Bundesliga: Se Schalke 04 – Bayern München på live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Schalke 04 og Bayern München, find odds, og se kampen direkte via live stream. Du kan i øvrigt se samtlige kampe fra Bundesligaen direkte via live stream.

Bayern München har styr på Schalke 04

Der er ingen tvivl om, at Bayern München er store favoritter til at vinde kampen over Schalke 04. De har selvfølgelig et langt stærkere hold, og Bayern plejer derudover at gøre det meget godt, når de møder Schalke 04.

De seneste fem indbyrdes opgør mellem Bayern og Schalke er endt med fem Bayern-sejre. Det seneste møde mellem de to hold var i DFB Pokal i marts tidligere på året.

Robert Lewandowski scorede til 1-0 allerede efter tre minutter, og Thiago Alcantara udbyggede føringen efter 15 minutter. Da Lewandowski igen dukkede op, og scorede til 3-0 efter 29 minutter var kampen reelt set afgjort. Den tidligere Bayern-spiller Holger Badstuber blev i øvrigt udvist i kampens slutfase, men det ændrede ingenting.

Schalke 04 har fået flot sæsonstart

Det har været nogle turbulente år i Schalke 04. Klubben er skøjtet rundt i Bundesligaen, og der er efterhånden ikke mange profiler tilbage på holdet. Det behøver dog slet ikke være en negativ ting at satse på egne talenter, som mange klubber i Tyskland har stor succes med.

Schalke 04 ligger på Bundesligaens fjerdeplads efter de første fire runder. De har hentet tre sejre, og kun tabt i udekampen imod oprykkerne fra Hannover 96.

I weekenden mødte Schalke 04 Werder Bremen på udebane, og endnu en gang hentede de en sejr. Schalke 04 kom bagud 0-1, men takket være et selvmål blev der udlignet på tavlen.

Leon Goretzka scorede sejrsmålet 10 minutter før tid, og han er blandt holdets vigtigste spillere. Der går i øvrigt rygter om, at dagens modstander fra Bayern München er klar til at hente den tyske midtbanespiller.

Robert Lewandowski er brandvarm

Schalke 04-forsvaret skal nok indstille sig på at holde et vågent øje med Bayern-angriberen Robert Lewandowski. Polakken har allerede scoret fem mål i de første fire Bundesliga-kampe, mens han også har scoret i Champions League og en landskamp for Polen.

Han scorede to mål i weekendens sejr over Mainz 05, og han har i alt scoret 10 mål i de seneste 10 kampe han har spillet, hvilket også inkluderer et par kampe venskabskampe.

Ydermere har Lewadowski også scoret i de seneste fire kampe, han har spillet imod Schalke 04, så han er et oplagt bud på en målscorer i kampen.

Se Schalke 04 – Bayern München direkte via live stream

Du kan se Bundesliga-kampen mellem Schalke 04 og Bayern München direkte på live stream hos bet365. Du skal blot oprette en konto, hvorefter du indsætter mindst 50 kroner, og så kan du se timevis af god fodbold fra store ligaer som La Liga, Bundesligaen og Serie A.

Odds på Schalke 04 – Bayern München

Bayern München er selvfølgelig store favoritter til at vinde kampen. I skrivende stund kan du få disse odds hos bet365:

  • Schalke 04: 7.50
  • Uafgjort: 5.00
  • Bayern München: 1.40

Hvornår spilles Schalke 04 – Bayern München?

Schalke 04 – Bayern München spilles tirsdag den 19. september kl. 20.30

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.