el clasico quiz

Denne uge byder på to El Clasicoer, hvorfor vi har lavet en særlig quiz til lejligheden. Test din viden om El Clasico-målscorere her!

Fodbold Quiz: Alle målscorere i El Clasico siden 2008/2009

El Clasico er verdens største fodboldkamp, og da vi i denne uge kan se hele to stykker, så har vi lavet en quiz til dig.

Vi har lavet en optakt til onsdagens Copa del Rey-semifinale, som du finder her, og du vil snarest finde en optakt til lørdagens La Liga-opgør.

Vi har valgt at afgrænse quizzen, så du kun skal gætte målscorere fra 2008/2009-sæsonen og frem. Dels for at sikre, at folk har en chance for at gætte samtlige 38 spillere, der har scoret i El Clasico i den periode, men også for ikke at gøre den for langtrukken.

Derudover, så blev Pep Guardiola træner i Barcelona i sommeren 2008, hvorefter El Clasico gik ind i en ny æra.

Interessen blev kun større, da Jose Mourinho blev Real Madrid-træner i 2010, og i de følgende to sæsoner var der virkelig smæk på El Clasico.

De to øverste på listen kan du nok gætte dig til, men der er helt sikkert også nogle spillere, som du bliver overrasket over.

En lang række af spillerne er stadig aktive, men der er ikke vanvittigt mange tilbage hos Real Madrid og Barcelona.

For at gøre det en smule nemmere, så har vi givet dig en ledetråd. I venstre side finder du både spillerens klub og hans position.

A står for angriber, OM for offensiv midtbanespiller, CM for central midtbanespiller, CB for centerback, mens VB og HB står for hhv. venstre og højre back.

Du har 10 minutter til at gætte så mange El Clasico-målscorere som muligt. Du finder quizzen herunder.

Andre fodbold-quizzer

Hos Mesterbold vil du i fremtiden finde en lang række fodbold-quizzer. Vi prøver på at lave dem som aktuelle som muligt, men du vil også blive testet i din fodboldhistorie.

Find alle fodbold-quizzerne her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.