Rundens højdepunkter finder sted i Aalborg, hvor AaB og Brøndby mødes. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen AaB – Brøndby IF, og find odds, live stream og startopstillinger.

Brøndby har været gode imod AaB under Zorniger

Denne Superliga-rundes mest interessante kamp spilles søndag aften på Aalborg Portland Park, hvor AaB og Brøndby mødes.

AaB ligger på tredjepladsen med 18 point, og har vel egentlig gjort det bedre end de fleste havde forventet.

Brøndby derimod, har været vasklende på det sidste, og de har faktisk tabt syv af de seneste 10 kampe i alle turneringer.

De blå-gule er faktisk gledet helt ned på Superligaens ottendeplads, men de kan i teorien ende på fjerdepladsen, hvis de formår at vinde imod AaB, så der er ingen grund til panik endnu.

Brøndby har mødt AaB seks gange under Alexander Zorniger, og de har fortsat ikke tabt, og det bliver spændende at se, hvordan det går søndag aften.

Brøndby viste gode takter sidst

Brøndby har tabt de seneste tre Superliga-kampe imod SønderjyskE, AGF og senest AC Horsens, så der er ingen tvivl om, at situationen er betændt på Vestegnen.

Alligevel viste Brøndby-holdet dog gode takter i hjemmekampen imod AC Horsens. De tabte ganske vist 2-1, hvilket er helt uacceptabelt, men de spillede meget fornuftigt i første halvleg.

De mindede om det Brøndby-hold, som har været fremragende i de seneste to sæsoner, men de manglede noget selvtillid og skarphed.

Brøndby var foran 1-0 ved pausen, men AC Horsens udlignede efter en times spil på et klodset selvmål af kroatiske Josip Radosevic.

Kort efter blev Brøndby-målmand Benjamin Bellot, som fik en sjælden chance fra start, en udvisning, og i slutminutter scorede Søren Reee til 2-1, som blev kampens resultat.

Brøndby blev i øvrigt snydt for et straffespark, og de havde generelt marginalerne imod sig, men sådanne ting har det med at udligne sig over tid.

Brøndby er tilbage i toppen med sejr

Brøndby-fans har formentlig ikke de sjoveste uger i øjeblikket, men der er ingen grund til at gøre krisen større end den er.

Ingen tvivl om, at niveauet er faldet betragteligt i forhold til sidste sæson, men de har næsten udskiftet halvdelen af holdet, så det kan komme med tiden.

Derudover, så kan Brøndby ende på fjerdepladsen, hvis de slår AaB, og får hjælp i en række andre kampe.

Vi skal huske på, at vi har en Superliga-struktur, hvor de seks bedste hold møder hinanden fire gange på en sæson, og Brøndby kan stadig nå at indhente FCK og FCM i toppen.

AaB har fået offensive profiler

AaBs fans har i flere år skreget efter offensive profiler, og der har generelt ikke været meget at fejre i Aalborg.

I vinters hentede man Kasper Kusk hjem, og han har fået selskab af Tom van Weert, Lucas Andersen og Philipp Ochs, som alle er nogle spændende bekendtskaber.

AaB har været overraskende gode i denne sæson, men de har dog ikke vundet mange point på det seneste.

AaB har kun vundet en af de seneste seks kampe i Superligaen, men det var til gengæld en 5-0-sejr imod Hobro.

AaB – Brøndby: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AaB – Brøndby:

AaB: Jacob Rinne – Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Kasper Pedersen, Jakob Ahlmann – Kasper Kusk, Magnus Christensen, Filip Lesniak, Frederik Børsting – Lucas Andersen, Tom van Weert.

Brøndby: Marvin Schwäbe – Johan Larsson, Hjortur Hermannsson, Benedikt Röcker, Anthony Jung – Josip Radosevic, Dominik Kaiser, Simon Tibbling, Hany Mukhtar – Uffe Bech, Kamil Wilczek.

AaB – Brøndby: Odds

Bookmakerne forventer en ret tæt kamp, og du kan få følgende odds på AaB – Brøndby hos bet365 (pr. 05/10 – 11.10):

  • AaB: 3.00
  • Uafgjort: 3.40
  • Brøndby: 2.30

AaB – Brøndby: Live stream

Du kan live streame kampen mellem AaB og Brøndby direkte hos Viaplay.

Opret dig hos Viaplay, og live stream AaB – Brøndby her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk