Det ligner umiddelbart en god kamp fredag aften i Superligaen, når AaB og FC Midtjylland mødes på Aalborg Portland Park. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til AaB – FC Midtjylland, hvor du finder odds og live stream.

FC Midtjylland skal slå AaB

FC Midtjylland kommer fredag aften på besøg hos AaB på Aalborg Portland Park i den anden runde af Superligaen. AaB vandt 1-0 i SønderjyskE efter en meget lige kamp, mens FC Midtjylland skuffede ved at spille 0-0 på hjemmebane.

Jakob Poulsen havde muligheden for at sikre de tre point, men han brændte stræffesparket kort før tid.

Det var i øvrigt FCM-anførerens første brændte straffespark i Superligaen, og det var flere måder en kamp, hvor FC Midtjylland ikke lignede guldholdet fra sidste sæson på trods af, at det var nøjagtigt de samme spillere på banen.

Selvom FCN også spillede uafgjort, og FCK tabte, så vandt vicemestrene fra Brøndby, og endnu et pointtab vil sætte FC Midtjylland yderlidere bagud i topkampen, så der skal hentes en sejr i Aalborg.

Se også: Danmarks største stadions.

Intet sker i AaB

AaB-fansene er fortsat utilfreds med den manglende aktivitet på transfermarkedet i klubben. De hentede Kasper Kusk i vinterpausen, og selvom han endnu ikke har vist sit topniveau, så er det stadig en stærk signing.

Spillet på banen er på ingen måde overbevisende, og de fleste havde gerne set en skarp angriber komme til AaB.

Det seneste nye er, at Edison Flores er udeblevet fra træning, og da AaB ikke har kunne sælge ham, så overvejer de eftersigende en lejeaftale af den peruvianske kant.

Generelt virker AaB lige så kedelige, som de var i sidste sæson, men der kan selvfølgelig stadig nå at ske noget i transfervinduet.

- Se også: Sådan ser man Serie A online.

FC Midtjylland skal spille om Champions League

FC Midtjylland vandt for et par måneder siden klubbens andet mesterskab, og de skal derfor forsøge at kvalificere sig til Champions League.

De indtræder i den anden kvalifikationsrunde, hvor de har trukket Astana fra Kazakhstan. Det første opgør spilles over 4.000 kilometer væk fra Herning.

FCM og cheftræner Jess Thorup vil givetvis benytte holdets stærkeste spillere i kampen imod AaB, men det kan ikke udelukkes, at CL-kvalkampen fylder noget i baghovedet.

Det må være højeste prioritet at kvalificere sig til Champions League, hvilket de aldrig har prøvet før, og med en historisk stærk FCM-trup, så skal de selvfølgelig gå all-in på det.

Odds på AaB – FC Midtjylland

Hvis du alligevel skal live streame AaB – FC Midtjylland, så kan du også overveje et lille spil på kampen, og bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds (20/07 – 14.40):

  • AaB: 4.00
  • Uafgjort: 3.60
  • FC Midtjylland: 1.85

Sådan live streamer man AaB – FC Midtjylland

Hvis du vil live streame AaB – FC Midtjylland, så skal du oprette en profil hos Viaplay.

Hvornår spilles AaB – FC Midtjylland?

AaB – FC Midtjylland spilles fredag den 20. juli kl. 19.00 på Aalborg Portland Park.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere