Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 20 jul, 2018

AaB – FC Midtjylland: Live stream, optakt og odds

Læs vores optakt til AaB – FC Midtjylland, hvor du finder odds og live stream.

FC Midtjylland skal slå AaB

FC Midtjylland kommer fredag aften på besøg hos AaB på Aalborg Portland Park i den anden runde af Superligaen. AaB vandt 1-0 i SønderjyskE efter en meget lige kamp, mens FC Midtjylland skuffede ved at spille 0-0 på hjemmebane.

Jakob Poulsen havde muligheden for at sikre de tre point, men han brændte stræffesparket kort før tid.

Det var i øvrigt FCM-anførerens første brændte straffespark i Superligaen, og det var flere måder en kamp, hvor FC Midtjylland ikke lignede guldholdet fra sidste sæson på trods af, at det var nøjagtigt de samme spillere på banen.

Selvom FCN også spillede uafgjort, og FCK tabte, så vandt vicemestrene fra Brøndby, og endnu et pointtab vil sætte FC Midtjylland yderlidere bagud i topkampen, så der skal hentes en sejr i Aalborg.

Se også: Danmarks største stadions.

Intet sker i AaB

AaB-fansene er fortsat utilfreds med den manglende aktivitet på transfermarkedet i klubben. De hentede Kasper Kusk i vinterpausen, og selvom han endnu ikke har vist sit topniveau, så er det stadig en stærk signing.

Spillet på banen er på ingen måde overbevisende, og de fleste havde gerne set en skarp angriber komme til AaB.

Det seneste nye er, at Edison Flores er udeblevet fra træning, og da AaB ikke har kunne sælge ham, så overvejer de eftersigende en lejeaftale af den peruvianske kant.

Generelt virker AaB lige så kedelige, som de var i sidste sæson, men der kan selvfølgelig stadig nå at ske noget i transfervinduet.

– Se også: Sådan ser man Serie A online.

FC Midtjylland skal spille om Champions League

FC Midtjylland vandt for et par måneder siden klubbens andet mesterskab, og de skal derfor forsøge at kvalificere sig til Champions League.

De indtræder i den anden kvalifikationsrunde, hvor de har trukket Astana fra Kazakhstan. Det første opgør spilles over 4.000 kilometer væk fra Herning.

FCM og cheftræner Jess Thorup vil givetvis benytte holdets stærkeste spillere i kampen imod AaB, men det kan ikke udelukkes, at CL-kvalkampen fylder noget i baghovedet.

Det må være højeste prioritet at kvalificere sig til Champions League, hvilket de aldrig har prøvet før, og med en historisk stærk FCM-trup, så skal de selvfølgelig gå all-in på det.

Odds på AaB – FC Midtjylland

Hvis du alligevel skal live streame AaB – FC Midtjylland, så kan du også overveje et lille spil på kampen, og bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds (20/07 – 14.40):

  • AaB: 4.00
  • Uafgjort: 3.60
  • FC Midtjylland: 1.85

Sådan live streamer man AaB – FC Midtjylland

Hvis du vil live streame AaB – FC Midtjylland, så skal du oprette en profil hos Viaplay.

Hvornår spilles AaB – FC Midtjylland?

AaB – FC Midtjylland spilles fredag den 20. juli kl. 19.00 på Aalborg Portland Park.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.