Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 17 sep, 2018

AaB – Vejle | Live Streaming | Odds | Optakt | Superligaen

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AaB og Vejle, og du kan finde odds, startopstillinger og live stream til kampen!

AaB får kaptajn tilbage imod Vejle

Mandag aften tager AaB imod Vejle hjemme på Aalborg Portland Park, og der skal tre point på tavlen.

AaB fik en overraskende god start på sæsonen, men er gået lidt i stå på det seneste, og de skal tilbage på sporet imod Vejle.

AaB har ikke vundet i de seneste tre kampe imod AC Horsens, Esbjerg og Randers, men de ligger stadig på femtepladsen.

De får heldigvis kaptajn, Jores Okore, tilbage efter en mindre skade, som holdt ham ude af kampen imod Randers.

Okore kommer til at gå ind i midterforsvaret sammen med Jakob Blåbjerg, mens Kristoffer Pallesen og Jakob Ahlmann dækker henholdsvis højre og venstre back.

Vejle må undvære høj angriber

Vejle fik ligeledes en fremragende start på Superligaen, og der var for alvor fodboldfeber i Nørreskoven, men røgen har efterhånden lagt sig.

I de seneste otte Superliga-kampe har Vejle tabte tre, og spillet uafgjort i fem. Den seneste sejr, som også er sæsonens eneste i Superligaen, blev hentede i den første spillerunde den 13. juli.

Vejle-træner Adolfo Sormani har fået meget ros for sit trænerarbejde i Vejle, men der skal snart point på kontoen, hvis ikke der skal være krisesnak.

Vejle må undvære den svenske angriber, Gustaf Nilsson, som sidder ude med en skade, men de får Imed Louati efter, at han sad ude imod Vendsyssel.

AaB kan erobre tredjepladsen i Superligaen

Selvom AaB ikke har vundet i tre kampe, så er de stadig med i toppen af Superligaen, og de kan faktisk erobre tredjepladsen, hvis bare de får et enkelt point imod Vejle.

AaB ligger på femtepladsen med 14 point, mens Brøndby og Esbjerg kun er foran på en bedre målscore.

Foran ligger FCK på 19 point og FC Midtjylland på 18 point, men det er næppe aktuelt for AaB at overhale de to klubber på den lange bane.

Senest, AaB og Vejle mødte hinanden i en betydende kamp var i 2004, da AaB vandt en pokalkamp i Vejle efter forlænget spilletid.

AaB – Vejle: Odds

AaB er vurderet som klare favoritter til kampen imod Vejle, men det er svært at sige, hvad der er spilbart. Vejle kan sagtens overraske, omend de ikke har vundet meget i denne sæson.

Der har været mange uafgjorte i Superligaen på det sidste, og det kunne AaB – Vejle også blive.

Du får følgende odds hos bet365 (pr. 17/09 – 14.30):

  • AaB: 1.90
  • Uafgjort: 3.60
  • Vejle: 3.80

AaB – Vejle: Live Stream

Hvis du ikke har et TV til rådighed, så kan du heldigvis se fodbold med online live streaming.

Hvornår spilles AaB – Vejle?

AaB – Vejle spilles mandag den 17. september kl. 19.00 på Aalborg Portland Park.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.