Kan FC Midtjylland vinde den 11. på stribe imod AC Horsens?

ac horsens fc midtjylland live streaming

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AC Horsens og FC Midtjylland, find odds, live streaming, forventede startopstillinger og meget mere!

FC Midtjylland plejer at slåAC Horsens

De danske mestre fra FC Midtjylland kommer på en svær opgave op udebane imod AC Horsens søndag eftermiddag.

Det er de færreste hold, der bare tager til Horsens, og vinder, men FC Midtjylland har et virkelig godt tag på Bo Henriksens mandskab.

AC Horsens, som ellers har vundet over de fleste tophold i denne sæson, har ikke besejret FCM i seks år, og selvom de har brugt flere år i 1. division, så er det en vild statistik.

FC Midtjylland har vundet de seneste 10 kampe imod AC Horsens, og de har ikke en lignende stime kørende imod noget andet Superliga-hold.

Det omvendte opgør i denne sæson endte hele 3-0 til FC Midtjylland på mål af Jakob Poulsen, Gustav Wikheim og Mayron George.

En af grundene til FC Midtjyllands dominans er det fysiske aspekt. AC Horsens har en meget fysisk tilgang til kampene, og det kan skabe store problemer for mange hold, men FC Midtjylland har om muligt et endnu stærkere hold

Se også: Top 10: Verdens største stadions!

FCM får profiler tilbage

FC Midtjylland måtte undvære både Erik Sviatchenko og Paul Onuachu i den seneste Superliga-kamp imod OB.

Det viste sig dog ikke som det store problemer, da FCM vandt kampen 3-0, og dermed fortsatte den vanvittige stime hjemme på MCH Arena.

Ved den lejlighed tog Rasmus Nicolaisen og Mayron George over for hhv. Sviatchenko og Onuachu, men de to profiler bør være tilbage i startopstillingen.

Onuachu har været en af FC Midtjyllands største profiler i denne sæson. Han har scoret 10 mål, og flere gange vist, hvorfor mange regner med, at han bliver solgt for et stort millionbeløb i transfervinduet i januar.

Læs også: Sådan ser man Superliga-fodbold online!

AC Horsens vinder sjældent hjemme

Underligt nok, så har AC Horsens vundet dobbelt så mange point på udebane, som de har på hjemmebane.

Det skyldes i høj grad tilfældigheder, og man skal ikke begynde at drage de helt store konklusioner, men det er alligevel bemærkelsesværdigt.

De har vundet hele seks gange på udebane, og blandt andet hentet tre point i Parken, Brøndby Stadion og Aalborg Portland Park.

Hjemme på CASA Arena Horsens har de kun vundet en af ni kampe. Det var imod AGF efter en meget underholdende kamp, men derudover har de spillet uafgjort seks gange, og tabt imod Esbjerg og FC København.

Find lækre odds tips her!

AC Horsens – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen.

AC Horsens

Kevin Mendoza

Rune Frantsen – Mathias Nielsen – Søren Reese – Michael Lumb

Peter Nymann – Bjarke Jacobsen – Hallur Hansson – Jonas Borring

Oliver Drost – Kasper Junker

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Alexander Scholz – Kian Hansen – Erik Sviatchenko

Mads Thychosen – Evander – Jakob Poulsen – Joel Andersson

Awer Mabil – Paul Onuachu – Gustav Wikheim

AC Horsens – FC Midtjylland: Odds

Du kan få disse odds på AC Horsens – FC Midtjylland hos bet365 (fra 14/12 – 12.50):

  • AC Horsens: 6.00
  • Uafgjort: 4.00
  • FC Midtjylland: 1.53

Find de bedste odds bonusser i Danmark her!

AC Horsens – FC Midtjylland: Live Streaming og TV

Du kan se AC Horsens – FC Midtjylland i TV og med online live streaming. Vil du live streame AC Horsens – FC Midtjylland, så kan du gøre dette hos Eurosport Player. Ser du fodbold i TV, så skal du slå over på Eurosport 2.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.