AGF og FC Helsingør indleder Superliga-runden fredag aften. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AGF og FC Helsingør, find odds, og find ud af, hvordan du live streamer kampen.

AGF er storfavoritter imod Helsingør

Det ligner en underholdende kamp mellem AGF og FC Helsingør, som mødes i Superligaen fredag aften. Selvom puljen ganske vist er meget tæt på at være afgjort, så er det alligevel ikke en ligegyldig kamp.

Der er virkelig fodboldfeber i Århus efter AGFs flotte forår, og det så vi i den seneste hjemmekamp imod Silkeborg, som var flot besøgt. Nu venter der en attraktiv fredagskamp med flot vejr, og vi forventer en dejlig stemning til kampen mellem AGF og FC Helsingør.

AGF er selvfølgelig storfavoritter, og det er svært at se dem tabe på hjemmebane imod Superligaens ringeste hold, men AGF har det med at skuffe, når forventninger er allerstørst.

Se også: Disse spillere har spillet flest Superliga-kampe

AGF er blevet stabile i foråret

Man kan godt forstå, hvis der er god stemning i AGF-lejren i øjeblikket. De har været meget stabile at se på i foråret, hvor de kun har indkasseret fire mål i ni kampe, og selvom de ikke endte i top seks, så har de stadig muligheden for at ende i Europa League-kvalifikationen.

AGF deler i øjeblikket førstepladsen i Gruppe 1 med Hobro, som er foran på en bedre målscore, og med syv point ned til Silkeborg og 12 ned til FC Helsingør, så står det næsten klart, at AGF kommer til at spille Europa League-playoff imod OB eller SønderjyskE.

Se også: Sådan live streamer du fodbold i Danmark

FC Helsingør fortsætter uimponeret

Der var stort set ingen forventninger til FC Helsingør, som rykkede op til Superligaen i sommers. De har været meget konservative med spillerbudgettet, og det er ikke nogen katastrofe for dem, hvis de skulle ende med at rykke ned.

Den mentalitet kan vise sig at blive deres styrke, når de afgørende kampe kommer. Mens mange af de andre hold har alt at tabe, så vil FC Helsingør blot have alt at vinde, hvilket giver en ro i spillet.

FC Helsingør har overrasket positivt flere gange på det seneste. De tabte 3-4 i Parken, men var tæt på at få et point med hjem, og kampen efter slog de FC Nordsjælland med 1-0 på hjemmebane.

Efterfølgende vendte de 0-2 til 3-2 på en svær udebane i Silkeborg, mens de skuffende tabte 0-1 på hjemmebane imod Hobro, selvom de var en mand i overtal i en halv kamp.

Sådan live streamer du AGF – FC Helsingør

Du kan se Superligakampen mellem AGF og FC Helsingør i TV og med online live streaming. Ønsker du at se kampen i TV, så skal du skrue ind på TV3 Sport. Vil du hellere se fodbold på nettet, så skal du oprette en profil hos Viaplay.

Odds på AGF – FC Helsingør

AGF er gjort til store favoritter imod Helsingør, men et så lavt på AGF virker ikke særligt attraktivt. Selvom de har været bundsolide i foråret, så er det stadig AGF, vi taler om. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 14/04 – 12.50

  • AGF: 1.44
  • Uafgjort: 4.33
  • FC Helsingør: 7.00

Hvornår spilles AGF – FC Helsingør?

Kampen mellem AGF og FC Helsingør spilles fredag den 13. april kl. 19.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

100% op til 600KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere