Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 12 apr, 2018

Fortsætter AGF den gode stime imod FC Helsingør?

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AGF og FC Helsingør, find odds, og find ud af, hvordan du live streamer kampen.

AGF er storfavoritter imod Helsingør

Det ligner en underholdende kamp mellem AGF og FC Helsingør, som mødes i Superligaen fredag aften. Selvom puljen ganske vist er meget tæt på at være afgjort, så er det alligevel ikke en ligegyldig kamp.

Der er virkelig fodboldfeber i Århus efter AGFs flotte forår, og det så vi i den seneste hjemmekamp imod Silkeborg, som var flot besøgt. Nu venter der en attraktiv fredagskamp med flot vejr, og vi forventer en dejlig stemning til kampen mellem AGF og FC Helsingør.

AGF er selvfølgelig storfavoritter, og det er svært at se dem tabe på hjemmebane imod Superligaens ringeste hold, men AGF har det med at skuffe, når forventninger er allerstørst.

Se også: Disse spillere har spillet flest Superliga-kampe

AGF er blevet stabile i foråret

Man kan godt forstå, hvis der er god stemning i AGF-lejren i øjeblikket. De har været meget stabile at se på i foråret, hvor de kun har indkasseret fire mål i ni kampe, og selvom de ikke endte i top seks, så har de stadig muligheden for at ende i Europa League-kvalifikationen.

AGF deler i øjeblikket førstepladsen i Gruppe 1 med Hobro, som er foran på en bedre målscore, og med syv point ned til Silkeborg og 12 ned til FC Helsingør, så står det næsten klart, at AGF kommer til at spille Europa League-playoff imod OB eller SønderjyskE.

Se også: Sådan live streamer du fodbold i Danmark

FC Helsingør fortsætter uimponeret

Der var stort set ingen forventninger til FC Helsingør, som rykkede op til Superligaen i sommers. De har været meget konservative med spillerbudgettet, og det er ikke nogen katastrofe for dem, hvis de skulle ende med at rykke ned.

Den mentalitet kan vise sig at blive deres styrke, når de afgørende kampe kommer. Mens mange af de andre hold har alt at tabe, så vil FC Helsingør blot have alt at vinde, hvilket giver en ro i spillet.

FC Helsingør har overrasket positivt flere gange på det seneste. De tabte 3-4 i Parken, men var tæt på at få et point med hjem, og kampen efter slog de FC Nordsjælland med 1-0 på hjemmebane.

Efterfølgende vendte de 0-2 til 3-2 på en svær udebane i Silkeborg, mens de skuffende tabte 0-1 på hjemmebane imod Hobro, selvom de var en mand i overtal i en halv kamp.

Sådan live streamer du AGF – FC Helsingør

Du kan se Superligakampen mellem AGF og FC Helsingør i TV og med online live streaming. Ønsker du at se kampen i TV, så skal du skrue ind på TV3 Sport. Vil du hellere se fodbold på nettet, så skal du oprette en profil hos Viaplay.

Odds på AGF – FC Helsingør

AGF er gjort til store favoritter imod Helsingør, men et så lavt på AGF virker ikke særligt attraktivt. Selvom de har været bundsolide i foråret, så er det stadig AGF, vi taler om. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 14/04 – 12.50

  • AGF: 1.44
  • Uafgjort: 4.33
  • FC Helsingør: 7.00

Hvornår spilles AGF – FC Helsingør?

Kampen mellem AGF og FC Helsingør spilles fredag den 13. april kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.