agf hobro live streaming online

Årets sidste kamp i Superligaen spilles mandag aften i Århus. Læs mere om AGF – Hobro her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AGF og Hobro, hvor du finder odds, live streaming, forventede startopstillinger med mere.

AGF tvunget til sejr imod Hobro

Der står tre meget vigtige point på spil i aftenens Superliga-kamp, som også er årets allersidste. Der venter en lang vinterpause på to måneder, og det kan betyde ufatteligt meget at slutte godt af, så har man lidt tro på tingene i de kolde vintermåneder.

Mens Hobro nok har udspillet deres chancer for at ende i top seks, så har AGF fortsat udmærkede muligheder for det.

Før dagens kamp ligger de på 11. pladsen md 21 point, og hvis de vinder kampen imod Hobro, så har de AGF kun fire point op til sjettepladsen, og med seks kampe tilbage af grundspillet, så er det bestemt stadig indenfor rækkevidde.

Det kræver dog, at AGF får sejren imod Hobro, som nok har været Superligaens dårligste hold i denne sæson.

- Læs også: Verdens største stadions!

AGF har vundet én af 10 kampe

Uanset Hobros niveau, så er det dog langt fra givet, at AGF vinder kampen. Efter en fornuftig start på sæsonen, så har de virkelig været ringe i de seneste par måneder, og de har kun vundet en af de seneste 10 kampe, de har spillet.

De har tabt hele seks af kampene, herunder et pinligt pokal-exit imod 1. divisions-holdet fra Næstved, så der skal muligvis handles ind i vinterpausen.

AGF mangler særligt en angriber med mål i støvlerne. De var rimeligt tålmodige med Kasper Junker, men endte dog med at sælge ham, da de fik et fint bud.

Det er isoleret set en fin beslutning, men der skulle være hentet en erstatning, og AGFs offensiv har været en anelse tandløs i denne sæson.

- Læs mere om Superligaen!

Hobro er Superligaens nok dårligste hold

Hobro har formentlig været Superligaens dårligste hold i denne sæson, selvom der ikke er stor forskel på dem, Vejle og Vendsyssel.

Det er faktisk helt fortjent, at de ligger på 14. pladsen i Superligaen, hvis man kigger nærmere på expected goals.

Den såkaldte ”Table of justice” viser nemlig også, at Hobro har gjort det dårligst i forhold til de parametre, men det hører dog med til historien, at Hobro har fået ny cheftræner, og har måtte undvære deres bedste spiller i form af Pål Alexander Kirkevold.

Han er med i truppen, men er langt fra topformen, og han kommer nok ikke til at have den store rolle i kampen.

Til gengæld får Hobro anfører Jonas Brix-Damborg tilbage i truppen efter en karantæne i sidste runde.

AGF – Hobro: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AGF – Hobro:

AGF

Roman Mysak

Dino Mikanovic – Pierre Kanstrup – Jesper Juelsgård – Casper Højer Nielsen

Adama Guira

Martin Spelmann – Mustafa Amini – Tobias Sana – Jakob Ankersen

Jens Stage

Hobro

Jesper Rask

Jesper Bøge – Yaw Amankwah – Rasmus Minor – Mathias Haarup

Martin Mikkelsen – Jonas Brix-Damborg – Vito Hammershøj-Mistrati – Edgar Babayan

Julian Kristoffersen – Emmanuel Sabbi

AGF – Hobro: Odds

Du kan få følgende odds på AGF – Hobro hos bet365 (fra 17/12 – 12.50):

  • AGF: 1.83
  • Uafgjort: 3.50
  • Hobro: 4.20

- Se alle vores odds tips her!

AGF – Hobro: Live Streaming og TV

Du kan se AGF – Hobro i TV og med online live streaming. Vil du helst se Superliga i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport, og hvis du vil live streame AGF – Hobro, så kan det gøres hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk