Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 1 nov, 2018

Kronjysk derby: Optakt til AGF – Randers

I vores optakt til Superliga-kampen mellem AGF og Randers FC finder du både information om live streaming, TV, forventede startopstillinger og odds!

AGF og Randers i dårlig form

En stor Superliga-søndag fortsætter i Århus, hvor AGF og Randers FC mødes på Ceres Park. En kamp, der er blevet væsentligt større over de senere sæsoner, hvor der er blevet opbygget et lidt betændt forhold mellem de to klubber.

AGF har i de senere år hentet både ledere og spillere hos deres kronjyske rivaler. Direktør Jakob Nielsen, sportsdirektør Peter Christiansen er begge rejst sydpå til Århus, og det samme gælder spillerne Kasper Junker og Mustafa Amini.

Derfor plejer der at være tryk på, når AGF og Randers mødes, og det bliver ikke mere afslappet af, at begge hold er inde i mindre resultatmæssig krise.

Mens AGF ikke har vundet siden pokalkampen imod Århus Fremad for over en måned siden, så har Randers ikke vundet siden 2-0-sejren imod Vendsyssel den 22. september.

AGF røg ud af DBU Pokalen i midtugens kamp imod Næstved, og Randers røg ud en runde tidligere imod Kolding IF, så er der pres på.

AGF ligger dog på en acceptabel sjetteplads før runden gik i gang. Det ser lidt værre ud for Randers FC, som befinder sig på 11. pladsen, dog kun med tre point færre.

AGF har store problemer imod Randers

AGF har på papiret et væsentligt stærkere mandskab end Randers FC, men det har man ikke kunne se i de senere år, når holdene har mødt hinanden.

Gymnastikforeningen har kun vundet to af de seneste 10 indbyrdes opgør imod Hestene, og den seneste sejr var tilbage i 2015, hvor de vandt en meget kaotisk og hård kamp.

Randers var foran 2-0 på Ceres Park, men fik både smidt Kasper Fisker og Mustafa Amini ud, og da kunne AGF fuldføre et vildt comeback til 3-2.

I sidste sæson vandt Randers de to indbyrdes kampe med 4-1 og 1-0, mens holdenes eneste møde i denne sæson endte 0-0.

Randers er et dårligt udebanehold

Mange Superliga-hold har haft problemer på udebane i denne sæson, hvor det virker til at hjemmebanefordelen for manges vedkommende er blevet større.

Hele fire af de 14 Superliga-hold har fortsat ikke vundet en kamp på fremmed græs, og en af disse mandskaber er Randers FC.

De foreløbeligt seks udekampe er endt med tre point og en målscore på 6-16. Det sidder givetvis i hovederne på spillerne, men de kan så til gengæld trøste sig med, at de har vundet deres seneste to udekampe imod AGF.

Læs også: Top 10: Flest kampe i Superligaen!

AGF – Randers FC: Forventede startopstillinger

Det kan være lidt svært at spå om startopstillinger, men vi forventer følgende:

AGF: Oscar Whalley – Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Jesper Juelsgaard, Casper Højer Nielsen – Martin Spelmann, Adama Guira, Tobias Sana – Jens Stage, Mustapha Bundu, Jakob Ankersen.

Randers FC: Patrik Carlgren – Johnny Thomsen, Jonas Bager, Kasper Enghardt, Erik Marxen – Mikkel Kallesøe, Frederik Lauenborg, Nicolai Poulsen, Saba Lobjanidze – Emil Riis, Benjamin Stokke.

AGF – Randers FC: Odds

AGF bliver vurderet som favoritter til at vinde kampen, og de burde have et stærkere hold, men det bliver nok tæt. Du kan få disse odds hos bet365 (pr. 01/11 – 15.00):

  • AGF: 2.10
  • Uafgjort: 3.20
  • Randers FC: 3.60

AGF – Randers FC: Live Stream og TV

AGF – Randers kan ses i TV på Canal 9, og hvis du vil live streame, så skal du oprette en profil hos Eurosport Player.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.