agf vejle live streaming online

Mandagens kamp i Superligaen spilles i Århus, hvor AGF og Vejle mødes på Ceres Park. Kan AGF komme ud af den dårlige stime?

Læs optakten til Superliga-kampen mellem AGF og Vejle, hvor du finder odds, live streaming, forventede startopstillinger og meget mere!

AGF er tvunget til sejr imod Vejle

Der venter en ekstremt vigtig kamp mandag aften på Ceres Park i Århus. Det er ved at være sidste udkald for både AGF og Vejle, hvis de vil spille med i den sjove enden af rækken.

AGF og Vejle har hhv. seks og otte point op til AC Horsens på sjettepladsen, og der resterer otte kampe af Superligaens grundspil.

AGF er inde i den klart dårligste periode under David Nielsen. De seneste fem kampe er blevet tabt, og det er inklusiv en pokalkamp imod Næstved.

Den seneste sejr i Superligaen er over to måneder tilbage, så der skal ske noget i AGF.

Nogenlunde det samme gælder egentlig for Vejle, som, efter en fornuftig start, nu ligger på 13. pladsen med 16 point efter 17 kampe.

Cheftræner Adolfo Sormani har siddet ude med karantæne i adskillige kampe, og der venter yderligere to før han er klar til at lede sit hold fra sidelinjen.

Læs også: Alle danske fodboldspillere i udlandet!

Håbet om top seks er ved at løbe ud

Der resterer otte kampe i grundspillet, og der er ikke meget, der tyder på, at hverken AGF eller Vejle er på vej til at vende stimen.

AGFs mål for denne sæson er helt top seks, som de var relativt tæt på at opnå i sidste sæson.

Det startede fornuftigt, men ser meget skidt ud lige nu. Afstanden er dog ikke større end, at det sagtens kan nås endnu.

Oprykkerne fra Vejle må snart sande, at det ikke bliver muligt. De har hentet nogle sejre imod de andre bundhold, men virker generelt til at have for lavt et niveau til at blande sig helt i toppen.

En sejr i aften vil dog gøre det hele væsentligt nemmere.

Efter dagens kamp resterer der to kampe i efteråret. AGF skal møde FC Nordsjælland på udebane og Hobro på hjemmebane, mens Vejle tager imod Brøndby inden, at de slutter sæsonen imod Randers på udebane.

Læs også: Alle vindere af Superligaen!

Hvem skal score AGFs mål?

AGF har ganske solide spillere på de flete positioner, men de mangler virkelig en angriber. De valgte at sælge Kasper Junker, da AC Horsens lagde et ret pænt bud på angriberen, som aldrig slog til i Århus.

Herefter lejede AGF Ryan Mmaae, som dog heller ikke rigtigt har slået sit navn fast, og derudover har man Mustapha Bundu til rådighed.

I den seneste kamp imod AC Horsens valgte David Nielsen at stille med Jens Stage på toppen, og det blev ikke nogen succes. Man må forvente, at AGF-anføreren kommer længere tilbage på banen imod Vejle.

AGF – Vejle: Forventede startopstillinger

AGF: Oscar Whalley – Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen – Adama Guira, Martin Spelmann, Tobias Sana – Jens Stage, Mustapha Bundu, Jakob Ankersen.

Vejle: Pavol Bajza – Emmerson, Mathias Greve, Viljormur Davidsen – Kerim Memija, Ylber Ramadani, Jacob Schoop – Allan Sousa, Adam Jakobsen, Melker Hallberg.

AGF – Vejle: Odds

AGF er vurderet som favoritter, hvilket giver fin mening. Du kan få følgende odds hos bet365 (fra 30/11 – 11.57):

  • AGF: 1.90
  • Uafgjort: 3.25
  • Vejle: 4.33

- Læs mere om odds bonusser her!

AGF – Vejle: Live Streaming og TV

Du kan både se AGF – Vejle med online live streaming og i TV. Vil du se den i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport, hvor optakten starter 18.15.

Er du mere til live streaming af AGF – Vejle, så kan du se den hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere