Aaron Ramsey scorede det afgørende mål i fa cup finalen imod chelsea

Søndag eftermiddag mødes Arsenal og Chelsea i Community Shield på Wembley. Læs vores optakt til kampen her!

Læs vores optakt til Community Shield-kampen Arsenal – Chelsea, se odds, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

Gentagelse af FA Cup-finalen

Lokalrivalerne fra Arsenal og Chelsea møder jævnligt hinanden i Premier League og de engelske pokalturneringer, så de kender hinanden indgående. Det er således også en gentagelse af sidste sæsons FA Cup-finale, som ligeledes blev spillet på Wembley i London.

Chelsea var, ligesom i dag, favoritter til kampen, men Arsenal vandt kampen 2-1. Alexis Sanchez åbnede scoringen allerede efter fire minutter, og det satte gang i kampen. Den stilling så længe ud til at holde hele vejen, men Diego Costa udlignede til 1-1 med et kvarter igen.

Den stilling fik kun lov at stå i tre minutter før Aaron Ramsey scorede kampens sejrsmål til 2-1 på oplæg fra Oliver Giroud. Chelsea vandt dog Premier League-trofæet i sikker stil, så de kunne formentlig overleve ikke at vinde FA Cup.

Chelsea må undvære Hazard

Til forskel fra FA Cup finalen, så må Chelsea undvære deres helt store profil Eden Hazard. Kantspilleren brækkede anklen i kamp for Belgien, og har måtte bruge hele sommeren på at komme sig over skaden.

Chelsea-træner Antonio Conte har prøvet diverse løsninger for at løse situationen, og det kunne se ud som om, at rekordkøbet Alvaro Morata bliver prøvet på venstrekanten fra start. Han er ganske vist ikke en klassisk kantspiller, men nærmere en indvendig angriber.

Det giver plads til Michy Batshuayi, som ventes at starte øverst på toppen for Chelsea. Pedro har været tvivlsom i længere tid på grund af en alvorlig ansigtsskade, men han ventes at være klar til kamp.

 

Good morning from London! ?? #CFC #Chelsea

A post shared by Chelsea FC! ? (@chelseafc) on

Arsenal har holdt på stjernerne

Det har ikke været små med rygter omkring Arsenal i sommerens transfervindue. Det mest vedholdene har været omkring Alexis Sanchez, hvis kontrakt udløber næste sommer. Derfor har der været spekuleret i om Arsenal ville sælge chileneren for at få en transfersum for ham.

Han er dog stadig at finde i Arsenal-truppen, og Arsene Wenger har ingen intentioner om at sælge ham. Mesut Özil har også kontraktudløb i juli 2018, men han forventes at fortsætte i London-klubben.

Derudover har de hentet Alexandre Lacazette i Olympique Lyon, og den franske landsholdsangriber ventes at være førstevalget på toppen.

Odds på Arsenal – Chelsea

1X2

  • Arsenal: 3.25
  • Uafgjort: 3.50
  • Chelsea: 2.20

Vinder af Community Shield

  • Arsenal: 2.10
  • Chelsea: 1.66

TV og live stream til Arsenal – Chelsea

Community shield kampens vises heldigvis på dansk TV, og du skal tune ind på 6’eren, hvor optakten begynder 14.00. Vil du i stedet se Arsenal – Chelsea på live stream, så skal du oprette dig hos Dplay, som er Discoverys streamingtjeneste.

Hvornår spilles Arsenal – Chelsea?

Arsenal – Chelsea spiller søndag den 6. august kl. 15.00

Hvor spilles Arsenal – Chelsea?

Arsenal – Chelsea spilles på Wembley, London HA9 0WS, Storbritannien

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder
1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen