fa cup fodbold

Der venter en klassiker fredag aften, når Arsenal og Manchester United mødes i FA Cuppen. Læs alt om kampen, og se den online lige her!

Arsenal har været stærke på Emirates Stadium

Der var brug for forandring i Arsenal efter en lang æra med Arsene Wenger ved roret. Spillerne var kørt lidt faste, og Unai Emery har været et frisk pust.

Det er dog ikke fordi kvaliteten på holdet er steget vanvittigt meget, og Arsenal-holdet har generelt været svingende i denne sæson.

The Gunners er dog meget stærke hjemme på Emirates Stadium i det nordlige London. De har vundet ni ud af de 12 hjemmekampe i Premier League, og har kun tabt til Manchester City.

De tabte dog også lokalopgøret imod Tottenham i EFL Cuppen, men har generelt været stærke hjemme.

- Top 10: Flest Premier League-mål på en sæson!

Manchester United har kun vundet under Ole Gunnar Solskjær

Der er sket noget med Manchester United siden, at Jose Mourinho blev fyret, og norske Ole Gunnar Solskjær overtog trænersædet.

I første omgang var han tiltænkt en midlertidig manager-rolle, men efter syv sejre i syv kampe, så bør de seriøst overveje at fastansætte ham.

Generelt har United mødt svage modstandere, men de har dog også vundet på Wembley imod Tottenham, og spillerne virker til at være meget komfortable og glade.

Spillet har ikke altid været så vanvittigt godt, men med en Marcus Rashford og Paul Pogba i topform, så har de bare skarpe på deres chancer.

Derudover har David De Gea genfundet sit vanvittigt høje topniveau, hvilket han blandt andet beviste i 1-0-sejren imod Tottenham, hvor han pillede alt.

Vinder Manchester United ligeledes i aften, så kan United-bestyrelsen snart ikke komme udenom at fortsætte med Solskjær ved roret.

- Læs også: Alle børsnoterede fodboldklubber i Europa!

Arsenal – Manchester United er en klassiker

Der er tale om en af de allerstørste kampe i engelsk fodbold. I slut 90’erne og 00’erne var Manchester United og Arsenal de klart mest succesfulde klubber i Premier League, og der var virkelig smæk på, når de mødte hinanden.

Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson var begge legendariske manager, og nærmest institutioner i hhv. Arsenal og Manchester United.

På banen var Patrick Vieira og Roy Keane holdene talismænd, og der har været nogle helt legendariske kampe mellem de to hold.

I de senere år har hverken Arsenal eller Manchester United været med helt i toppen, men vi kan sagtens forvente en fantastisk stemning på Emirates Stadium.

- Læs også: Sådan live streamer du fodbold i Danmark!

Arsenal – Manchester United: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Arsenal – Manchester United:

Arsenal

Petr Cech

Stephan Lichtsteiner – Skhodran Mustafi – Sokratis Papastathopoulos – Nacho Monreal

Matteo Guendouzi – Granit Xhaka

Chris Willock – Mesut Özil – Alex Iwobi

Alexandre Lacazette

Manchester United

Sergio Romero

Ashley Young – Eric Bailly – Victor Lindelöf – Luke Shaw

Ander Herrera – Nemanja Matic

Paul Pogba

Juan Manuel Mata – Romelu Lukaku – Alexis Sanchez

Arsenal – Manchester United: Odds

Du kan få følgende odds på Arsenal – Manchester United hos bet365 (fra 25/01 – 10.26):

  • Arsenal: 2.55
  • Uafgjort: 3.60
  • Manchester United: 2.80

- Se vores odds tips her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk