Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 24 jul, 2018

Astana – FC Midtjylland: Live stream, odds og optakt

Læs vore optakt til Champions League-kvalifikationskampen mellem Astana og FC Midtjylland, find odds, og se kampen med live stream.

Sådan live streamer man Astana – FC Midtjylland

OBS: Optakt og link til live streaming til returkampen mellem FC Midtjylland og Astana!

Hvis du vil live streame Astana – FC Midtjylland, så skal du oprette en profil hos bet365.

Gå til bet365, og live stream Astana – FC Midtjylland her!

FC Midtjylland får det svært i Astana

Der venter to meget tætte og interessante opgør mellem de fire-dobbelte kazakhiske mestre fra Astana, og så de danske mestre fra FC Midtjylland.

Det første opgør spilles i Kazakhstans hovedstad, Astana, og der har hjemmeholdet hentet mange flotte resultater.

FC Midtjylland har samtidigt ikke fået den bedste start på den nye sæson, og derfor kunne man godt frygte kampen en lille smule på FC Midtjyllands vegne.

FCM har mødt AGF på hjemmebane og AaB på udebane, og kampene er endt hhv. 0-0 og 1-2, men fokus har nok været på denne kamp.

FC Midtjylland har aldrig været i Champions Leagues gruppespil, og de kommer formentlig ikke til at få en bedre chance end i år

Hvis FCM formår at besejre Astana over to opgør, så skal de møde vinderen af opgøret mellem Dinamo Zagrev og Hapoel Beer Sheva i den tredje runde.

Hvis det skulle lykkes, så venter der nok en sværere modstander i playoff-runden, som er den sidste inden gruppespillet.

Se også: Danmarks største stadions!

Astana har meget europæisk erfaring

Mens FC Midtjylland kun har været i et enkelt europæisk gruppespil, så har Astana været i et gruppespil i de seneste tre år.

I 2015/2016-sæsonen var Astana oppe imod Benfica, Galatasaray og Atletico Madrid. De spillede uagjort i alle tre hjemmekampe, mens de de kun hentede et enkelt point på udebane, og de røg ud på fjerdepladsen.

Sæsonen efter var de i Europa League-gruppespillet med Olympiakos, APOEL og Young Boys. Igen tabte de ikke på hjemmebane, mens de dog tabte alle udekampene, og røg igen ud på en fjerdeplads.

I sidste sæson var Astana oppe imod Maccabi Tel Aviv, Slavia Prag og Villarreal. De hentede 10 point, og gik videre på andenpladsen, hvorefter de blev slået ud af Sporting CP.

Se også: Spillere med flest kampe i Superligaen!

FC Midtjylland skal have udgangspunkt med hjem

Der er ingen tvivl om, at Astana er et meget farligt hold at møde på udebane. Der venter en lang rejse på over 4.000 kilometer, mens deres nye, flotte stadion også er belagt med kunstgræs, og så er der nok nogle kulturelle forskelle, som kan spille ind.

Det er dog ikke fordi, der venter FC Midtjylland en heksekedel, og i denne sæson har Astana kun trukket 4.650 tilskuere i gennemsnit i ligaen.

Det kan dog tæneks, at der kommer væsentligt flere nu, hvor de spiller europæisk fodbold.

Det vigtigste for FC Midtjylland er at få scoret, og på den måde få et godt udgangspunkt med hjem til Herning, hvor der venter en helt anden kamp.

Derfor vil uafgjort i dag være meget tilfredsstillende for FCM.

Astana – FC Midtjylland: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger. Det er svært at spå om Astanas, men vi har prøvet alligevel.

Astana: Nenad Eric – Antonio Rukavina, Marin Ancic, Dmitriy Shomko, Evgeny Postnikov – Marin Tomasoc, Ivan Maevski, Serikzhan Muzhikov, Laszlo Klenheisler – Djordje Depotovic, Roman Murtazaev.

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Kian Hansen, Bubacarr Sanneh, Erik Sviatchenko – Alexander Munksgaard, Tim Sparv, Jakob Poulsen, Marc Dal Hende – Gustav Wikheim, Paul Onuachu, Mikkel Duelund.

Astana – FC Midtjylland: Odds

Hvis du alligevel vil live streame Astana – FC Midtjylland, så kan du også overveje et spil på kampen, og bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds på kampen (fra 24/07 – 11.00):

Hvornår spilles Astana – FC Midtjylland?

Astana – FC Midtjylland spilles tirsdag den 24. juli kl. 16.00 på Astana Arena (20.00 lokal tid).

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.