Lionel Messi spiller mandag aften i barcelona - chapecoense

Mandag aften spiller Barcelona deres årlige Joan Gamper Trophy, og i år har de inviteret brasilianske Chapecoense. Læs optakten til kampen og se den på live stream!

Læs vores optakt til Barcelona – Chapecoense, som mødes i Joan Gamper Trophy, se odds på kampen og se den på live stream!

Barcelona får mandag besøg af Chapecoense

Mandag aften spiller Barcelona og Chapecoense den 52. udgave af Joan Gamper Trophy, som er opkaldt efter Barcelonas stifter. Den fungerer som en slags præsentation af truppen for de trofaste fans, og Camp Nou plejer at være godt besøgt.

I år har de valgt at invitere brasilianske Chapecoense som følge af den meget tragiske ulykke, som fandt sted i november sidste år. Et fly med holdets trup og stab styrtede ned på vej til Medellin, og 76 omkom.

På forunderligvis har de formået at genopbygge et hold med hjælp fra hele fodboldverdenen, og de skal så i aktion på Camp Nou mandag aften.

Barcelonas nye spillere er klar til kamp

For Barcelonafans bliver det også en spændende kamp. De får nemlig muligheden for at vurdere holdets nye cheftræner Erneste Valverde, der kom til fra Club Athletic.

Derudover får de for første gang Nelson Semedo i aktion på Camp Nou. Højrebacken er blevet hentet i Benfica, hvor han slog igennem i sidste sæson. De har valgt at rykke stopperen Marlon op i førsteholdstruppen, og han er ligeledes med mandag aften.

Barcelona har også hentet Gerard Deulofeu retur til klubben efter, at de solgte ham til Everton for to sæsoner siden.

Chapecoense har fået dårlig optakt til kampen

Modsat den spanske liga, så har fodbolden i brasilien været i gang i flere måneder, og Chapecoense er faktisk midt i en nedrykningskamp i den brasilianske Serie A.

Faktisk spillede de i går en meget vigtig kamp imod Coritiba, som blev tabt med 0-2. Det var ikke en mulighed at rykke kampen, så de ankommer først til Barcelona mandag kl 16.00, og der er kampstart 20.30, så de får en presset mandag.

Deres invitation handler i høj grad om at vise solidaritet med klubben, som blev udsat for den værst tænkelige ulykke. Barcelona-spillerne går ikke på banen for at smadre Chapecoense, og kampen skal afvikles så festligt så muligt.

Odds på Barcelona – Chapecoense

Der er nok ingen tvivl om, at Barcelona vinder kampen, og det handler kun om, hvor stor en sejr, de vil hente. Kampen er uden betydning, og det handler tilmed også om andre ting end fodbolden, så den kan være tricky at smide penge på. Du kan i skrivende stund få følgende odds hos bet365:

1X2

  • Barcelona: 1.062
  • Uafgjort: 13.00
  • Chapecoense: 21.00

Se Barcelona – Chapecoense på live stream!

Ønsker du at se se Barcelona – Chapecoense på live stream, så skal du oprette dig hos bet365 her! Det er ganske vist ikke helt gratis, da du skal have penge på din konto for at se den, men det koster absolut ingenting!

Hvornår spilles Barcelona – Chapecoense?

Barcelona – Chapecoense spilles mandag den 7. august kl. 20.30

Hvor spilles Barcelona – Chapecoense?

Barcelona – Chapecoense spilles på Camp Nou i Barcelona.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder
1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen