Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 feb, 2019

Copa del Rey: El Clasico i Barcelona

el clasico live stream copa del rey

Læs vores optakt til El Clasico mellem FC Barcelona og Real Madrid, og find odds, live streaming og forventede startopstillinger.

El Clasico Live Stream og TV i Danmark: Se Barcelona – Real Madrid online

Copa del Rey-fodbold vises desværre ikke på dansk TV. Du kan dog se Copa del Rey online, og du finder live streaming til Barcelona – Real Madrid lige her.

Vil du streame El Clasico? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se spansk fodbold direkte!

Tilgængeligt i Danmark!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Barcelona er stærkere end Real Madrid i øjeblikket

Real Madrid har vundet de seneste tre og fire ud af de seneste fem udgaver af Champions League, og kan derfor forsvarligt kalde sig verdens bedste klubhold.

Alligevel har det dog ikke virket sådan hjemme i Spanien, hvor Barcelona har været dominerende. Barca har vundet tre af de seneste fire La Liga-trofæer, og de seneste fire udgaver af Copa del Rey.

I denne sæson har Barcelona dog både været stærkere i Spanien, men også i Europa. Det er ikke til at kende det Real Madrid-hold, som har været så suveræne i de senere år, og det har selvfølgelig noget med Zinedine Zidanes og Cristiano Ronaldos afgange at gøre.

Derfor er Barcelona også favorit til at vinde El Clasico – både hjemmekampen og samlet over de to opgør.

Barcelona og Real Madrid har mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson, og her vandt Barcelona 5-1 efter en fremragende præstation.

Læs mere om Copa del Rey-turneringen her!

Tvivl om Lionel Messi

Det helt store spørgsmål før onsdagens El Clasico er om Lionel Messi bliver klar til at spille. Han fik en mindre skade i lørdagens kamp imod Valencia, men spillede færdigt.

Barca-træner Ernesto Valverde blev forholdt skaden efter kampen, men kom ikke med noget endegyldigt svar.

Barcelona er selvfølgelig dybt afhængige af Messi, men de manglede ham også i det omtalte El Clasico, og da var de i stand til at vinde 5-1, og de spillede generelt flot i den periode.

Med tanke på det voldsomme program, som venter i februar og marts med både Copa del Rey, La Liga og Champions League, så er det nok smartest at lade Messi hvile i det første opgør.

Læs alt om El Clasico og historien her!

Real Madrid er så småt kommet i gang

Real Madrid kom forfærdeligt fra start i denne sæson, og der gik ikke længe før Julen Lopetegui blev fyret.

Foruden 5-1-nederlaget imod Barcelona, så har de også tabt 3-0 på hjemmebane imod CSKA Moskva og 3-0 imod Eibar, hvilket er uhørt, når man taler om Real Madrid.

I løbet af de senere år har man set nogenlunde det samme mønster, og i de tilfælde er Real Madrid først for alvor kommet i gang efter jul, hvor man også indleder den alvorlige fase af Champions League, som altid er førsteprioriteten hos Los Blancos.

Real Madrid har set væsentligt stærkere ud i de seneste par uger, hvor de har vundet de fem kampe på stribe.

Karim Benzema har fundet skarpheden frem igen efter, at han ikke skal spille støtteangriber til Cristiano Ronaldo og Vinicius Junior ligner efterhånden en meget spændende spiller.

Onsdag spiller Real Madrid imod Barcelona, og lørdag besøger de Atletico Madrid på Wanda Metropolitano. Onsdagen efter tager de til Amsterdam for at møde Ajax, så det er et ekstremt pakket program.

Sådan live streamer du fodbold online!

Barcelona – Real Madrid: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til El Clasico mellem Barcelona og Real Madrid:

Barcelona

Marc-André Ter Stegen

Nelson Semedo – Gerard Pique – Clement Lenglet – Jordi Alba

Ivan Rakitic – Sergio Busquets – Arthur

Lionel Messi – Luis Suarez – Coutinho

Real Madrid

Thibaut Courtois

Dani Carvajal – Raphael Varane – Sergio Ramos – Marcelo

Toni Kroos – Casemiro – Luka Modric

Gareth Bale – Karim Benzema – Vinicius Junior

Barcelona – Real Madrid: Odds på El Clasico

Barcelona er som bekendt favoritter til at vinde imod Real Madrid, og det vil de også være selvom Lionel Messi ikke bliver klar. Du kan få disse odds hos bet365 (fra 04/02 – 09.00):

  • Barcelona: 1.72
  • Uafgjort: 4.00
  • Real Madrid: 4.20

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.