el clasico live stream copa del rey

Verdens største fodboldkamp spilles onsdag aften, når FC Barcelona tager imod Real Madrid i Copa del Rey. Læs alt om den store kamp!

Barcelona er stærkere end Real Madrid i øjeblikket

Real Madrid har vundet de seneste tre og fire ud af de seneste fem udgaver af Champions League, og kan derfor forsvarligt kalde sig verdens bedste klubhold.

Alligevel har det dog ikke virket sådan hjemme i Spanien, hvor Barcelona har været dominerende. Barca har vundet tre af de seneste fire La Liga-trofæer, og de seneste fire udgaver af Copa del Rey.

I denne sæson har Barcelona dog både været stærkere i Spanien, men også i Europa. Det er ikke til at kende det Real Madrid-hold, som har været så suveræne i de senere år, og det har selvfølgelig noget med Zinedine Zidanes og Cristiano Ronaldos afgange at gøre.

Derfor er Barcelona også favorit til at vinde El Clasico – både hjemmekampen og samlet over de to opgør.

Barcelona og Real Madrid har mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson, og her vandt Barcelona 5-1 efter en fremragende præstation.

- Læs mere om Copa del Rey-turneringen her!

Tvivl om Lionel Messi

Det helt store spørgsmål før onsdagens El Clasico er om Lionel Messi bliver klar til at spille. Han fik en mindre skade i lørdagens kamp imod Valencia, men spillede færdigt.

Barca-træner Ernesto Valverde blev forholdt skaden efter kampen, men kom ikke med noget endegyldigt svar.

Barcelona er selvfølgelig dybt afhængige af Messi, men de manglede ham også i det omtalte El Clasico, og da var de i stand til at vinde 5-1, og de spillede generelt flot i den periode.

Med tanke på det voldsomme program, som venter i februar og marts med både Copa del Rey, La Liga og Champions League, så er det nok smartest at lade Messi hvile i det første opgør.

- Læs alt om El Clasico og historien her!

Real Madrid er så småt kommet i gang

Real Madrid kom forfærdeligt fra start i denne sæson, og der gik ikke længe før Julen Lopetegui blev fyret.

Foruden 5-1-nederlaget imod Barcelona, så har de også tabt 3-0 på hjemmebane imod CSKA Moskva og 3-0 imod Eibar, hvilket er uhørt, når man taler om Real Madrid.

I løbet af de senere år har man set nogenlunde det samme mønster, og i de tilfælde er Real Madrid først for alvor kommet i gang efter jul, hvor man også indleder den alvorlige fase af Champions League, som altid er førsteprioriteten hos Los Blancos.

Real Madrid har set væsentligt stærkere ud i de seneste par uger, hvor de har vundet de fem kampe på stribe.

Karim Benzema har fundet skarpheden frem igen efter, at han ikke skal spille støtteangriber til Cristiano Ronaldo og Vinicius Junior ligner efterhånden en meget spændende spiller.

Onsdag spiller Real Madrid imod Barcelona, og lørdag besøger de Atletico Madrid på Wanda Metropolitano. Onsdagen efter tager de til Amsterdam for at møde Ajax, så det er et ekstremt pakket program.

- Sådan live streamer du fodbold online!

Barcelona – Real Madrid: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til El Clasico mellem Barcelona og Real Madrid:

Barcelona

Marc-André Ter Stegen

Nelson Semedo – Gerard Pique – Clement Lenglet – Jordi Alba

Ivan Rakitic – Sergio Busquets – Arthur

Lionel Messi – Luis Suarez - Coutinho

Real Madrid

Thibaut Courtois

Dani Carvajal – Raphael Varane – Sergio Ramos – Marcelo

Toni Kroos - Casemiro - Luka Modric

Gareth Bale – Karim Benzema – Vinicius Junior

Barcelona – Real Madrid: Odds på El Clasico

Barcelona er som bekendt favoritter til at vinde imod Real Madrid, og det vil de også være selvom Lionel Messi ikke bliver klar. Du kan få disse odds hos bet365 (fra 04/02 – 09.00):

  • Barcelona: 1.72
  • Uafgjort: 4.00
  • Real Madrid: 4.20

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk