fodbold

Det ligner en fantastisk spændende kamp søndag aften, når Brøndby og AaB mødes på Brøndby Stadion. Læs alt om kampen her!

AaB og Brøndby spiller om top seks

Der står virkelig meget på spil, når Brøndby IF og AaB mødes søndag aften. Der er kun to kampe tilbage af Superligaens grundspil, og det altoverskyggende mål i den nærmeste fremtid er for både Brøndby og AaB at sikre sig en plads i top seks.

Inden sæsonen havde de færreste nok forventet, at Brøndby ville have problemer med at ende blandt de seks bedste fodboldhold i Danmark efter 26 kampe, men de har skuffet stort, og hvis de taber kampen imod AaB, så kan det gå helt galt.

AaB satser også på top seks, og ambitionerne er da også ret store i Aalborg, men det kan dog bedre tåles med en sæson uden for det sjove selskab.

Brøndby ligger på femtepladsen med 34 point, og har dermed to point ned til AaB på syvendepladsen, så det er helt åbent.

Brøndby har AC Horsens på udebane i den sidste grundspilskamp, og de får ingen opbakning fra deres fanatiske fans efter balladen i sidste sæson.

AaB har en hjemmekamp imod AGF til slut, så det bliver formentlig først afgjort til allersidst.

- Læs også: Flest mål i Superligaens historie!

AaB har ikke besejret Brøndby siden 2016

Notorisk set, så har Brøndby haft det ret svært imod AaB, men i de seneste par år har de dog gjort det flot imod nordjyderne.

AaBs seneste sejr imod Brøndby var helt tilbage i 2016, hvor de vandt 3-0 hjemme i Aalborg. Brøndby vandt det omvendte opgør på Aalborg Portland Park i denne sæson med 3-1 på mål af Kamil Wilczek, Hany Mukhtar og Lasse Vigen, mens Kasper Risgård scorede AaBs mål.

Når det er sagt, så har AaB generelt gjort det godt på Brøndby Stadion, hvor de kun har tabt to af de seneste 10 kampe.

- Prøv vores fodbold-quiz: Gæt alle topscorerne i Superligaen!

Kan Brøndby-forsvaret holde stand?

Brøndbys offensiv er generelt stærk, og de fik et kæmpe boost af at få Kamil Wilczek og Hany Mukhtar tilbage.

Til gengæld har defensiven sejlet rundt, og det kan blive problematisk imod AaB, som har nogle ret stærke mellemrumsspillere.

Lucas Andersen og Kasper Kusk har umiddelbart virkelig gode arbejdsforhold imod Brøndby, som kommer til at stå ret langt fremme på banen.

Derfor ligner det også en kamp med masser af chancer i begge ender, og selvom kampen har en enorm betydning, så kan det næsten kun blive underholdende.

- Se kortet: Brøndby blandt 21 børsnoterede fodboldklubber i Europa!

Brøndby – AaB: Skader og karantæner

Brøndby må undvære 6’eren Josip Radosevic, som har udviklet sig til en vigtig spiller på Brøndbys defensive midtbane. Derudover er Kasper Fisker og Jan Kliment ude med langtidsskader.

Hos AaB er der stadig tvivl om den unge stopper Mathias Ross Jensen og Frederik Børsting, men i forhold til den normale startopstilling, så bør der ikke være problemer.

Brøndby – AaB: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Brøndby – AaB:

Brøndby

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Paulus Arajuuri – Benedikt Röcker – Anthony Jung

Lasse Vigen

Simon Tibbling – Hany Mukhtar

Simon Hedlund

Kamil Wilczek – Mikael Uhre

AaB

Jacob Rinne

Patrick Kristensen – Jores Okore – Kasper Pedersen – Jakob Ahlmann

Kasper Kusk – Magnus Christensen – Oliver Abildgaard – Rasmus Thellufsen

Lucas Andersen – Tom van Weert

Brøndby – AaB: Odds

Du kan få følgende odds på Brøndby – AaB hos bet365 (odds er fra 08/03 – 11.52):

  • Brøndby: 1.75
  • Uafgjort: 3.60
  • AaB: 4.50

- Se vores fodbold odds tips her!

Brøndby – AaB: Live Streaming & TV

Du kan både se Brøndby – AaB med online live streaming og i TV.

Vil du live streame Brøndby – AaB, så kan dette gøres hos Viaplay.

Vil du hellere se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk