Sydsiden

Der venter et brag af en kamp, når Brøndby og FC København mødes søndag eftermiddag på Brøndby Stadion. Læs mere om derbyet her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Brøndby IF og FC København, find odds, og se kampen på nettet med live streaming.

Brøndby og FCK mødes i Superligaen

Søndag aften spilles der dansk fodbold på den allerøverste hylde, når Brøndby og FC København mødes i københavner-derbyet på Brøndby Stadion.

Både Brøndby og FCK har meget vigtige point at spille for i forhåbninger om at vinde hhv. guld og bronze.

Brøndby er godt på vej imod klubbens første mesterskab siden 2005, og der er allerede ved at være guldfeber på Vestegnen.

FC København havde et miserabelt efterår, og selvom de er blevet væsentligt bedre i foråret, så er de stadig tre point bag FC Nordsjælland med otte kampe tilbage af Superligaens mesterskabsslutspil.

Stærkt Brøndby-hold kan udbygge rekorden

Der er ingen tvivl om, at Brøndby-holdet har haft deres bedste sæson i over 10 år. FC Midtjylland var mindst lige så stærke i efteråret, men de valgte at sælge ud af profilerne i januar, og Brøndby er kun blevet stærkere henover vinterpausen.

Selvom Brøndby og FC Midtjylland stadig er à point i Superliga-tabellen, så virker Brøndby overlegne i øjeblikket.

Med Brøndbys 5-1-sejr i sidste weekends kamp imod AC Horsens, så tangerede de deres egen klubrekord på 22 Superliga-kampe uden nederlag, og de kan så slå den, hvis de undgår at tabe imod ærkerivalerne fra FCK.

FCK håber på Santander-klarmelding

Hos FC København er der meget snak om Federico Santander, som er tvivlsom til kampen med en ankelskade.

Han har ikke rigtigt trænet med holdet op til kampen, men flere medier vurderer alligevel, at han spiller på søndag.

Hvis ikke Santander, som har scoret i fem kampe i streg, bliver klar til kampen, så kunne en alternativ løsning være at have Pieros Sotiriou øverst på toppen med Viktor Fischer bag sig.

Det er en opstilling, som Ståle Solbakken over flere omgange har praktiseret, og det ville kunne give holdet et mere defensivt udgangspunkt end normalt, hvor Fischer ligger på venstrekant.

Federico Santander har været fremragende i de seneste kampe, og han er virkelig vigtig for FCK.

Ingen FCK-fans på Brøndby Stadion

Der venter en fantastisk atmosfære på Brøndby Stadion, men det bliver udelukkende hjemmeholdets fans, der vil være til stede.

Som følge af FCK-tilskuernes forfærdelige opførsel ved det seneste derby på Brøndby Stadion, så får de altså ikke lov at støtte deres hold denne gang.

Der ventes at blive udsolgt til kampen, og der er i skrivende stund omkring 1000 billetter tilbage.

Se billederne fra FCK-balladen herunder.

Vinder BIF fjerde på stribe?

Brøndby og FC København har mødt hinanden tre gange i denne sæson, og Brøndby har vundet samtlige kampe med 1-0.

Simon Tibbling scorede sejrsmålet i det omtalte derby i Brøndby, mens Christian Nørgaard og Kamil Wilczek har været målscorerne i de andre kampe.

Magtbalancen er for alvor blevet vendt på hovedet i denne sæson, hvor FC København er gået ned i niveau, mens Brøndby kun er blevet bedre.

Det ligner et fantastisk derby, som du selvfølgelig kan se i TV og med online live streaming. Mere info følger.

Odds på Brøndby – FC København

Brøndby er favoritter til at vinde kampen imod FCK, og det mener bookmakerne selvfølgelig også. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 13/04 – 13.50

  • Brøndby IF: 1.85
  • Uafgjort: 3.50
  • FC København: 4.20

Sådan live streamer du Brøndby – FC København

Du kan som sagt se Brøndby – FCK i TV og på nettet med et live stream. Vil du helst se kampen i TV, så skal du skrue ind på TV3+, og hvis du hellere vil se fodbold på nettet, så skal du oprette en profil hos Viaplay, hvor du kan se kampen.

Hvornår spilles Brøndby – FC København?

Brøndby – FC København spilles søndag den 15. april kl. 16.00 på Brøndby Stadion.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder
1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen