Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 29 nov, 2018

Brøndby skal fortsætte stimen imod Hobro

brøndby hobro live streaming

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Brøndby IF og Hobro IK, og find odds, live streaming og meget andet!

Brøndby har vendt stimen imod Hobro

Brøndby ligner et hold, der er ved at finde formen. Efter en sløj sæsonstart har de nu vundet to kampe på stribe imod AGF og SønderjyskE, og lige så vigtigt er det, at de har holdt buret rent begge gange.

Defensiven har været det største problem i denne sæson, og Brøndby indkasserede mål i utrolige 15 kampe på stribe.

Hobro er ligeledes kommet sig lidt efter en elendig sæsonstart, men de ligger fortsat på sidstepladsen, og ligner ikke et hold, der kommer helt væk fra bundstriden i denne sæson.

Der er simpelthen ikke kvalitet nok i spillertruppen, men måske vil det ændre sig, når nogle af profilerne kommer tilbage efter skader.

De fleste husker nok Hobros utrolige fire sejre på stribe imod Brøndby efter oprykningen i 2014. Det var et chok for de fleste, og særligt Brøndbys egne spillere.

Den dårlige stime er til gengæld blevet vendt på hovedet siden da. Brøndby har nu vundet de seneste fem kampe imod Hobro, hvor flere af sejrenen dog er blevet sikret sent i kampen efter tætte kampe.

Læs også: Top 10: Danmarks største stadions!

Pål Alexander Kirkevold kan gøre comeback for Hobro

En af grundene til Hobros dårlige præstationer i denne sæson er, at sidste sæsons topscorer Pål Alexander Kirkevold har siddet ude med en skade i stort set hele sæsonen.

Han scorede hele 22 kasser i sidste sæson, og blev rygtet til større klubber. Det skifte virker dog ikke særligt realistisk i øjeblikket.

Han har kun været på banen i fire kampe, hvor han fortsat ikke har fundet netmaskerne, men han bør være på vej tilbage.

Han kom ind i den sidste halve time i kampen imod Randers, og banker formentlig på til startopstillingen imod Brøndby.

Læs også: Alle danske spillere i udlandet!

Lasse Vigen ude med karantæne

Alexander Zorniger er tvunget til at skifte lidt på midtbanen. I det seneste stykke tid har Josip Radosevic, Lasse Vigen, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar været foretrukket på de fire midtbanepladser, men Lasse Vigen kommer ikke i kamp, da han afsoner karantæne.

Simon Tibbling spillede fantastisk i sidste sæson, men er ikke den mest populære mand på Vestegnen efter nogle uheldige transferhistorier.

Samtidigt har Kasper Fisker siddet ude med skader og sygdom, og det mest sandsynlige er, at svenskeren tager over, men Besar Halimi er også en mulighed.

Brøndby IF – Hobro IK: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Brøndby IF – Hobro IK.

Brøndby IF: Marvin Schwäbe – Johan Larsson, Paulus Arajuuri, Joel Kabongo, Anthony Jung – Josip Radosevic, Dominik Kaiser, Simon Tibbling, Hany Mukhtar – Kamil Wilczek, Mikael Uhre.

Hobro IK: Jesper Rask – Jesper Bøge, Yaw Amankwah, Rasmus Minor, Frans Putros – Vito Hammershøy-Mistrati, Jonas Brix-Damborg, Mikkel Mejlstrup – Martin Mikkelsen, Pål Alexander Kirkevold, Emmanuel Sabbi.

Brøndby IF – Hobro IK: Odds

Brøndby bliver vurderet som store favoritter af bookmakerne, men der er næppe værdi i det lave odds. Du kan få disse odds hos bet365 (fra 02/12 – 09.54):

  • Brøndby IF: 1.25
  • Uafgjort: 5.50
  • Hobro IK: 12.00

Læs også: Få de bedste odds bonusser i Danmark!

Brøndby IF – Hobro IK: Live Streaming og TV

Du kan både se Brøndby IF – Hobro IK med online live streaming og i TV. Vil du live streame Brøndby IF – Hobro IK online, så skal du oprette en bruger hos Viaplay, mens du skal slå over på TV3+, hvis du vil se den i TV.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.