Brøndby IF kan nærmest sikre sig det danske mesterskab, hvis de formår at besejre FC Midtjylland i Superligaen. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland, og se live stream og odds!

Brøndby kan næsten vinde guldet imod FC Midtjylland

Mandag aften mødes Superligaens to stærkeste hold Brøndby og FC Midtjylland. Der resterer tre kampe for Superligaens tophold, og da Brøndby er tre point foran FC Midtjylland, så kan de tage et afgørende spring imod det danske mesterskab.

En sejr ville betyde et seks points forspring, og med kun to kampe tilbage, så vil det reelt set sende det danske mesterskab tilbage til Vestegnen for første gang siden 2005.

I torsdags spillede Brøndby pokalfinalen imod Silkeborg, og selvom de kom bagud 0-1, så viste de stor styrke og vandt kampen 3-1.

Der er fuldstændigt udsolgt på Brøndby Stadion, så vi kommer til at opleve en fantastisk kulisse. FC Midtjylland har haft det meget svært imod Brøndby, men spillerne kommer til at gå på banen med tro på tingene.

Brøndby har været stærke imod FC Midtjylland

Brøndby har nemlig haft et stort overtag imod FC Midtjylland i det seneste års tid, hvor de to klubber har mødt hinanden flittigt.

I denne sæson har Brøndby og FC Midtjylland mødt hinanden tre gange i Superligaen og en enkelt gang i DBU Pokalens semifinale.

Alle fire opgør er blevet vundet af Brøndby, og selvom de virkelig havde marginalerne med sig i 3-2-sejren på MCH Arena for en måned siden, så er det generelt set fortjent.

De fire indbyrdes opgør er endt 4-0, 1-0, 3-2 og senest 3-2.

Vi kan dermed forvente endnu en underholdende og intens kamp. FC Midtjylland kan ikke bruge et enkelt point til noget som helst, så de kommer til at gå benhårdt efter sejren.

- Se Danmarks største stadions her!

Brøndby-profil i karantæne

Det hele kører på skinner for Brøndby i øjeblikket, men de må dog undvære en af sæsonens bedste spillere Simon Tibbling.

Den svenske maskine sidder i karantæne, og den afsones mandag aften, når FC Midtjylland kommer forbi.

Brøndby har dog en vis bredde på midtbanen, og det skader ikke holdet synderligt, hvis Kasper Fisker og Lasse Vigen starter inde på de to centrale midtbane-positioner.

Derudover må Brøndby undvære angrebsreserven Jan Kliment, som er skadet.

FC Midtjylland får Zsolt Korcsmar og Janus Drachmann tilbage i truppen, og Paul Onuachu er ved at være tilbage i topform. FCM må undvære Rilwan Hassan, som dog har siddet ude i hele foråret.

Brøndby IF – FC Midtjylland: Odds

Hvis du alligevel skal se Brøndby IF – FC Midtjylland, så kan du også smide et spil på kampen. Du kan få følgende odds på kampen hos bet365:

Odds er fra 14/05 – 10.00

  • Brøndby IF: 1.72
  • Uafgjort: 4.00
  • FC Midtjylland: 4.33

Brøndby IF – FC Midtjylland: Live stream

Du kan live streame Superliga-kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland direkte online. Du skal oprette en profil hos Viaplay, og så kan du se kampen inklusiv optakt.

Hvornår kan man live streame Brøndby IF – FC Midtjylland?

Brøndby IF – FC Midtjylland kan streames mandag den 14. maj kl. 19.00, og optakten begynder allerede kl. 17.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

100% op til 600KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere