FCK og FC MIdtjylland var fredag i bowlen til lodtrækning

Fredag formiddag var der lodtrækning til playoff-runden i Champions League og Europa League, og FC København og FC Midtjylland var med i bowlen. Se hvordan det gik!

I onsdags spillede sig FC København sig nærmere endnu et Champions League gruppespil, da de slog Vardar Skopje ud og i går slog FC Midtjylland polske Arka Gdynia ud i Europa League. Der resterer dog en enkelt runde før holdene er klar til gruppespillet.

FC København møder de aserbajdsjanske mestre fra Qarabag

FC København var seedet til lodtrækningen, og de kunne derfor trække fem – på papiret – dårligere modstandere. De trak de aserbajdsjanske mestre fra Qarabag, som holder til i hovedstaden Baku. Dermed venter der FCK en rejse på over 4.000 kilometer, men de starter heldigvis på udebane den 15. august, mens returkampen i Parken spilles den 23. august.

Qarabag er langt fra så rutinerede som FCK er det, men de har spillet flere Europa League-gruppespil. Sidste år var de i pulje med Fiorentina, PAOK og Slovan Liberec. De endte på tredjepladsen med syv point, og gik dermed ikke videre fra gruppespillet.

Det er aldrig sjovt at skulle spille så langt væk, som FCK skal, men hvis de skal have noget at gøre i Champions League-turneringen, så skal et hold fra Aserbajdsjan simpelthen slås ud.

FC Midtjylland skal op imod cypriotiske Apollon

Midtjyderne har ambitioner om et gruppespil i Europa og for at nå det, skal de slå cypriotiske Apollon ud. De endte på tredjepladsen i ligaen sidste år, syv point efter APOEL. De holder til på det sydlige Cypern i byen Limassol, og FCM skal derfor forberede sig på at spille en kamp i over 30 grader, hvilket tidligere har givet problemer for danske hold.

Sidste Apollon var i et gruppespil var tilbage i 2014/2015-sæsonen, hvor de var i Europa League gruppe med Borussia Mönchengladbach, Villarreal og Zürich. De vandt hjemmekampen imod Zürich, men tabte de resterende fem kampe. FC Midtjylland skal være favoritter imod Apollon, og ligesom FCK starter de også på udebane. Kampen på Cypern spilles den 17. august, mens returkampen i Herning spilles den 24. august.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder
1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen