fodbold i nettet

Mandagens største kamp spilles på Stamford Bridge, hvor kriseramte Chelsea tager imod Manchester United i FA Cuppen. Se kampen lige her!

Chelsea i krise

Chelsea fik en fin start under Maurizio Sarri, men her i de senere måneder har det vaklet for The Blues.

De har fået nogle grimme nederlag i Premier League, som f.eks. 4-0 imod Bournemouth og 6-0 imod Manchester City.

Sarri udtalte for et par uger siden, at det er en gruppe spillere, som er svær at motivere, og man kan undre sig over om han er i gang med at miste kontrollen over Chelsea-truppen.

Chelsea er stadig med i Europa League og FA Cuppen selvfølgelig, men de halter efter i Premier League. De ligger i øjeblikket på sjettepladsen, omend der kun er et enkelt point op til netop Manchester United på fjerdepladsen.

I første omgang gælder det dog om at komme videre fra femte runde af FA Cuppen, hvor man går ud fra, at begge klubber satser 100 %.

- Sådan ser man fodbold på nettet!

Manchester United kom ned på jorden igen

Manchester United har haft en fantastisk periode under Ole Gunnar Solskjær, som overtog efter fyringen af Jose Mourinho.

Stemningen i klubben var væsentligt bedre, og profiler som Marcus Rashford, Anthony Martial og Paul Pogba var som forvandlet.

De vandt 10 af de første 11 kampe under nordmanden, og den helt store test af United-holdets styrke kom så imod PSG i Champions Leagues 1/8-finale i tirsdags.

Kampen startede åbent og lige, men efterhånden som kampen skred frem viste PSG, at de var klasser bedre end United.

United tabte helt fortjent 2-0, og er med stor sandsynlighed ude af Champions League, og med tanke på deres nuværende placering i Premier League, så er FA Cuppen deres chance for en titel i år.

- De mest populære Premier League-hold i hvert europæisk land!

Manchester United har det svært på Stamford Bridge

Chelsea-holdet har været elendige, men det er mest på udebane, at det har sejlet rundt. Hjemme på Stamford Bridge er de langt mere solide, og sådan har det været i mange år.

Kigger man på de seneste års indbyrdes kampe imellem Chelsea og Manchester United, så tegner der sig et klart mønster.

Både Chelsea og Manchester United er væsentligt bedre på hjemmebane. Der har ikke været en udesejr mellem de to hold siden maj 2013, hvor Chelsea vandt 1-0 på Old Trafford.

Manchester United har ikke vundet en kamp på Stamford Bridge siden den 28. oktober 2012, og da man af spillerne har været i klubben i længere tid, så har de dårlige erfaringer i det østlige London.

Chelsea – Manchester United: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Chelsea – Manchester United:

Chelsea

Kepa Arrizabalaga

Cesar Azpilicueta – Antonio Rüdiger – David Luiz – Marcos Alonso

N’Golo Kanté – Jorginho – Ross Barkley

Pedro – Gonzalo Higuain – Eden Hazard

Manchester United

Sergio Romero

Ashley Young – Chris Smalling – Phil Jones – Luke Shaw

Ander Herrera – Nemanja Matic – Paul Pogba

Juan Manuel Mata

Marcus Rashford – Romelu Lukaku

Chelsea – Manchester United: Odds

Du kan få disse odds på Chelsea – Manchester United hos bet365 (fra 18/02 – 12.06):

  • Chelsea: 1.95
  • Uafgjort: 3.75
  • Manchester United: 4.00

- Se vores fodbold tips her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk