Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 26 mar, 2018

Optakt til Danmarks landskamp imod Chile

Læs vores optakt til landskampen mellem Danmark og Chile, find odds, og se den online på live stream.

Danmark får det svært imod Chile

Tirsdag aften mødes Danmark og Chile i en VM-testkamp på Aalborg Portland Park. Der er ikke point på spil, men det gælder om at forberede det danske landshold bedst muligt frem imod VM-slutrunden om under tre måneder.

Chile fik ikke kvalificeret sig til VM, men det betyder ikke, at de ikke er tændte på kampen imod Danmark. I fredags var Chile på besøg hos vores svenske naboer, og de vandt kampen 2-1.

Danmark har hjemmebanefordelen, men det ligner en meget lige kamp imod Chile, som har vundet de seneste to udgaver af Copa America.

Panama-landskampen var ligegyldig

Danmark spillede også en venskabskamp i torsdags imod Panama, men den fik vi ikke ret meget ud af. Underlaget på Brøndby Stadion var meget ringe, og det var ikke nemt at spille fodbold langs jorden.

Derudover så manglede de danske spillere den tænding, som vi så i VM-kvalifikationskampene sidste år. Det var tydeligt, at de ikke ville gå ordentligt ind i tacklingerne, og tempoet var meget lavt i første halvleg.

Spillerne kom bedre ud til anden halvleg, hvor Danmark dominerede mere. Vi mødte et meget tændt Panama-hold, som ikke var enige i, at det var en venskabskamp.

Vi fik ikke rigtigt besvaret nogle af de mange spørgsmål, som vi måtte have før kampen. Angriberne var uskarpe foran mål, og derfor var det meget vigtigt, at Pione Sisto fik scoret sit første landskampsmål, hvilket kan give ham noget vigtig selvtillid.

Chile har netop slået Sverige

Mens Danmark spillede imod Panama, så var Chile oppe imod Sverige på Friends Arena i Stockholm.

Bayern München-stjernen Arturo Vidal bragte Chile foran 1-0 efter 22 minutter, mens Ola Toivonen udlignede til 1-1 kort efter.

Det så ud til at blive en kamp uden vinder, men 22-årige Marcos Bolados scorede i sin landsholdsdebut, og Chile vandt dermed kampen 2-1.

Chile dominerede igennem størstedelen af kampen, og det var helt fortjent, at de vandt.

Hvis de er lige så tændte i kampen imod Danmark, så får vi store problemer med at slå Chile.

Det ville være fantastisk at forblive ubesejret frem til VM-slutrunden. Efter landskampen imod Panama slog vi rekord, og vi har nu ikke tabt i de seneste 12 A-landskampe i streg.

Odds på Danmark – Chile

Hvis du alligevel har tænkt dig at live streame landskampen, så kan du også overveje et spil på kampen. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 26/03 – 14.45

  • Danmark: 2.80
  • Uafgjort: 3.30
  • Chile: 2.75

Live stream landskampen Danmark – Chile

Du kan selvfølgelig se landskampen mellem Danmark og Chile i TV og på live stream. Du skal oprette en profil hos Dplay, hvis du vil live streame kampen.

Hvornår spilles Danmark – Chile?

Danmark – Chile spilles tirdag den 27. marts kl. 20.00 på Aalborg Portland Park.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.