se håndbold vm 2019

Danmark og Egypten mødes mandag aften ved VM i håndbold, og det ligner på forhånd endnu en dansk sejr. Læs alt om kampen her!

Danmark plejer at være stærke imod Egypten

Der er ingen tvivl om, at Danmarks håndboldlandshold er store favoritter imod Egypten. Det er vores anden kamp i mellemrunden og vores syvende kamp i alt.

Indtil videre er VM gået helt efter planen for Danmark, som har vundet de første seks kampe uden de store problemer.

Meget skal også gå galt, hvis ikke Danmark formår at besejre Egypten, som er langt fra vores niveau. Egypten har slået Argentina og Angola, men deres nok bedste resultat er uafgjort imod Ungarn, men derudover har de tabt, når de har mødt bedre modstandere.

Danmark og Egypten har mødt hinanden fire gange i nyere tid, og det er blevet til fire sejre til Danmark.

Den seneste kamp blev spillet umiddelbart før årets VM, hvor Danmark vandt med overbevisende 37-21, og selvom det nok ikke bliver de samme cifre denne gang, så ligner det en klar dansk sejr.

- Læs alt om Håndbold-VM 2019 her!

Danmark stopper udskiftning i truppen

Danmarks landstræner Nikolaj Jakobsen har foretaget to af de tilladte tre udskiftninger, som hvert landshold har til rådighed under en VM-slutrunde.

Den første udskiftning var af Hans Lindberg, som desværre aldrig kom i aktion for Danmark i denne omgang.

Han er blandt verdens bedste på sin position, og selvom Lasse Svan også er træksikker, så er der alligevel forskel på de to.

Efterfølgende blev Rene Toft Hansen ramt af endnu en skade, så vi må undvære vores forsvarsgeneral i resten af VM-slutrunden.

Den sidste udskiftning bliver gemt i tilfælde af en eventuel skade til en keeper. Niklas Landin har været fremragende i stort set hele slutrunden, men i den seneste kamp imod Ungarn var det faktisk Jannick Green, der stod næsten hele kampen, og han kom for alvor ind i VM.

Danmark er næsten sikre på semifinalen

Med seks sejre ud af seks mulige, så ser det selvfølgelig glimrende ud for Danmark. Med en dansk sejr imod Egypten, så kommer vi op på otte point.

Før mandagens kampe ligger Danmark og Sverige begge med seks point, mens Norge følger efter med fire point.

Da Sverige og Norge mødes umiddelbart før Danmarks kamp, så kan vi faktisk allerede være sikret semifinalen, hvis Sverige slår Norge.

Det ændrer dog ikke på, at det eneste det handler om for Danmark, er at slå Egypten, hvilket slet ikke må være et problem.

Danmark – Egypten: Odds

At Danmark er klare favoritter imod Egypten kan man også se på oddset. Du kan få følgende odds på Danmark – Egypten hos bet365 (fra 21/01 – 10.10):

  • Danmark: 1.07
  • Uafgjort: 18.00
  • Egypten: 17.00

Danmark – Egypten: Se håndbold i TV

Foruden at live streame Danmark – Egypten, så er det også muligt at se Håndbold-VM i TV. Kampen sendes på DR1 med optakt fra 20.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk