Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 21 jan, 2019

VM: Optakt og live streaming til Danmark – Egypten

se håndbold vm 2019

Læs vores optakt til Danmark – Egypten, hvor du finder odds, nyheder og live streaming.

Se Danmark – Egypten online med live streaming

Du kan se håndboldkampen Danmark – Egypten online med live streaming. Danmark – Egypten bliver nemlig live streamet hos bet365.

Vil du streame Danmark – Egypten? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se håndboldkampen direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Danmark plejer at være stærke imod Egypten

Der er ingen tvivl om, at Danmarks håndboldlandshold er store favoritter imod Egypten. Det er vores anden kamp i mellemrunden og vores syvende kamp i alt.

Indtil videre er VM gået helt efter planen for Danmark, som har vundet de første seks kampe uden de store problemer.

Meget skal også gå galt, hvis ikke Danmark formår at besejre Egypten, som er langt fra vores niveau. Egypten har slået Argentina og Angola, men deres nok bedste resultat er uafgjort imod Ungarn, men derudover har de tabt, når de har mødt bedre modstandere.

Danmark og Egypten har mødt hinanden fire gange i nyere tid, og det er blevet til fire sejre til Danmark.

Den seneste kamp blev spillet umiddelbart før årets VM, hvor Danmark vandt med overbevisende 37-21, og selvom det nok ikke bliver de samme cifre denne gang, så ligner det en klar dansk sejr.

Læs alt om Håndbold-VM 2019 her!

Danmark stopper udskiftning i truppen

Danmarks landstræner Nikolaj Jakobsen har foretaget to af de tilladte tre udskiftninger, som hvert landshold har til rådighed under en VM-slutrunde.

Den første udskiftning var af Hans Lindberg, som desværre aldrig kom i aktion for Danmark i denne omgang.

Han er blandt verdens bedste på sin position, og selvom Lasse Svan også er træksikker, så er der alligevel forskel på de to.

Efterfølgende blev Rene Toft Hansen ramt af endnu en skade, så vi må undvære vores forsvarsgeneral i resten af VM-slutrunden.

Den sidste udskiftning bliver gemt i tilfælde af en eventuel skade til en keeper. Niklas Landin har været fremragende i stort set hele slutrunden, men i den seneste kamp imod Ungarn var det faktisk Jannick Green, der stod næsten hele kampen, og han kom for alvor ind i VM.

Danmark er næsten sikre på semifinalen

Med seks sejre ud af seks mulige, så ser det selvfølgelig glimrende ud for Danmark. Med en dansk sejr imod Egypten, så kommer vi op på otte point.

Før mandagens kampe ligger Danmark og Sverige begge med seks point, mens Norge følger efter med fire point.

Da Sverige og Norge mødes umiddelbart før Danmarks kamp, så kan vi faktisk allerede være sikret semifinalen, hvis Sverige slår Norge.

Det ændrer dog ikke på, at det eneste det handler om for Danmark, er at slå Egypten, hvilket slet ikke må være et problem.

Danmark – Egypten: Odds

At Danmark er klare favoritter imod Egypten kan man også se på oddset. Du kan få følgende odds på Danmark – Egypten hos bet365 (fra 21/01 – 10.10):

  • Danmark: 1.07
  • Uafgjort: 18.00
  • Egypten: 17.00

Danmark – Egypten: Se håndbold i TV

Foruden at live streame Danmark – Egypten, så er det også muligt at se Håndbold-VM i TV. Kampen sendes på DR1 med optakt fra 20.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.