Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 16 okt, 2018

Danmarks U21-landshold skal sikre EM-kvalifikation

Læs vores optakt til U21-landskampen mellem Danmark og Færøerne, find odds, live streaming, TV og meget mere!

  • Kamp: Danmark U21 – Færøerne U21
  • Turnering: EM-kvalifikation
  • Kampstart: 16/10 – 18.00
  • Stadion: Aalborg Portland Park

Nu er det alvorens time for Danmarks U21-landshold, som tirsdag aften tager imod Færøerne hjemme på Aalborg Portland Park.

Mens A-landsholdet møder Østrig klokken 20.45 i Herning, så begynder U21-landskampen i Aalborg allerede klokken 18.00, hvilket jo er fantastisk for TV-seerne.

Danmark er længder bedre end Færøerne

Før kampen imod Færøerne, fører Danmark med U21-kvalifikationspuljen med 20 point efter ni kampe, mens Polen ligger på andenpladsen med 19 point.

Polakkerne tager imod Georgien i en kamp, som de forventes at vinde, og intet andet end en dansk sejr er godt nok imod Færøerne.

Spiller for spiller er Danmarks U21-landshold længder bedre end Færøernes, men det betyder selvfølgelig ikke, at vi bare vinder kampen.

U21-landstræner Niels Frederiksen har udtaget en særdeles stærk trup, hvor man blandt andet finder faste spillere fra Premier League, Bundesligaen og andre stærke europæiske rækker.

Det bliver særligt interessant at følge Jacob Bruun Larsen, som har fået en flot sæsonstart i Dortmund, for hvem han har scoret i både Bundesligaen og Champions League.

Færøernes U21-landshold har så vidt vides ikke nogle professionelle spillere, men flere af dem har en fortid i de danske divisioner.

Indsatsen imod Polen var ikke god nok

Danmark kunne faktisk sikre sig EM-kvalifikationen allerede i fredags, da vi tog imod Polen. En sejr ville sende os fire point foran, mens et nederlag ville sende Polen op på førstepladsen.

Philip Billing bragte os foran 1-0, men Polen udlignede kort efter på straffespark, og der blev ikke scoret mere i kampen.

Selvom vi helst skulle vinde kampen, så kan vi ikke være helt utilfredse med det ene point. Vi kan fortsat selv afgøre det, og det må ikke være et problem at besejre Færøernes U21-landshold.

Færøerne har intet at spille for

En anden ting, der taler for dansk sejr og EM-kvalifikation er det faktum, at Færøerne ikke har noget at spille for.

Fodboldspillere går selvfølgelig på bane for at vinde, og der er også tale om en vis faglig stolthed, men man kan som regel tydeligt mærke om et hold har noget at spille for.

Alt i alt, så er der virkelig lagt op til en dansk sejr, og det ville være en historisk katastrofe, hvis det ikke skulle lykkedes.

Danmark U21 – Færøerne U21: Odds

Bookmakerne er selvfølgelig også klar over, at Danmark gigantiske favoritter, og derfor er betalingen på dansk sejr også derefter. Man kan selvfølgelig overveje et handicap-spil, hvis man tror på en stor dansk sejr, og du kan få følgende odds hos bet365 (16/10 – 09.50):

  • Danmark U21 -3,5: 2.15
  • Færøerne U21 +3.5: 1.675

Danmark U21 – Færøerne U21: TV og live streaming

Du kan selvfølgelig se U21-landskampen mellem Danmark og Færøerne i TV eller med online live streaming. Hvis du vil se fodbold i TV, så skal du tune ind på Kanal 5, hvor optakten starter 17.30. Vil du hellere live streame kampen, så skal du oprette dig hos Dplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.