danmark frankrig håndbold vm 2019

Danmark og Frankrig mødes i semifinalen ved VM i håndbold 2019. Læs alt om den store kamp her!

Danmark og Frankrig er de stærkeste hold ved VM

Der venter et brag af en semifinale i Hamborg, når Danmark og Frankrig mødes fredag aften. Selvom Danmark vandt deres mellemrunde med otte sejre i otte kampe under VM 2019, så skal vi alligevel mødes VMs andenbedste mandskab, Frankrig.

Franskmændene er ikke lige så dominerende, som de har været i det seneste årti, men det er stadig verdens to bedste håndboldlandshold, der mødes.

Frankrig har vundet fire af de seneste fem VM-trofæer og tre af de seneste seks Europamesterskaber. Alligevel vurderer de fleste som Danmark som favoritter til at gå videre til finalen.

Nikola Karabatic, som har været en af verdens allerbedste spillere i de seneste 10 år, er langt fra sit gamle topniveau, men der er til gengæld en masse andre profiler.

- Læs alt om VM i håndbold 2019 her!

Danmark spillede sig op imod Sverige

Danmark og Sverige spillede den afgørende gruppekamp onsdag aften i Herning. Svenskerne var pisket til at vinde med fem overskydende mål, og de var faktisk godt på vej i første halvleg, hvor de flere gange havde en tre-målsføring.

Niklas Landin stod godt i målet, men offensivt var de danske spillere uskarpe ligesom, at Mikkel Hansen igen missede nogle straffekast.

Det stod 13-13 ved pausen, men de danske drenge spillede sig op i anden halvleg, hvor de fik bevist, at de har et bedre landshold.

Kampen endte 30-26, og der bør være rigeligt med selvtillid på holdet til, at vi kan slå Frankrig, omend det er den stærkeste modstander, vi har mødt ved Håndbold-VM 2019.

Frankrig skuffede imod Kroatien

Franskmændene var ligeledes i kamp onsdag, men det var en anderledes dårlig kamp. De mødte Kroatien, og kunne sikre sig førstepladsen med en sejr, hvis ellers ikke Tyskland vandt deres kamp.

Man kunne tydeligt se, hvad Frankrigs plan var. De ville have så mange spillere i kamp som muligt, og ikke bruge unødige kræfter.

Det var generel en meget tam indsats af franskmændene, som også tabte kampen 23-20.

Man kan dog forvente en helt anderledes attitude i semifinalen, hvor alt er på spil.

Danmark har det svært imod Frankrig

Danmark og Frankrig har mødt hinanden et hav af gange i de seneste års slutrunder, og vi har generelt haft store problemer.

Vi har kun vundet seks af de seneste 18 kampe imod Frankrig i alle turneringer, men det er til gengæld også længe siden, at Frankrig ikke har haft et væsentligt stærkere hold.

Vores seneste sejr i en betydende landskamp var under OL i 2016, hvor vi vandt 28-26. Omvendt vandt Frankrig VM-finalen over Danmark i 2011 og EM-finalen i 2014.

Selvom kampen ikke spilles i Danmark, men derimod i Hamborg, så kan vi forvente en masse danske fans tage turen sydpå for at støtte de danske drenge.

Kom så Danmark!

- Få de bedste odds bonusser her!

Danmark – Frankrig: Odds på VM Håndbold 2019

Du kan selvfølgelig oddse på Danmark – Frankrig, og du kan få følgende odds hos bet365 (fra 24/01 – 10.10):

  • Danmark: 2.00
  • Uafgjort: 7.50
  • Frankrig: 2.30

- Se vores odds tips her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk