ishockey

Danmarks første kamp ved VM i ishockey 2019 er imod Frankrig. Du kan læse alt om kampen her!

Sådan live streamer du Danmark – Frankrig online

Du har muligheden for at live streame ishockey-kampen mellem Danmark og Frankrig online hos bet365. Ved at live streame Danmark – Frankrig online, så slipper du for at betale for TV-kanaler bare for at se VM i Ishockey.

Hos bet365 kan du live streame alle kampe fra VM i ishockey 2019, og det gælder selvfølgelig også Danmark – Frankrig.

Danmark skal slå Frankrig for at gå videre

Danmark er havnet i en svær gruppe ved VM i ishockey, hvilket du i øvrigt kan læse meget mere om i vores store guide til VM.

Selvom fire af de otte hold i gruppen går videre til kvartfinalerne, så kan det alligevel vise sig at blive vanskeligt for Danmark.

Vi kommer til at møde Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Finland, USA, Canada og Slovakiet i den rækkefølge.

Hvis Danmark skal ende blandt de fire øverste hold, så er det meget vigtigt, at vi får en god start på gruppespillet.

Det er meget usandsynligt, at vi får point i kampene imod Finland, USA og Canada, mens vi også vil være underdogs i kampene imod Tyskland og Slovakiet.

Vi skal simpelthen starte med en sejr imod Frankrig, mens vi ikke kan tåle et nederlag i den kommende kamp imod Tyskland.

Der vil formentlig kun være en plads tilbage, når Finland, USA og Canada har lagt sig øverst i gruppen, og den kommer nok til at stå mellem Danmark, Slovakiet og Tyskland.

Taber vi den første kamp imod Frankrig, så kan vi nærmest vinke farvel til kvartfinalerne allerede.

Danmark slog Frankrig senest

Sidst vi mødte Frankrig var ved firenationersturneringen i Østrig i februar. Der var selvfølgelig ikke lige så meget på spil ved den lejlighed, som der er denne gang, men det er alligevel positivt, at vi vandt kampen 4-1.

Frankrig kom ellers foran efter kun tre minutter, og den stilling holdt perioden ud. I anden periode scorede først Mikkel Højbjerg og dernæst Morten Madsen, så det stod 2-1 efter de første to perioder.

I tredje periode lukkede Danmark kampen med scoringer fra Nikolaj Rosenthal og Jonas Rønbjerg. Der er dog kæmpe forskel på den kamp, og så vores åbningskamp ved VM, hvor vi har nogle af NHL-stjernerne med.

Danmark er favoritter imod Frankrig

Danmark må siges at være favoritter til at besejre Frankrig. Det er ikke fordi, der er klasser til forskel, men vi skal alligevel have en stærkere trup.

Vi har eksempelvis to NHL-stjerner i Mikkel Bødker fra Ottawa Senators og Lars Eller fra Washington Capitals.

Sidstnævnte spillede en stor rolle, da han og hans klub Capitals i 2018 vandt Stanley Cup, og Eller blev dermed den første dansker til at vinde den prestigefyldte turnering.

Frankrig har ingen NHL-spillere med i deres trup. Det er dog ikke fordi, at de er særligt meget dårligere end Danmark af den grund. De plejer at få acceptable placering ved VM, og i 2018 endte de på 12. pladsen.

Danmark – Frankrig: Odds

Du kan selvfølgelig også spille på VM-kampen mellem Danmark og Frankrig, som mødes lørdag eftermiddag 12.15.

Du kan få følgende odds på Danmark – Frankrig hos bet365 (odds er fra 10/05 – 14.25):

  • Danmark: 1.70
  • Uafgjort: 4.35
  • Frankrig: 4.20

Du kan som sagt ligeledes også live streame ishockey-VM (inkl Danmark – Frankrig) hos bet365.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk