Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 10 maj, 2019

VM Ishockey 2019: Optakt til Danmark – Frankrig

ishockey

I vores optakt til Ishockey-VM-kampen Danmark Frankrig kan du finde live streaming, odds og generelle informationer.

Vil du se Danmark – Frankrig online? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se Ishockey VM 2019 direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Sådan live streamer du Danmark – Frankrig online

Du har muligheden for at live streame ishockey-kampen mellem Danmark og Frankrig online hos bet365. Ved at live streame Danmark – Frankrig online, så slipper du for at betale for TV-kanaler bare for at se VM i Ishockey.

Hos bet365 kan du live streame alle kampe fra VM i ishockey 2019, og det gælder selvfølgelig også Danmark – Frankrig.

Danmark skal slå Frankrig for at gå videre

Danmark er havnet i en svær gruppe ved VM i ishockey, hvilket du i øvrigt kan læse meget mere om i vores store guide til VM.

Selvom fire af de otte hold i gruppen går videre til kvartfinalerne, så kan det alligevel vise sig at blive vanskeligt for Danmark.

Vi kommer til at møde Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Finland, USA, Canada og Slovakiet i den rækkefølge.

Hvis Danmark skal ende blandt de fire øverste hold, så er det meget vigtigt, at vi får en god start på gruppespillet.

Det er meget usandsynligt, at vi får point i kampene imod Finland, USA og Canada, mens vi også vil være underdogs i kampene imod Tyskland og Slovakiet.

Vi skal simpelthen starte med en sejr imod Frankrig, mens vi ikke kan tåle et nederlag i den kommende kamp imod Tyskland.

Der vil formentlig kun være en plads tilbage, når Finland, USA og Canada har lagt sig øverst i gruppen, og den kommer nok til at stå mellem Danmark, Slovakiet og Tyskland.

Taber vi den første kamp imod Frankrig, så kan vi nærmest vinke farvel til kvartfinalerne allerede.

Danmark slog Frankrig senest

Sidst vi mødte Frankrig var ved firenationersturneringen i Østrig i februar. Der var selvfølgelig ikke lige så meget på spil ved den lejlighed, som der er denne gang, men det er alligevel positivt, at vi vandt kampen 4-1.

Frankrig kom ellers foran efter kun tre minutter, og den stilling holdt perioden ud. I anden periode scorede først Mikkel Højbjerg og dernæst Morten Madsen, så det stod 2-1 efter de første to perioder.

I tredje periode lukkede Danmark kampen med scoringer fra Nikolaj Rosenthal og Jonas Rønbjerg. Der er dog kæmpe forskel på den kamp, og så vores åbningskamp ved VM, hvor vi har nogle af NHL-stjernerne med.

Danmark er favoritter imod Frankrig

Danmark må siges at være favoritter til at besejre Frankrig. Det er ikke fordi, der er klasser til forskel, men vi skal alligevel have en stærkere trup.

Vi har eksempelvis to NHL-stjerner i Mikkel Bødker fra Ottawa Senators og Lars Eller fra Washington Capitals.

Sidstnævnte spillede en stor rolle, da han og hans klub Capitals i 2018 vandt Stanley Cup, og Eller blev dermed den første dansker til at vinde den prestigefyldte turnering.

Frankrig har ingen NHL-spillere med i deres trup. Det er dog ikke fordi, at de er særligt meget dårligere end Danmark af den grund. De plejer at få acceptable placering ved VM, og i 2018 endte de på 12. pladsen.

Danmark – Frankrig: Odds

Du kan selvfølgelig også spille på VM-kampen mellem Danmark og Frankrig, som mødes lørdag eftermiddag 12.15.

Du kan få følgende odds på Danmark – Frankrig hos bet365 (odds er fra 10/05 – 14.25):

  • Danmark: 1.70
  • Uafgjort: 4.35
  • Frankrig: 4.20

Du kan som sagt ligeledes også live streame ishockey-VM (inkl Danmark – Frankrig) hos bet365.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.