Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 18 nov, 2018

Optakt til Danmark – Irland

danmark irland live stream

Læs vores optakt til landskampen Danmark – Irland, og find odds, live streaming og meget mere.

Danmark kan rotere imod Irland

Der er ikke det store på spil i mandagens landskamp mellem Danmark og Irland, som spilles på Ceres Park i Århus.

Danmark har allerede vundet gruppen, mens det står klart, at Irland ender nederst. Det betyder, at Danmark i næste Nations League rykker op til A-ligaen, hvor man får væsentlig sværere modstand.

Omvendt rykker Irland ned til gruppe C, hvor man egentlig godt kan argumentere for, at de hører til.

Åge Hareide har ikke udelukket, at der bliver roteret på flere positioner, men han holder dog fast i, at han ikke vil udskifte hele holdet.

Han vil gerne sammenspille landsholdet endnu mere, og holde fast i det momentum, som man har haft i snart to år.

Kvaliteten blandt reserverne børe være mindst lige så god som Irlands bedste spillere, så uanset, hvordan man vender og drejer den, så er vi klare favoritter til at vinde en hjemmekamp imod Irland.

Christian Eriksen starter inde

Det står ligeledes klart, at Christian Eriksen kommer til at starte inde. Superstjernen plejer at være i stand til at spille samtlige kampe for både Tottenham og landsholdet, men han har været ude med en skade i dette efterår, hvorfor man kunne fristes til at tro, at han ville blive sparet.

Eriksen er med afstand vores vigtigste spiller, og vi havde svært ved at kreere noget i den omvendte kamp på Aviva Stadium i Dublin, hvor vi måtte undvære ham.

Da Åge Hareide blev spurgt ind til eventuelle ændringer, svarede han således:

– Vi har en chance for at se nogle andre spillere an, og vi vil lave et par ændringer. Vi skal se, hvem der er i stand til at spille internationale kampe, hvis vi løber ind i skader eller karantæner under EM-kvalifikationen.

– Vi er glade for, at vi har spillet os i en situation, hvor vi er i stand til at teste det, siger Åge Hareide.

Rekorden skal udbygges

Noget af det, der skal motivere de danske spillere er vores nuværende landsholdsrekord, som er historisk god. Vi har ikke tabt en fodboldkamp i ordinær tid siden Montenegro-kampen i Parken i efteråret 2016.

Siden har vi vundet en forfærdeligt masse kampe, og selvom vi ganske vist røg ud på straffespark under VM og tabt med et amatørlandshold, så har det været flot at følge Danmarks landshold.

Danmark skal skabe kampen

Der hersker ingen tvivl om, hvordan kampbilledet bliver. Irland kommer til at stå ret dybt på banen, og vi kommer til at være på bolden i størstedelen af tiden.

Scoringer til Danmark kan selvfølgelig ændre på det, men som udgangpunkt bliver det en kamp, hvor vi skal prøve at dirke Irlands defensiv op.

Da vi vandt 5-1 for et år siden afvigede Irland fra deres normale taktik, og det kunne holdet på ingen måde håndteret, men det bliver nok ikke lige så festligt denne gang.

Danmark – Irland: Odds

Du kan få følgende odds på Irland – Danmark (pr. 18/11 – 21.40):

  • Danmark: 1.57
  • Uafgjort: 3.80
  • Irland: 8.00

Danmark – Irland: Live streaming og TV

Hvis du vil live streame Danmark – Irland, så skal du oprette en profil hos Eurosport Player.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.