Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 5 jun, 2018

Danmark – Mexico: Live stream, optakt og startopstillinger

Læs vores optakt til landskampen mellem Danmark og Mexico, hvor du også finder odds, live streaming og startopstillinger.

Danmark tester VM-formen imod Mexico

Danmark spiller lørdag aften den sidste testkamp inden det går løs ved VM-slutrunden i Rusland. Mexico kommer på besøg på Brøndby Stadion, og Danmark skal udbygge deres stime på 14 kampe i træk uden nederlag.

Mexico skal ligeledes til VM i fodbold, hvor de er havnet i en relativt svær gruppe med Tyskland, Sverige og Sydkorea, men det er et meget rutineret og profilrigt hold, som har fine chancer for at gå videre fra gruppespillet.

Der står ikke point på spil, men det er meget vigtigt, at vi undgå flere skader, og derudover er det altid godt at spille holdet sammen, så relationerne bliver forbedret.

Man kunne spekulere i, at Mexico er valgt som modstander fordi de minder en smule om Peru, som vi skal møde i den første kamp i gruppespillet, men det er ikke til at sige.

Bendtner og Bjelland blev siet fra

Tidligere på ugen blev den officielle danske VM-trup offentliggjort, og der var et par kedelige overraskelser i blandt.

Hverken Nicklas Bendtner eller Andreas Bjelland blev vurderet fit nok til at være med, og det kan vise sig ærgerligt for landsholdet. Stopperparret med Andreas Bjelland og Simon Kjær fungerede godt i VM-kvalifikationen, og Andreas Christensen, som formentlig skal erstatte Bjelland, har ikke samme erfaring på trods af sit store talent.

Derudover er det en stor fordel at have en venstrebenet stopper i venstreside, så man har flere muligheder i opspillet.

Nicklas Bendtner var ikke tiltænkt en plads i startopstillingen, men han ville være en fantastisk joker at smide på banen, hvis man jagtede en føring i slutningen af kampen.

Han har noget x-factor, som vi ellers mangler på det danske landshold, og så er han blevet en legende, som er sjov at have med i truppen.

Foruden Bendtner og Bjelland, så blev Peter Ankersen og Mike Jensen også valgt fra, hvilket ikke gør det store.

Stærkt mexicansk landshold

Mexico er en god test så tæt på slutrunden. Det er et bundrutineret landshold med en masse profiler, som har vist sig godt frem ved de sidste mange slutrunder.

Anfører er 39-årige Rafael Marquez, der senere på måneden tangerer rekorden ved at deltage i hele fem VM-slutrunder, men truppen tæller også spillere som Guillermo Ochoa, Andres Guardado, Hector Herrera, Javier Hernandez og Carlos Vela.

En af de nyere profiler på holdet er Hirving Lozano, der netop har spillet en fantastisk sæson i PSV. Han kunne godt få sit store internationale gennembrud ved VM, hvorefter PSV formentlig får svært ved at holde på kantspilleren.

Alt i alt, så er det et stærkt mexicansk landshold, der kommer på besøg i Danmark. Så længe vi undgår skader, og ikke taber kampen, så bør det være en positiv oplevelse.

Danmark – Mexico: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Danmark – Mexico:

Danmark: Kasper Schmeichel – Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Andreas Christensen, Jens Stryger Larsen – William Kvist, Thomas Delaney, Christian Eriksen/Michael Krohn-Dehli – Yussuf Poulsen, Nicolai Jørgensen, Pione Sisto.

Mexico: Guillermo Ochoa – Carlos Salcedo, Nestor Araujo, Hector Moreno, Miguel Layun – Andres Guardado, Hector Herrera, Jonathan Dos Santos – Hirving Lozano, Javier Hernandez, Jesus Corona.

Danmark – Mexico: Odds

Du kan få følgende odds på venskabskampen mellem Danmark og Mexico hos bet365:

Odds er fra 05/06 – 16.50.

  • Danmark: 2.30
  • Uafgjort: 3.00
  • Mexico: 3.40

Danmark – Mexico: Live streaming

Du kan ligeledes live streame landskampen Danmark – Mexico. Opret en profil hos Eurosport Player, og se landskampen direkte med et online live stream.

Hvornår spilles Danmark – Mexico?

Danmark – Mexico spilles lørdag den 9. juni kl. 20.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.