Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 10 maj, 2018

Danmark – Norge live stream: Se Ishockey VM 2018

Live stream Danmark – Norge ved VM i ishockey 2018 – læs mere i vores optakt.

Sådan live streamer du Danmark – Norge online

Du kan live streame ishockey-VM-kampen mellem Danmark og Norge direkte hos bet365.

Opret dig hos bet365 her!

Danmark skabte sensationen sidst

Danmark mødte Finland i den seneste gruppekamp under VM, og vi var vidner til en kæmpe sensation fra det danske landshold. Vi var på forhånd kæmpe underdogs, men Danmark imponerede alle, og vandt fortjent.

Den første periode forløb stille og roligt, og der blev således ikke scoret i de første 20 minutter. Det åbnede lidt i anden periode, hvor begge hold fik tre udvisninger, og det første mål blev scoret af Frans Nielsen i dansk powerplay.

Der skulle dog ikke gå mere end to minutter før Finland udlignede – ligeledes i powerplay. Danskerne gik ikke ned af den grund, og i slutningen af perioden bragte Oliver Björkstrand Danmark foran 2-1.

Med kun fem minutter tilbage udlignede finnerne, og Danmark virkede pressede på det tidspunkt, men Nicklas Hardt bragte Danmark foran 3-2 med to minutter tilbage efter flotte assists af Frans Nielsen og Mikkel Bødker.

Danmark er på vej til kvartfinalen

Med den meget overraskende sejr, så har Danmark særdeles gode muligheder for at gå videre til kvartfinalen ved VM i ishockey.

Fire af de otte hold i gruppen går videre til kvartfinalerne, og Danmark har hentet fem point i de første fire kampe.

Vi har overstået kampene imod de klart stærkeste hold, USA, Canada og Finland, og nu har vi relativt nemme kampe imod Norge, Sydkorea og Letland, hvor vi må formodes at være favoritter i alle kampene.

Danmark er ikke nogen stor ishockey-nation, men et succesfuldt VM på hjemmebane vil muligvis øge interessen for sporten herhjemme, og Danmarks landshold har virkelig gjort, hvad de kunne.

Vi har fået Mikkel Bødker og Jannik Hansen tilbage fra USA, hvor de er færdige med at spille Stanley Cup, og de viste deres kvaliteter i onsdags.

De har dog fortsat en lang rejse i kroppen, og de må formodes at kunne gøre et endnu større bidrag, når de kommer ordentligt på plads i Danmark.

Norge har netop fået tæsk af Finland

Norge har ligeledes Finland under VM i ishockey, men deres kamp forløb noget anderledes end Danmarks gjorde.

Allerede efter syv minutter var Finland foran 2-0, og ydmygelsen fortsætte igennem hele kampen.

Norge tabte kampen 0-7, og hvis de skal i kvartfinalen, så vil det formentligt kræve en sejr imod Danmark.

Forinden havde Norge spillet imod Letland og Tyskland. Kampen imod Letland blev tabt med 3-2 i overtiden, mens Norge vandt over Tyskland efter straffeslag.

Fordi Danmark vandt 3-2 over finnerne, mens Norge tabte 0-7, så kan man ikke konkludere, at der er stor klasseforskel på Danmark og Norge, men vi har alligevel et stærkere hold.

Danmark og Norge mødte hinanden tre gange i 2017. Norge vandt den første kamp med 3-0, mens Danmark vandt de to efterfølgende opgør med 3-0 og 2-0.

Odds på Danmark – Norge

Danmark bliver vurderet som favoritter imod Norge. Vi har et marginalt stærkere hold, men hjemmebanefordelen betyder meget. Stemningen i Jyske Bank Boxen har været fantastisk til de andre kampe, og det kan virkelig løfte det danske ishockeylandshold.

Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 10/05 – 10.00

  • Danmark: 1.58
  • Uafgjort: 4.35
  • Norge: 4.75

Hvornår kan man live streame Danmark – Norge?

Danmark – Norge kan live streames fredag den 11. maj kl. 16.15.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2442 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.