Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 16 jan, 2019

Danmark og Norge mødes i gruppefinale ved VM i håndbold

se danmark norge online live stream vm håndbold

Læs vores optakt til VM-håndboldkampen mellem Danmark og Norge, hvor du finder odds, seneste nyt og live streaming.

Sådan live streamer du Danmark – Norge på nettet

Du kan live streame VM-håndboldkampen mellem Danmark og Norge direkte hos bet365. Det kræver en konto med penge på, og så kan du se alle håndboldkampene fra VM i håndbold 2019, og det gælder selvfølgelig også landskampen Danmark – Norge.

Vil du streame VM i håndbold 2019? Gør det på bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se håndboldkampen direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Danmark kom endelig under lidt pres

Danmark (og for Norge for den sags skyld) har haft en utrolig nem start på VM i håndbold. Modstandere som Chile, Tunesien og Saudi-Arabien blev kørt midtover, men tirsdag aften blev det danske håndboldlandshold endelig testet en smule.

Danmark mødte Østrig i Jyske Bank Boxen, og selvom vi på forhånd var store favoritter, så kom vi for første gang i turneringen under pres.

Håndboldherrerne kom utroligt skidt fra start, hvilket mest af alt skyldtes dårlige afslutninger på de ellers store chancer, vi fik tilspillet os.

Vi var nede med 6-3 efter et kvarters tid, men fik siden da arbejdet sig op, og der kom kontakt ved 8-8.

Efterfølgende begyndte flere og flere af de danske stjerner at træde i karakter, og særligt brødrene Landin, Nicklas og Magnus, viste høj klasse.

Der var klasseforskel i anden halvleg, og Danmark vandt kampen med 28-17.

Norges kontramaskine er farlig

Da kampen imod Norge er den sidste i den indledende gruppe, så har Norge naturligvis mødt de samme modstandere med nogenlunde det samme udfald.

Norge vandt med 10 mål over Østrig, og har ligeledes smadret de andre tre modstandere i gruppen, så der er tale om en vaskeægte gruppefinale mellem Danmark og Norge.

Danmark skal være stærkere end Norge, men det betyder ikke, at det ikke kan blive en tæt kamp. Norge har været ekstremt stærke i kontrafasen, hvor deres meget hurtige fløje altid er farlige.

Derfor er nøglen til en sejr imod Norge, at Danmark ikke formår at være effektive i angrebsspillet for på den måde at undgå de norske kontraløb.

Derudover skal Danmarks defensiv vise samme klasse, som de gjorde imod Østrig.

Læs også: Se alt om VM i håndbold 2019 her!

Danske profiler skal levere

Det hænger i høj grad sammen med, at de danske stjerner skal levere varen. Nicklas Landin har nok været den bedste keeper under VM-slutrunden, og hvis han holder niveauet, så ser det godt ud.

Derudover skal Mikkel Hansen for alvor træde i karakter, og vise, at holder verdensklasse, hvilket man ikke kunne se i tirsdags.

Lasse Svan spillede en forfærdelig kamp imod Østrig, men han er bundrutineret, og bør også starte inde imod Norge.

Casper U. Mortensen kommer nok ikke i spil, men det er ikke et stort problem, hvis Magnus Landin kan holde sit høje niveau.

Danmark kommer på sin foreløbeligt sværeste opgave imod Norge, og vinderen af kampen går videre til mellemrunden med fire point, hvilket giver gode forudsætninger for at nå semifinalerne.

Danmark – Norge: Odds

Selvom det ligner en tæt kamp, så er Danmark alligevel klare favoritter til at vinde imod Norge. Du kan få disse odds hos bet365, der som sagt også live streamer Danmark – Norge direkte online (fra 16/01 – 09.45):

  • Danmark: 1.42
  • Uafgjort: 8.50
  • Norge: 4.00

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.