danmark serbien live streaming håndbold online

Danmark spiller den tredje kamp ved EM i håndbold 2018 tirsdag aften, hvor modstanderen hedder Serbien. Læs vores optakt til kampen her!

I vores optakt til Danmark - Serbien finder du odds, seneste nyt og live streaming.

Se Danmark – Serbien online med live streaming

EM-håndboldkampen mellem Danmark og Serbien kan live streames online. Bookmakeren bet365 live streamer alle kampene fra EM i håndbold 2018, og du kan således også se Danmark – Serbien online.

Opret dig hos bet365, og live stream Danmark – Serbien her!

Danmark er favoritter imod Serbien

Danmark og Serbien spiller deres tredje og sidste kamp i den indledende gruppe ved EM i håndbold 2018.

Danmarks landshold er på forhånd favoritter imod Serbien, som dog også har et solidt hold, og derfor ikke er uden chancer.

Danmark og Serbien har begge mødt Sverige og Polen i de to første kampe ved EM.

Serbien startede med at besejre Polen med 33-26, mens de efterfølgende tabte en tæt kamp imod Sverige med 22-21.

Læs alt om EM i håndbold 2018 her!

Danmark med fornuftig start på EM

Det ser lidt bedre ud for Danmark, som har vundet begge de første kampe. Vi lagde ud med en gyser imod Sverige i fredags, hvor vi sikrede sejren efter en flot slutspurt.

Svenskerne var bedst i størstedelen af kampen, men Danmark vendte kampen til sidst, og vandt 30-29.

Det store samtaleemne efter kampen var Anne Mette Hansens redning med foden, som selvfølgelig ikke var efter bogen.

Dommerne gav hende et rødt kort, hvilket var helt efter bogen.

Der var meget snak om redningen i Sverige, men flere af de svenske spillere har været ude, og sige, at de ville have gjort det samme, så der er ikke dårlig stemning mellem de to mandskaber.

Søndag var vi i aktion igen, og denne gang var det en lidt nemmere modstander i form af Polen. Danmark vandt 28-21 uden de store problemer, og har dermed gode kort på hånden inden den sidste gruppekamp imod Serbien.

Vi fik endda lejlighed til at spare vores bedste spiller Line Jørgensen, som har døjet med lidt skadesproblemer op til slutrunden.

Vinder vi imod Serbien, så tager vi alle fire point med over i mellemrunden, hvilket er en perfekt start.

Danmark har indkaldt ny spiller

Danmarks landstræner Klavs Bruun Jørgensen har set sig nødsaget til at indkalde en ny spiller til truppen i Frankrig.

Fie Woller har haft problemer i læggen, og i stedet er Line Haugsted blevet tilføjet til truppen.

Førstepladsen kan give vigtig pause

Der er flere mulige scenarier før den sidste gruppekamp mellem Danmark og Serbien. Vinder Danmark imod Serbien, så tager vi førstepladsen og alle fire point med over i mellemrunden, hvilket giver os gode muligheder for at nå semifinalen.

Derudover, så giver det også en pause på hele fire dage indtil den næste kamp, og med tanke på vores småskavanker, så kunne det være tiltrængt.

Danmark – Serbien: Odds

Danmark bliver vurderet som rimeligt klare favoritter til at vinde håndbold-EM-kampen imod Serbien. Du kan få følgende odds hos bet365 (fra 03/12 – 09.47):

  • Danmark: 1.52
  • Uafgjort: 9.50
  • Serbien: 3.30

Udover, at du selvfølgelig kan spille på kampen hos bet365, så kan du også live streame Danmark – Serbien der.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere