danmark sverige live stream em håndbold 2018

Danmarks første kamp ved EM i håndbold 2018 er imod ærkerivalerne fra Sverige. Læs vores optakt her!

Læs vores optakt til Håndbold-EM-landskampen mellem Danmark og Sverige, og bliv klogere på odds, live streaming og meget mere!

Danmark er favoritter imod Sverige

Vi lægger ud med en hård landskamp ved EM i håndbold for kvinder 2018. Turneringen startede torsdag den 29. november med kampen mellem Frankrig og Rusland.

Du kan i øvrigt finde hele kampprogrammet og en stor optakt til EM-slutrunden i håndbold her!

Danmark bliver på forhånd vurderet som favoritter til at vinde imod Sverige, men det bliver formentlig en meget tæt kamp.

Bookmakerne holder Danmark som en snæver favorit, og bet365 giver eksempelvis odds 1.90 på en dansk sejr og 2.30 på Sverige (odds er fra 28/11 – 13.42).

Sverige har vundet de seneste landskampe imod Danmark

At Danmark skulle have et stærkere hold end Sverige har man dog ikke kunne se de seneste par gange vi har mødt vores naboer fra øst.

Sverige har vundet de seneste to landskampe, som begge blev spillet for omkring et år siden.

Den første var en venskabskamp, der blev spillet som optakt til VM-slutrunden i Tyskland. Sverige vandt kampen 23-17, men man kan aldrig konkludere for meget ud fra venskabskampe.

Det var til gengæld anderledes vigtigt, da Danmark og Sverige mødtes under VM kort efter. Det var en helt tæt kamp, der galdt en plads ved semifinalerne.

Danmark og Sverige fulgte hinanden i første halvleg, men svenskerne trak fra i anden halvleg, og vandt kampen 26-23.

Stine Jørgensen er blevet klar til EM

Der var tvivl omkring en af Danmarks allerstørste profiler op til EM-slutrunden, men der er gode nyheder på den front.

Stine Jørgensen er blevet sin skade kvit, og hun er en del af den 17 kvinder store trup, som er rejst til Frankrig.

  • Stine har i løbet af sidste uge både trænet med vores fysiske stab og haft to træning med holdet, hvor hun har været fuldt med.
  • Mandag (26/11, red.) er hun så blevet undersøgt hjemme i klubben, og meldingen herfra er også positiv, siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen til DHFs hjemmeside.

God afslutning på Golden League

Danmark var vanen tro med i opvarmningsturneringen Golden League, som blev afholdt i Norge. Det startede skidt med et 22-20-nederlag til Norge, hvorefter Norge besejrede os med 28-22.

Vi fik dog en fin afslutning, da vi slog Ungarn med 23-16, og man må håbe, at kvindelandsholdet har fået noget selvtillid med til EM-slutrunden i Frankrig.

Danmark – Sverige: Odds

Hvis du alligevel skal se håndboldlandskampen mellem Danmark og Sverige, så kan du også overveje et spil på kampen. Bet365 tilbyder disse odds på kampen (fra 28/11 – 13.42):

  • Danmark: 1.90
  • Uafgjort: 9.00
  • Sverige: 2.30

Sådan ser du Danmark – Sverige med live stream

Hvis du vil se håndboldlandskampen mellem Danmark og Sverige online, så skal du oprette en profil hos TV2 Play.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

100% op til 600KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere