danmark flag

Danmarks kvindelandshold spiller deres tredje kamp ved VM i håndbold 2019 tirsdag eftermiddag imod Tyskland. Læs vores optakt til kampen her!

I vores optakt til VM-kampen i håndbold mellem Danmark og Tyskland giver vi dig både odds bonus, live streaming og meget andet.

Sådan live streamer du Danmark – Tyskland

Håndboldlandskampen mellem Danmark og Tyskland kan live streames hos bet365. Det kræver blot, at du opretter en konto, og indsætter penge.

Herefter kan du live streame tusindevis af forskellige kampe i både fodbold, håndbold, tennis og meget andet.

Live stream Danmark – Tyskland her!

Danmark har fået en lidt sløv start på VM i håndbold

Danmark har spillet to kampe ved VM i håndbold 2019, som afholdes i Japan. Vi startede imod en overkommelig modstander i form af Australien, hvor vi uden problemer vandt 37-12.

På trods af den store sejr, så kan man ikke konkludere noget som helst om vores nuværende niveau, da Australien simpelthen er for dårligt et hold.

Dagen efter kom vi op imod en væsentligt stærkere modstander, Sydkorea. Her blev de danske kvinder presset, og vi var faktisk bagud i store dele af kampen. Kampen endte 26-26, hvilket Danmark egentlig ikke kan være ret tilfredse med.

Danmark er tæt på mellemrunden med sejr imod Tyskland

På trods af pointtabet imod Sydkorea, så har Danmark fortsat fine muligheder for at gå videre til mellemrunden.

Vinder vi kampen imod Tyskland, så kommer vi op på fem point efter tre kampe, og overhaler dermed Tyskland, som har fire point efter to sejre i de første to kampe.

Tyskland startede med at slå Brasilien med 30-24, hvorefter de vandt 34-8 imod Australien.

Tyskland fokuserer på forsvaret

Tyskland har haft fokus på deres forsvar før kampen imod Danmark. De mener nemlig, at danskernes største styrke er deres 1-mod-1-spil, så de vil stå stærkt kollektivt.

- Nøglen til at slå Danmark ligger i forsvaret. Hvis vi står godt defensivt, og er effektive i kontraløbene, har vi en god chance for at vinde, siger Tysklands landstræner, Henk Hroener, til TV2 Sport.

Tyske Emily Bölk uddyber, hvad tyskerne har tænkt sig at gøre imod Danmark.

- Jeg tror, det bliver en virkelig hård kamp. Danmark er et ungt hold, der spiller virkelig hårdt forsvarsspil. Og så har de et højt tempo, når de løber kontra. Så jeg er virkelig spændt, men jeg tror og håber, at vi slår Danmark.

Danmark – Tyskland: Odds på VM-håndbold

Hvis du skal se landskampen mellem Danmark og Tyskland, så kan du også spille på den.

Du kan få følgende odds på Danmark – Tyskland hos bet365:

  • Danmark: 1.57
  • Uafgjort: 8.00
  • Tyskland: 3.20

Odds er fra 03/12 – 11.33, og kan ændre sig.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk