Det danske kvindelandshold møder Ukraine mandag aften i VM-kvalifikationen, og du kan se kampen her!

Læs vores optakt til kvindelandskampen mellem Danmark og Ukraine, find odds, og se kampen med live stream.

Danmark er favoritter i landskampen imod Ukraine

Danmarks kvindelandshold skal endelig i gang med VM-kvalifikationen igen, og Ukraine venter mandag aften.

Det seneste halve år har Danmarks kvinder kun spillet træningskampe med svigtende resultater, men nu gælder det endelig tre point igen.

Danmarks kvindelandshold har fået et gennembrud i løbet af det seneste år, og de skal nu vise deres høje niveau imod Ukraine.

Vi har et langt stærkere hold end Ukraine, og er selvfølgelig favoritter på hjemmebane, men der kan mangle noget kampform hos flere af vores store profiler.

Danmark har spillet dårlige træningskampe

Danmark har nemlig kun spillet træningskampe i de seneste seks måneder. Vores seneste kamp i VM-kvalifikationen var den 24. oktober, hvor vi besejrede Kroatien med 3-0 på udebane.

Siden har vi mødt USA, Island, Holland og Japan, og vi har faktisk ikke vundet en kamp, så det skal der selvfølgelig laves om på.

Vores første træningskamp var imod USA, hvor vi tabte 1-5. Siden spillede vi træningsturneringen Algarve Cup, hvor vi mødte Island, Holland og Japan i gruppen. Det blev til 0-0 imod Island, 2-3 imod Holland og 0-2 imod Japan.

Herefter mødte vi igen Island i en placeringskamp, som vi endte med at tabe på straffespark.

Flere af vores store profiler har dog ikke deltaget i landskampene, så der er ingen grund til panik på grund af de manglende resultater.

Nadia Nadim bør være klar til kamp

En af de profiler, som ikke har været i stand til at spille alle kampene, er Nadia Nadim fra Manchester City.

Hun har ikke fået den bedste start på tiden i England, og det skyldes blandt andet, at hun har været syg med lungebetændelse.

Hun skulle nu være klar til at spille igen, og hun kan blive vigtig for Danmark. Nadim har spillet 78 landskampe for Danmark, og hun har scoret 23 mål.

Odds på Danmark – Ukraine

Danmark er klare favoritter, hvis man spørger bookmakerne, som vurderer, at Danmark vinder næsten 9/10 gange. Det virker lidt voldsomt, når man tænker på Danmarks manglende resultater, men der er ingen tvivl om, at vi har et langt stærkere landshold end Ukraine. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 09/04 – 11.40

  • Danmark: 1.14
  • Uafgjort: 6.50
  • Ukraine: 15.00

Sådan live streamer du Danmark – Ukraine

Du kan både se landskampen mellem Danmark og Ukraine i TV og med online live streaming. Kampen sendes på DR1, og hvis du vil se kampen på nettet, så skal du bare besøge DR TV.

Hvornår spilles Danmark – Ukraine?

Danmark – Ukraine spilles mandag den 9. april kl. 18.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

100% op til 600KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere