Danmark – Wales: Optakt, odds, tip og startopstillinger

DBU og spillerforeningen er blevet enige om en midlertidig aftale således, at vi stiller med vores normale A-landsholdsspillere i kampen imod Wales.

Aftalen gælder kun september ud, og parterne skal altså finde en langsigtet aftale i løbet af måneden.

I første omgang fokuserer vi dog på vores første Nations League-kamp, hvor vi møder Wales på Ceres Park i Århus.

Wales fik flot start på Nations League

Mens vi spillede en venskabskamp i onsdags imod Slovakiet, så gik Wales i gang med UEFA Nations League torsdag aften, da de mødte Irland.

Der var klasseforskel på de to mandskaber, og den stod 3-0 til Wales ved pausen. Tom Lawrence, Gareth Bale og Aaron Ramsey. Connor Roberts udbyggede til 4-0 I anden halvleg, hvorefter Shaun Williams reducerede til 4-1, som blev kampens resultat.

Bale er den altoverskyggende stjerne på Wales’ landshold, og man er kommet langt, hvis man kan holde ham fra chancer.

Der er nogle etablerede Premier League-spillere på holdkortet, men der er også nogle med et væsentligt lavere niveau end, vi ser hos de danske spillere.

Hvordan reagerer Danmark?

Der er mange spørgsmålstegn omkring det danske landshold før kampen imod Wales. De har ikke spillet en landskamp siden, Kroatien slog os ud på straffespark under VM, og et par spillere har sagt farvel til landsholdet.

Man kunne håbe, at de danske spillere, efter den lange og ydmygende konflikt, har brug for at vise en trodsreaktion.

De har med garanti mistet noget folkelig opbakning, som ellers var på vej tilbage under Åge Hareide, men nu har de taget et skridt eller to i den forkerte retning.

Christian Eriksen, som skuffede voldsomt under VM, har heller ikke fået en særligt overbevisende start på sæsonen i Premier League.

Han har fået fuld spilletid i de første fire runder, men han har ikke virket til at være på toppen. Man må håbe, at han er kommet sig fuldstændigt ovenpå fødslen i juni.

Danmark – Wales: Forventede startopstillinger

Danmark: Kasper Schmeichel – Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Mathias Zanka, Jonas Knudsen – Andreas Christensen, Thomas Delaney, Christian Eriksen – Yussuf Poulsen, Andreas Cornelius, Pione Sisto.

Wales: Wayne Hennessey – Connor Roberts, Ashley Williams, Chris Mepham, Ben Davies – Joe Allen, Ethan Ampadu – Tom Lawrence, Aaron Ramsey, David Brooks – Gareth Bale.

Danmark – Wales: Odds

Danmark er regnet som relativt klare favoritter til at vinde landskampen imod Wales. Dog ikke større end, at der ifølge bookmakerne er større sandsynlighed for at vi smider point end vi vinder. Du får følgende odds hos bet365 (fra 07/09 – 16.10):

  • Danmark: 2.00
  • Uafgjort: 3.75
  • Wales: 3.60

Danmark – Wales: Odds tip

Vi kommer ofte med længere spilforslag, men i denne omgang bliver det i en kortere udgave.

Vi fokuserer på vores store stjerne, Christian Eriksen. Han har som bekendt ikke fået den bedste start på sæsonen, og det er efterhånden nogle måneder siden, at vi har set ham på toppen.

Alligevel skal man huske på, hvor vanvittigt god han var i VM-kvalifikationen, hvor han scorede 11 mål i 12 kampe, herunder et hattrick i den afgørende kamp i Irland. Han har nærmest scoret et mål pr. kamp under Åge Hareide, og vi satser på, at hans flotte målstime fortsætter.

Unibet er ude med odds 3.55 på en scoring fra Christian Eriksen, hvilket vi synes er for højt.

Odds er fra 07/09 -16.10.

Spil hos Unibet her!

Danmark – Wales: Billetter

Der er ikke mange billetter tilbage til kampen, som spilles på Ceres Park i Århus.

Du kan dog stadig få din billet her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.