Mathilde Miller photo
Mathilde Miller

- 22 maj, 2017

Det store Superliga-overblik: Live stream alle kampe fra sidste runde!

En lang sæson med Superliga-bold er efterhånden ved at nå sin ende. Forår er lig med finaler, og selvom det længe har været kendt, at guldet endnu engang skal uddeles til FC København i Telia Parken, og sølvmedaljerne skal til Brøndby IF, er der forsat masser af spænding i den sidste runde.

Søndag d. 28. maj 2017 er den helt store fodbolddag på i Danmark, da stort set alle hold skal i aktion. Det er med at holde tungen lige i munden, hvis du vil kunne følge afgørelsen, men det kan sagtens lade sig gøre. Alle kampe fra Superligaen er nemlig tilgængelig på live stream både på computer, tablet og telefon.

En kamp for overlevelse

Søndagen starter med et brag i Horsens, hvor Den Gule Fare skal ud i 90 minutters overlevelse imod Esbjerg fB.

Det er helt sikkert en af de to kampe, hvor der er allermest på spil denne søndag, da taberen må lide den tort at rykke direkte ned i 1. Division i næste sæson.

Første kamp i nedrykningsfinalen endte 1-1, så alt kan fortsat ske. Det er netop kampe som den her, man ønskede sig i Divisionsforeningen, da man valgte at indføre slutspil i Superligaen.

Der er alt mulig grund til at live streame Horsens Esbjerg, da konsekvenserne bliver enorme for begge klubber i tilfælde af et nederlag. De økonomiske konsekvenser ved at rykke ned er betydelige for begge hold. Nok er det ikke engelske tilstande, hvor en nedrykning koster på den anden side af en milliard, men der er fortsat mange millioner på spil.

Slaget på Heden skal fordele bronzen

De tre kampe i mesterskabsslutspillet sættes alle i gang, når uret slår 16:00. Her var det uden tvivl tiltænkt, at der skulle udspille sig et drama om guld og sølv, men dem har henholdsvis FC København og Brøndby IF sat sig på for længe siden.

Men dermed ikke sagt, at der ikke er noget på spil. For på Heden i Herning mødes Ulvene fra Herning med oprykkerne fra Lyngby i en kamp, der skal afgøre, hvem af de to der skal have bronze.

Lyngby kan nøjes med uafgjort for at få bronzen i hus, mens FCM skal vinde. De er bagud med et enkelt point inden weekenden, men med egne fans i ryggen kan de ikke komme til at mangle opbakning.

Der er meget at holde styr på fra kl. 16 og et par timer frem, men husk at du kan streame både FC København – SønderjyskE, Brøndby IF – FC Nordsjælland og FC Midtjylland – Lyngby BK live direkte og på alle formater.

Alt at vinde

Søndagen sluttes af i Århus, hvor AGF og Viborg spiller om overlevelse i Superligaen. Der er med andre ord alt at vinde på Ceres Park.

Vinderen ender på 11. pladsen og er hermed sikret endnu en sæson i Superligaen og kan gå på sommerferie, mens taberen skal ud i endnu to finalekamp imod det hold, der ender som nummer tre i 1. Division.

Men vent – Vi er slet ikke færdige endnu!

Vejen til Europa

Mandag bliver det nemlig afgjort om, det er OB eller Randers FC, der skal dyste om den sidste plads i Europa. Det bliver enten imod Lyngby eller FC Midtjylland, da en af de to ender på fjerdepladsen i Superligaen.

Den første kamp imod OB og Randers endte også 1-1, så der bliver med garanti også knald på, på BioNutria Park Randers mandag aften.

Der er altså altmulig grund til at følge Superligaens sidste runde, og du kan se alle kampe via live stream.

Sådan live streamer du Superligaen

I Danmark er rettighederne til at vise Superliga delt imellem Modern Times Group Mtg A/S, der står bag kanalerne 3+ TV3 Sport 1 og 2 streamingtjenesten viaplay.dk og så Discovery Networks Danmark, der viser fodbold på Kanal 5, &’eren og Canal 9 og på deres streamingtjeneste Dplay.dk.

Så hvis du skal være sikker på at kunne se alle kampe live, er du nødt til enten at have den store pakke fra Yousee, eller at have abonnement til enten viaplay.dk eller Dplay.dk.