dusseldorf dortmund live streaming

Selvom Superligaen er gået på pause, så bliver der spillet fodbold rundt omkring i Europa her i juletiden. Vi har taget et kig på Düsseldorf – Dortmund!

Læs vores optakt til Fortuna Düsseldorf – Borussia Dortmund, hvor du finder live streaming, odds, forventede startopstillinger og meget mere!

Dortmund kan rotere i Düsseldorf

En af tirsdagens få kampe spilles i Düsseldorf, hvor topholdet Borussia Dortmund kommer på besøg. Det er i den grad top imod bund, når Bundesligaens nummer 16 tager imod førerholdet fra Dortmund, som er i gang med en flot sæson.

Ligesom det i mange år har været tilfældet i Premier League, så er de andre topligaer nu også begyndt at spille mange kampe henover julen, og Dortmund skal allerede spille igen på fredag i en topkamp imod Gladbach, så det kan tænkes, at træner Lucien Favre vil rotere lidt.

Dortmund har en relativt bred trup, og selvom han skifter et par profiler, så falder niveauet ikke umiddelbart ret meget.

Det forventes desværre, at det i denne omgang går udover danskerne Jacob Bruun Larsen og Thomas Delaney. Kicker, som er et meget respekteret tysk fodboldmagasin, regner i hvert fald ikke med, at de to danskere starter inde.

Du kan i øvrigt finde de forventede startopstillinger længere ned i artiklen.

Dortmund med suveræn Bundesliga-sæson

Borussia Dortmund markerede sig for alvor i fodboldeuropa med mesterskaberne i 2011 og 2012 under Jürgen Klopp.

Siden fulgte en periode med meget svingende resultater, hvilket i høj grad skyldtes, at klubben gentagende gange solgte deres store profiler.

Nu virker det dig som om, at Borussia Dortmund er på vej tilbage til den absolutte top af tysk og europæisk fodbold.

De har været suveræne i denne sæsons Bundesliga, som de fører med hele 39 point efter 15 kampe. BVB har hele ni point ned til Gladbach og Bayern på anden- og tredjepladsen, og må regnes som favoritter til at tage titlen i år.

Bayern München havde ellers taget monopol på titlen efter hele seks mesterskaber på stribe, men nu virker det til, at de igen får seriøs modstand.

Meget kan dog nå at ske endnu før det hele afgøres i maj.

Düsseldorf kæmper for at undgå nedrykning

Oprykkerne fra Düsseldorf kæmper omvendt for at undgå nedrykning fra Bundesligaen. Den ellers så store klub er tilbage i den bedste række for første gang siden 12/13-sæsonen, hvor de rykkede ned på 17. pladsen.

De vandt 2. Bundesliga i sidste sæson, og har tilmed oprustet truppen med en masse spillere i sommerpausen, men de får det svært.

De har en blanding af rutinerede spillere med Bundesliga-erfaring og så nogle unge spillere. Defensivt skal man blandt andet lægge mærke til de to tidligere Bayern-spillere Michael Rensing og Diego Contento.

Düsseldorf – Dortmund: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger mellem Düsseldorf og Dortmund:

Düsseldorf

Michael Rensing

Matthias Zimmermann – Kaan Ayhan – Marcin Kaminski – Niko Giesselmann

Adam Bodzek – Kevin Stöger

Takashi Usami – Benito Raman

Kenan Karaman – Rouwen Hennings

Dortmund

Roman Bürki

Lukasz Piszczek – Manuel Akanji – Abdou Diallo – Marcel Schmelzer

Alex Witsel – Mahmoud Dahoud

Jadon Sancho  - Marco Reus – Raphael Guerreiro

Paco Alcacer

Düsseldorf – Dortmund: Odds

Du kan få disse odds på Düsseldorf – Dortmund hos bet365 (fra 18/12 – 10.00):

  • Düsseldorf: 7.00
  • Uafgjort: 4.50
  • Dortmund: 1.45

- Find alle vores odds tips her!

Düsseldorf – Dortmund: Live Streaming & TV

Du kan bade se Düsseldorf – Dortmund med live streaming på nettet og i TV. Vil du se Bundesliga-kampen i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport.

Vil du live streame Düsseldorf – Dortmund, så kan du se den hos bet365, som i øvrigt live streamer samtlige kampe fra Bundesligaen.

Opret dig hos bet365 her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk