Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 maj, 2018

Se El Clasico live online: Barcelona – Real Madrid

Læs vores optakt til El Clasico mellem FC Barcelona og Real Madrid, find odds, og se kampen direkte via live stream på nettet.

El Clasico live stream: Se Real Madrid – FC Barcelona på nettet

Søndag aften spilles El Clasico imellem FC Barcelona og Real Madrid, og du kan selvfølgelig se kampen direkte via live streaming.

Du kan se fodbold hos bet365 her!

Real Madrid vil ikke lave pasillo for Barcelona

Et af de store spørgsmål for El Clasico mellem Barcelona og Real Madrid har været om Real-spillerne ville lave en æresport, eller pasillo som det kaldes i Spanien, for Barcelona, som i sidste weekend blev spanske mestre.

Jordi Alba har udtalt, at Real Madrid burde gøre det, mens Gerard Pique i vanlig stil har lavet sjov med situationen.

Real Madrids anfører Sergio Ramos har dog været ude og udtale, at det ikke kommer til at ske, da Real Madrid hellere vil fokusere på genvinde Champions League. Det virker dog lidt underligt nu, hvor Champions League-finalen først spilles om 20 dage.

I 2008 stod Barca og Real i den omvendte situation. Real Madrid havde allerede vundet mesterskabet inden, at de tog imod Barcelona hjemme på Santiago Bernabeu.

Anført af Carles Puyol og Xavi stillede Barcelona-spillerne sig og lavede en æresport, og derfor kan man godt forstå, at Barca-spillerne mener, at det er underligt, at Real Madrid ikke vil gøre det denne gang.

Sidste El Clasico for Andres Iniesta

En af anden af de store historier omkring dette El Clasico er, at det bliver Barcelona-legenden Andres Iniestas sidste.

Han meldte for kort tid siden ud, at han efter sæsonen skifter til Kina, og han forlader dermed Barcelona efter at været i klubben i 22 år.

Barcelona-fansene vil selvfølgelig hylde ham som den helt, han er, men også Real Madrid-spillerne har udtrykt sig meget positivt omkring Don Andres på de sociale medier.

Barcelona skal forblive ubesejret

Barcelona har allerede vundet mesterskabet, og Real Madrid fokuserer mest på Champions League, som de kan vinde for fjerde gang på fem år, så der er umiddelbart ikke vigtige point på spil.

Der er dog altid meget ære på spil, når Barcelona og Real Madrid møder hinanden. For fansene er det ekstremt vigtigt at levere gode præstationer imod ærkerivalerne, og det gælder selvfølgelig også i søndagens El Clasico.

Barcelona kan skrive historie

Derudover kan Barcelona faktisk skrive historie, hvis de vinder kampen imod Real Madrid. Hvis Barca vinder kampen, så vil forspringet ned til Real været på 18 point, og hvis det holdes til slutningen af sæsonen, så vil det være det være historiens største afstand mellem Barca og Real.

Sådanne ting betyder ufatteligt meget for Barcelonas fans, som dermed har den nationale håneret over Madridistas.

Til gengæld kan Madrid-fans så bruge deres internationale succes, og det er egentlig rimeligt paradoksalgt, at Barcelona har vundet syv af de seneste 10 liga-titler, mens Real Madrid har vundet tre af de seneste fire Champions League-titler.

Med La Liga-titlen sikret, så handler det for Barcelona om håneretten og det at skrive historie. Der venter en fantastisk kamp, og du kan som bekendt se Barcelona – Real Madrid med live stream.

Barcelona – Real Madrid: Startopstillinger

Det er ikke helt til at sige, hvordan Barcelona og Real Madrid vælger at stille op, men følgende er forventet.

Barcelona: Marc-Andre Ter Stegen – Sergi Roberto, Gerard Pique, Samuel Umtiti, Jordi Alba – Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Andres Iniesta – Lionel Messi, Coutinho, Luis Suarez.

Real Madrid: Keylor Navas – Nacho, Jesus Vallejo, Sergio Ramos, Marcelo – Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric – Marco Asensio, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo.

Odds på Real Madrid – FC Barcelona

Barcelona er selvfølgelig favoritter til dagens opgør. Hjemmebanefordelen er dog ikke nødvendigvis vanvittig stort i El Clasico, og holdene har flittigt slået hinanden på modstanderens græs. Du kan få følgende odds på kampen hos bet365 (pr 06/05 – 13.10):

  • Barcelona: 1.66
  • Uafgjort: 4.33
  • Real Madrid: 4.50

Hvornår spilles FC Barcelona – Real Madrid?

FC Barcelona – Real Madrid spilles søndag den 6. maj kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.