FC Midtjylland spiller en ekstrem vigtig kamp, når de tager imod Astana i Champions League-kvalifikationen onsdag aften. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til Champions League-kvalifikationskampen mellem FC Midtjylland og Astana, find odds på kampen, og se den med live streaming på nettet!

Sådan live streamer du FC Midtjylland – Astana online

Du kan live streame kampen mellem FC Midtjylland og Astana direkte hos bet365.

Gå til bet365 og live stream FC Midtjylland – Astana her!

Kampen skal spilles på FC Midtjyllands præmisser

Onsdag aften spilles der returkamp i Champions League-kvalifikationen mellem FC Midtjylland og Astana.

Det gælder den anden kvalifikationsrunde i CL-kvalen, så selvom FCM skulle gå videre, så er der fortsat lang vej til et eventuelt gruppespil i verdens fineste turnering.

Det første opgør blev spillet 4.500 kilometer væk på Astana Arena i sidste uge, og her vandt Astana kampen 2-1.

Dermed er det fortsat helt åbent før returkampen i Midtjylland, men der er dog en masse at arbejde på for Jess Thorup og FC Midtjylland-staben.

Kampen i Astana var tydeligvis svær for FCM, som også skulle vænne sig til kunstgræsunderlaget. Det bliver dog formentlig også en meget anderledes kamp i Herning, hvor FCM skal sætte sig igennem.

FCMs taktik med at stille med to gange to meter på toppen, personificeret af Paul Onuachu og Ayo Simon Okosun gik slet ikke efter planen, og de havde generelt ikke meget at arbejde med.

Det skyldtes blandt andet, at FCM var presset for langt tilbage på banen, og man havde nærmest kun Gustav Wikheim til at løbe dybt, men i hjemmekampen skal vi se det klassiske FCM-pres, hvor boldene bliver tonset ind i modstanderens felt.

Astanas Kleinheisler skal lukkes ned

Astanas helt store helt i sidste uge var ungarnske Laszlo Kleinheisler. Den offensive midtbanespiller scorede begge Astanas mål, og det var to perler fra distancen.

Generelt havde Astana overtaget i kampen, men de havde svært ved at tilspille sig de helt store chancer, hvilket i øvrigt også kan siges om FC Midtjylland.

Astana skød meget fra distancen, hvilket de bør have dårligere forudsætninger for i returkampen, hvor FCM kommer til at være mere på bolden, men de har også et par hurtige folk oppe foran, som kan løbe fra FCM-stopperne.

FC Midtjylland og Astana har friske spillere

Både FC Midtjylland og Astana har meget fokus på Champions League-kvalifikationen, og derfor blev der sparet masser af spillere i weekendens ligakampe.

FC Midtjylland havde valgt at spare Bubacarr Sanneh, Kian Hansen, Tim Sparv, Alexander Munksgaard, Marc Dal Hende og Simon Okosun i forhold til det hold, som formentlig kommer til at starte inde i kampen imod Astana.

Astana havde udskiftet otte ud af 10 markspillere i deres ligakamp.

FC Midtjylland – Astana: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Midtjylland – Astana:

FC Midtjylland (3-4-3): Jesper Hansen – Kian Hansen, Bubacarr Sanneh, Erik Sviatchenko – Alexander Munksgaard, Jakob Poulsen, Tim Sparv, Marc Dal Hende – Ayo Simon Okosun, Paul Onuachu, Gustav Wikheim.

Astana (4-4-1-1): Nenad Eric – Antonio Rukavina, Evgeni Murtazayev, Marin Anicic, Dmitri Shomko – Marin Tomasov, Laszlo Kleinheisler, Ivan Maevski, Pedro Henrique – Serikzhan Muzhikov – Roman Murtazayev.

FC Midtjylland – Astana: Odds

Hvis du vil live streame FC Midtjylland – Astana, så kan du da også overveje et spil på kampen. Du får i øjeblikket følgende odds hos bet365 (fra 30/07 – 14.20)

  • FC Midtjylland: 1.90
  • Uafgjort: 3.40
  • Astana: 4.00

Hvornår spilles FC Midtjylland – Astana?

FC Midtjylland – Astana spilles onsdag den 1. august kl. 19.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Risikofrit spil på op til 500 KR

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere