Guldkamp på Heden!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby, find gode odds, og se kampen online med live stream.

Brøndby har været stærke imod FC Midtjylland

Det ligner et brag af en kamp, når FC Midtjylland og Brøndby mødes i Superligaen torsdag aften. Det er Superligaens to suveræne førerhold, som har smadret al modstand i denne sæson, og det kan ikke andet end at blive underholdende.

FC Midtjylland og Brøndby har mødt hinanden to gange i Superligaens grundspil, og Brøndby vandt begge gange.

Det første møde var i starten af sæsonen, hvor FC Midtjylland endnu ikke havde fundet formen, og Brøndby vandt fortjent 4-0 hjemme på Brøndby Stadion.

Den anden kamp var for godt halvanden måned siden på MCH Arena, og den kamp var anderledes tæt. Der var et fantastisk tempo, og begge hold bidrog virkelig til underholdningen.

Efter 21 minutter scorede Kasper Fisker til 1-0 for Brøndby, og det skulle vise sig at blive kampens eneste mål.

Siden da har FC Midtjylland og Brøndby været à point i tabellen, og det har været en fantastisk guldkamp i Superligaen i år.

Du kan se alle Superliga-kampe online!

FC Midtjylland vandt i Farum trods fravær

FC Midtjylland blev virkelig udfordret i weekenden, hvor de mødte på FC Nordsjælland på kunstgræsset i Farum.

FCM-træner Jess Thorup havde store problemer i forsvaret, hvor både Marc Dal Hende, Bubacarr Sanneh og Kian Hansen sad ude med karantæne, og da Zsolt Korcsmar samtidig sad ude med en skade, så skulle FC Midtjylland opfinde noget nyt.

Det gjorde han ved at sammensætte et midterforsvar med Alexander Munksgaard, Markus Halsti og Erik Sviatchenko, og de løftede faktisk opgaven fornuftigt.

FC Midtjylland sad generelt på kampen, og det var fortjent, at de vandt 2-1 på Right to Dream Park, hvor de tidligere har haft store problemer.

Brøndby rider på en bølge

Hvis FC Midtjylland er godt kørende, så ser det om muligt endnu bedre ud for Brøndby, som har været flyvende i foråret.

Brøndby har sat point til imod AC Horsens og AaB, men derudover vundet alle deres kampe i både Superligaen og DBU Pokalen.

I weekenden mødte de FCK i et af de bedste derbies i Superligaen i nyere tid, og selvom de kom bagud 1-0, så fik de vendt skuden, og Brøndby sikrede sejren på et flot frispark af Hany Mukhtar i slutningen af kampen.

Brøndby og FC Midtjylland har begge hentet 69 point i 29 kampe, og i de fleste sæsoner havde det pointsnit været nok til at hente mesterskabet, men i år er det en tvekamp.

Fuldstændigt udsolgt på MCH Arena

Der venter en fantastisk ramme til kampen på MCH Arena i Herning, hvor der har været udsolgt i lang tid.

Vi kan således forvente omkring 10.000 tilskuere til kampen, hvoraf lidt over 1000 er medrejsende Brøndby-fans.

Da Brøndby og FC Midtjylland senest mødtes på MCH Arena var der også godt fyldt på tilskuerpladserne, men denne gang bliver det mere festligt.

FC Midtjylland får Dal Hende, Sanneh og Kian Hansen tilbage fra karantæne, mens de fortsat må undvære Rilwan Hassan og Paul Onuachu, som er skadet.

Brøndby må undvære Jan Kliment, men har ellers samtlige spillere klar til kamp.

Sådan live streamer du FC Midtjylland – Brøndby

Du kan live streame torsdagens kamp mellem FC Midtjylland og Brøndby direkte med online live streaming. Du skal bare oprette en profil hos Viaplay, og så kan du streame masser af fodbold fra Superligaen direkte på din computer eller tablet.

Opret dig hos Viaplay her!

Odds på FC Midtjylland – Brøndby

Hvis du alligevel skal live streame FC Midtjylland – Brøndby, så kan du også overveje at spille på kampen. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 17/04 – 13.15

  • FC Midtjylland: 3.00
  • Uafgjort: 3.40
  • Brøndby: 2.30

Hvornår spilles FC Midtjylland – Brøndby?

Kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby spilles torsdag den 19. april kl. 20.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.