Storkamp i Superligaen: Brøndby på besøg i Midtjylland

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland, og find odds, live streaming og trupnyt.

FC Midtjylland er favoritter imod Brøndby

Sidste sæsons to guldkandidater mødes for anden gang i denne sæson i Superligaen. FC Midtjylland og Brøndby støder sammen mandag aften på MCH Arena, og det ligner på forhånd en meget spændende kamp.

FC Midtjylland har fortsat sidste sæsons fremragende form, og selvom de skuffede fælt i både CL- og EL-kvalifikationen, så har de været stærke hjemme i Danmark.

Før den 14. spillerunde gik i gang lå FC Midtjylland på førstepladsen med 28 point, à point med FCK, men da københavnerne vandt 4-2 over AGF søndag eftermiddag, så må FCM tage til takke med andenpladsen i skrivende stund.

Brøndby har været en skygge af sig selv i denne sæson, og de har ikke formået at vinde i deres seneste seks (!) kampe hjemme på Brøndby Stadion.

De har haft nemmere ved at hente sejre på udebane, men det ændrer ikke på, at FC Midtjylland er favoritter til at vinde dagens kamp på MCH Arena.

Brøndby var gode på MCH Arena sidste år

FC Midtjylland og Brøndby mødte hinanden hele fem gange i sidste sæson. Fire gange i Superligaen, og så i semifinalen af Sydbank Pokalen, og selvom FCM endte med at vinde den sidste og afgørende kamp på Brøndby Stadion, så var Brøndby skarpest i de fleste af kampene.

Brøndby formåede nemlig vinde begge kampene på MCH Arena. Den første af de to kampe blev vundet 1-0 på mål af Kasper Fisker, mens det var anderledes dramatisk anden gang, da de mødtes halvanden måned senere.

FCM kom lynhurtigt foran på to mål af Gustav Wikheim, men Brøndby gik bestemt ikke ned af den grund.

Brøndby-topscorer Kamil Wilczek reducerede før pausen, og udlignede kampen med 10 minutter igen.

Herfra skulle der kun gå fire minutter før Anthony Jung scorede sejrsmålet til stor jubel for Brøndby-fansene, og på daværende tidspunkt lignede det bestemt, at mesterskabet skulle havne på Vestegnen for første gang siden 2005, men det blev som bekendt ikke tilfældet.

Læs også: Superligaens dyreste fodboldspillere!

Stor test for Kenneth Andersen

Umiddelbart før landskampspausen blev Jess Thorup købt fri som cheftræner i FC Midtjylland, og erstatningen blev fundet internt i klubben.

Kenneth Andersen, der havde været U19-træner i hele 10 år, blev forfremmet, og ifølge folk, der kender ham, så er han en meget kompetent herre.

Han fik en fantastisk debut i Farum, hvor FC Midtjylland vandt hele 4-1, men det er en anderledes stor kamp denne gang.

Der er stort set udsolgt på MCH Arena, og de omkring 10.000 tilskuere vil skabe en fantastisk ramme om kampen, og det bliver en fornøjelse at følge.

Læs også: Danmarks største stadions!

Kaiser med igen for Brøndby

Hverken FC Midtjylland eller Brøndby har særligt mange skader til dagens kamp.

FC Midtjylland må undvære tårnhøje Ayo Simon Okosun, som ikke nødvendigvis ville få en rolle i kampen.

Brøndby har lidt flere skader, men det overvejende reservespillere, der er ramt, og det er formentlig kun Kasper Fisker, der eventuelt ville blive savnet.

Til gengæld har Alexander Zorniger Dominik Kaiser klar igen, og han kan sagtens få en rolle på den centrale midtbane.

FC Midtjylland – Brøndby: Odds

Som bekendt er FC Midtjylland favoritter til at vinde kampen, men det ville selvfølgelig ikke være en sensation, hvis Brøndby skulle tage tre point med fra Heden.

Du kan få følgende odds hos bet365 (fra 29/10 – 13.10):

  • FC Midtjylland: 1.90
  • Uafgjort: 3.60
  • Brøndby: 3.75

FC Midtjylland – Brøndby: Live Streaming og TV

Du kan selvfølgelig både se FC Midtjylland med online live streaming og på TV. Er du til fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+, hvor optakten begynder 18.00.

Er du mere til at live streame FC Midtjylland – Brøndby, så skal du oprette en bruger hos Viaplay.

Opret dig hos Viaplay, og live stream FC Midtjylland – Brøndby her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2448 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.