Der venter en fantastisk kamp i Herning, hvor FC Midtjylland og FC København mødes. Du kan se kampen her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og FCK, find odds, og se kampen med live stream.

FCK får det svært imod FC Midtjylland

Mandag aften byder på en topkamp fra Alka Superligaen, når FC Midtjylland og FC København støder sammen på MCH Arena i Herning.

Der er pres på FC Midtjylland, som efter Brøndbys sejr i går er tre point fra førstepladsen, og de skal derfor vinde kampen for at holde sig inde i guldkampen.

FC København på fortsat på fjerdepladsen, men de kan mindske afstanden til FCN til tre point. Hverken FC Midtjylland eller FCK kan bruge et uafgjort resultat til noget, og det plejer at give underholdende fodboldkampe, når begge hold skal vinde.

FCM og FCK mødte ligeledes hinanden på MCH Arena i slutningen af grundspillet, og her vandt FC Midtjylland med 3-1, men FCK-holdet er væsentligt bedre kørende nu.

FCK har vundet seks på stribe

FC København har nemlig vundet de seneste seks kampe. Det er sæsonens klart bedste stime, og de virker igen som et hold med overskud.

FCK havde som bekendt et meget hårdt efterår, hvor de udover Superligaen og DBU Pokalen også spillede Europa League-gruppespil.

I sidste uge mødte FCK FC Nordsjælland på hjemmebane i en direkte duel om bronzemedaljerne. Det så ud til at blive uafgjort, men Federico Santander scorede et meget vigtigt mål i dommerens overtid, som mindskede afstanden til tre point.

Federico Santander er endelig tilbage i topformen, og han har scoret i de seneste fire kampe. Hvis han scorer imod FC Midtjylland, så tangerer han klubrekorden på fem kampe i streg, som indehaves af FC Helsingør-træner Christian Lønstrup.

Bør blive målrigt

Det ligner på forhånd en målrig kamp imellem FC Midtjylland og FC København. Begge hold skal bruge en sejr, og de har nogle offensive profiler i rigtigt god form.

Hos hjemmeholdet er det Gustav Wikheim og Mikkel Duelund man skal holde øje med, og man afventer stadig Paul Onuachu, som har været skadet i hele foråret.

Derudover så har venstre wingback Marc Dal Hende scorede vanvittige 10 mål i 21 kampe.

Hos FCK er det Viktor Fischer og Federico Santander, der er de farligste spillere. Målmand Robin Olsen er fortsat skadet, men Stephan Andersen er næsten lige så stærk. Man skal ikke forvente flere minutter til Laszlo Köteles, som spillede meget ringe i sin eneste Superliga-kamp imod Helsingør.

Der står tre meget vigtige point på spil i kampen mellem FC Midtjylland og FC København, og det skal nok blive underholdende.

Sådan live streamer du FC Midtjylland – FC København

Du kan se Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og FC København i TV og med live stream. Hvis du vil se kampen i TV, så skal du skrue ind på TV3+, og hvis du hellere vil se fodbold med live streaming, så skal du oprette en profil hos Viaplay, som sender kampen inklusiv optakten.

Opret dig hos Viaplay her!

Odds på FC Midtjylland – FC København

Har du alligevel tænkt dig at live streame FC Midtjylland – FCK, så kan du også overveje et spil på kampen. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 09/04 – 10.00.

Hvornår spilles FC Midtjylland – FC København?

FC Midtjylland – FC København spilles mandag den 9. april kl. 19.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

100% op til 600KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere