fc midtjylland ob live streaming online

FC Midtjylland har været vanvittigt stærke hjemme på MCH Arena, men de mangler to vigtige spillere imod OB. Kan de fortsætte sejrsstimen?

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og OB, og find odds, live streaming og forventede startopstillinger.

FC Midtjylland kan fortsætte vild stime imod OB

FC Midtjylland er det bedste hjemmehold i Superligaen. Det var de i hele sidste sæson, og efter de første 18 runder af denne sæson har FC Midtjylland også hentet flere point på hjemmebane end noget andet hold.

De har allerede formået at slå FC København to gange og hentet en enkelt sejr imod sidste sæsons guldrivaler fra Brøndby.

Det eneste pointtab i Superliga-regi kom i den allerførste runde, hvor en straffesparksredning fra AGF-keeper Aleksandar Jovanovic i overtiden sikrede et uafgjort resultat.

Siden har FC Midtjylland spillet otte hjemmekampe på MCH Arena i Superligaen, og de er alle blevet vundet. Det er faktisk endnu mere imponerende, at de har scoret mindst tre mål i samtlige kampe.

Derudover har FC Midtjylland også en flot stime i gang imod dagens modstander fra OB. Syv af de seneste 10 indbyrdes kampe er vundet, og OB har ikke slået FC Midtjylland siden maj 2015.

- Læs også: Verdens største stadions!

FC Midtjylland uden to store profiler

Noget, der dog kunne pege på, at de vilde stimer ikke fortsætter er, at FC Midtjylland må undvære nogle af holdets vigtigste spillere.

Det står helt klart, at både Paul Onuachu og Erik Sviatchenko, som er hhv. topscorer og viceanfører, sidder ude med karantæne efter advarsler i den seneste kamp imod Randers.

Derudover, så er det uvist om ankermanden Tim Sparv er klar til at starte inde. Han har ikke spillet fodbold i en måned, og var ikke med i truppen i Randers.

Den brasilianske lejesvend, Evander, har overtaget hans plads ved siden af Jakob Poulsen på midtbanen, og han har gjort det fint, men Tim Sparv er virkelig vigtig for holdet.

Marc Dal Hende blev småskadet op til Randers-kampen, hvorfor han sad ude, men vi går ud fra, at han kommer tilbage i startopstillingen.

- Læs også: Top 10: Flest kampe i Superligaen!

OB har ikke tabt i tre måneder

Det ser meget positivt ud for OB efter en sløj start. Tilføjelserne af Janus Drachmann og Bashkim Kadrii har løftet niveauet voldsomt, og så havde de i forevejen en ret stærk trup, som bare havde underpræsteret over et længere stykke tid.

OBs seneste nederlag fandt sted den 14. september på udebane imod Esbjerg, hvor OB faktisk var det klart bedste hold.

Siden har de vundet otte kampe, herunder to i pokalturneringen, og spillet tre uafgjorte.

Blandt de kampe har de mødt Brøndby på udebane, men kampen imod FC Midtjylland på MCH Arena må siges at være deres sværeste opgave i denne sæson.

FC Midtjylland – OB: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Midtjylland – OB:

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Kian Hansen - Alexander Scholz - Rasmus Nicolaisen

Joel Andersson - Jakob Poulsen – Evander - Marc Dal Hende

Awer Mabil - Mayron George - Gustav Wikheim

OB

Sten Grytebust

Marco Lund – Jeppe Tverskov – Alexander Ludwig

Ryan Johnson Laursen – Julius Eskesen – Janus Drachmann – Casper Nielsen – Troels Kløve

Nicklas Helenius – Bashkim Kadrii

FC Midtjylland – OB: Odds

Du kan få disse odds på FC Midtjylland – OB hos bet365 (fra 05/12 – 15.40):

  • FC Midtjylland: 1.75
  • Uafgjort: 3.80
  • OB: 4.33

- Få de bedste odds bonusser i Danmark!

FC Midtjylland – OB: Se den med Live Streaming & TV

Du kan både se FC Midtjylland – OB i TV og med live streaming. Ser du fodbold i TV, så skal slå ind på TV3 Sport, og hvis du hellere vil live streame kampen, så kan du se den hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk