Vi kan forvente en underholdende kamp, når FC Midtjylland tager imod Vejle Boldklub hjemme på MCH Arena. Bliv klogere på kampen her!

Læs vores optakt til FC Midtjylland – Vejle, og find odds, live streaming, TV, odds og meget andet!

FC Midtjylland er farlige på MCH Arena

Der venter Vejle en meget svær opgave, når de besøger FC Midtjylland på MCH Arena i Herning. FCM har spillet otte kampe i Superligaen på hjemmebane, og det er kun AGF, der, takket være en straffesparksredning, har taget point fra de danske mestre.

Det er ikke fordi, at det er umuligt at kreere chancer på banen, men de fleste modstandere bliver bare most af det tunge pres før eller siden.

Der bliver altid tonset en masse bolde ind i feltet ligesom, at alle indkast fra 40 meters afstand bliver kastet ind i boksen.

Kigger man på antallet af mål scoret på hovedstød af de 14 Superliga-klubber, så ligger FC Midtjylland også i toppen.

Hele 11 gange har FC Midtjylland scoret på hovedstød i de 15 kampe, og det fortæller noget om, hvor svært det er at dæmme op for.

Læs også: Superligaens dyreste spillere!

Vejle har problemer på fremmed græs

Udover, at MCH Arena er et svært sted for alle hold at spille, så bliver det ikke bedre af, at Vejle har haft store problemer på udebane i denne sæson.

11 af deres 15 point er blevet hentet hjemme på Vejle Stadion i Nørreskoven, hvor de også nyder god opbakning fra den fodboldglade by.

De har endnu deres første sejr til gode på udebane, men har omvendt kun tabt tre, og spillet fire uafgjorte kampe.

Det omvendte møde mellem Vejle og FC Midtjylland endte 3-1 til FCM. Vejle var foran 1-0 indtil langt inde i kampen, men takket være nogle hurtige dødboldsmål, så vendte de kampen.

Rasmus Nicolaisen var den store profil ved den lejlighed med to mål efter hjørnespark på fem minutter, men han kommer givetvis ikke på banen denne gang.

Læs også: Danmarks største stadions!

Bør blive målrigt

Alt peger på, at det bliver en målrig kamp mellem FC Midtjylland og Vejle. Der har været 51 mål i FC Midtjyllands første 15 Superliga-kampe, hvilket svarer til et gennemsnit på 3,4 mål pr. kamp.

Det er kun endnu højere på MCH Arena, hvor gennemsnittet ligger på 3,625.

Man kan ikke helt sige det samme om Vejle, som har en mere forsigtig tilgang til kampene. Det ændrer dog ikke på, at kampen kommer til at blive spillet på FC Midtjyllands præmisser.

FC Midtjylland – Vejle: Forventede startopstillinger

VI forventer følgende startopstillinger til FC Midtjylland – Vejle Boldklub.

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Kian Hansen, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz – Joel Andersson, Tim Sparv, Jakob Poulsen, Marc Dal Hende – Rilwan Hassan, Poul Onuachu, Awer Mabil.

Vejle Boldklub: Pavol Bajza – Vladis Emmerson, Mads Greve, Mads Lauritsen – Tobias Mølgaard, Markus Hallberg, Ylber Ramadani, Jakob Schoop, Viljormur Davidsen – Allan Sousa, Imed Louati.

FC Midtjylland – Vejle: Odds

Du kan få disse odds hos bet365:

  • FC Midtjylland: 1.22
  • Uafgjort: 5.75
  • Vejle: 10.00

FC Midtjylland – Vejle: Live Streaming og TV

Du kan live streame FC Midtjylland – Vejle hos Viaplay, og se kampen i TV på TV3 Sport.

Opret dig hos Viaplay, og live stream FC Midtjylland – Vejle her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere