Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 5 okt, 2018

Superligaen: Klasseforskel i Herning

Læs vores optakt til FC Midtjylland – Vendsyssel, hvor du også finder odds, live streaming og forventede startopstillinger!

FC Midtjylland skal være langt bedre end Vendsyssel

Det er i den grad top imod bund, når FC Midtjylland tager imod Vendsyssel hjemme på MCH Arena søndag aften.

Da der er landskampspause, hvor mange spillere rejser afsted til nær og fjern, så har vi hele fem Superliga-kampe søndag, og det hele afsluttes med kampen mellem FC Midtjylland og Vendsyssel.

FC Midtjylland fører i øjeblikket Superligaen med 22 point efter 11 kampe, og er dermed fint på vej til at forsvare mesterskabet.

De får besøg af oprykkerne fra Vendsyssel, som ligger næstsidst med 12 point. Tre af disse point blev dog sikret i sidste weekends overraskende sejr imod FCK, så de har bevist, at de godt kan tage point fra topklubberne.

Der bør dog alligevel være stor klasseforskel på FCM og Vendsyssel. Midtjyderne er meget stærke hjemme på MCH Arena, hvor de har et målsnit på næsten tre kasser pr. kamp i 2018.

Læs også: Sådan live streamer man fodbold i Danmark!

Forventer mange mål i Herning

Derfor forventer vi en særdeles målrig kamp.

Der er scoret 34 mål i FC Midtjyllands 11 kampe i denne sæon, og de vandt hele 5-2 over Hobro i sidste weekends hjemmekamp.

FC Midtjylland og Vendsyssel har mødt hinanden fire gange. Tre af dem var ligegyldige venskabskampe, og så spillede de en pokalkamp tilbage i 2013, så den kan ikke rigtigt bruges til noget.

Vendsyssel-træner Jens Berthel Askou vil formentlig stille op i en relativt defensiv og meget fysisk stærk opstilling.

De ved, at FC Midtjylland er meget farlige på dødbolde, og det ville være underligt, hvis de ikke har trænet i at holde FCM væk i luften.

Læs også: Verdens største stadions!

Vendsyssel vendte nederlag til sejr imod FCK

Vendsyssel kom flot fra start med to sejre, men gik siden helt ned. Før kampen imod FC København havde Vendsyssel ikke vundet i to måneder, og det så endnu værre ud, da de kom bagud tidligt i kampen.

Vendsyssel gik dog ikke ned af den grund, og de vendte kampen i anden halvleg. Først scorede Jon Thorsteinsson på et frækt frispark, og kort efter scorede Morten Knudsen karrierens første Superligmål.

Sejren imod FCK har med garanti givet Vendsyssel et stort skud selvtillid, som de kan tage med til kampen imod FC Midtjylland.

Der venter dog 90 minutters stormvejr imod eget mål, og de har brug for både held og marginaler, hvis de skal have point med hjem fra Herning.

Læs også: Top 10: Flest mål i Superligaens historie!

FC Midtjylland – Vendsyssel: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Midtjylland – Vendsyssel:

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Alexander Scholz, Kian Hansen, Erik Sviatchenko – Joel Andersson, Jakob Poulsen, Tim Sparv, Marc Dal Hende – Awer Mabil, Paul Onuachu, Gustav Wikheim.

Vendsyssel: Nicolai Flø – Alexander Juel Andersen, Sander Fischer, Andreas Kaltoft – Lucas Jensen, Morten Knudsen, Mikkel Wohlgemuth, Moses Opondo, Daniel A. Christensen – Jon Thorsteinsson, Seyi Adekoya.

FC Midtjylland – Vendsyssel: Odds

FC Midtjylland er som sagt store, store favoritter til at vinde imod Vendsyssel, og det afspejler oddsene også i den grad. Du får følgende odds hos bet365 (pr. 05/10 – 14.35):

  • FC Midtjylland: 1.25
  • Uafgjort: 5.25
  • Vendsyssel. 13.00

FC Midtjylland – Vendsyssel: Live stream

Du kan live streame Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Vendsyssel hos Viaplay.

Opret dig hos Viaplay, og live stream FC Midtjylland – Vendsyssel her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.