FC Midtjylland kan fastholde førstepladsen, hvis de formår at besejre Vendsyssel hjemme på MCH Arena, og du finder vores optakt her!

Læs vores optakt til FC Midtjylland – Vendsyssel, hvor du også finder odds, live streaming og forventede startopstillinger!

FC Midtjylland skal være langt bedre end Vendsyssel

Det er i den grad top imod bund, når FC Midtjylland tager imod Vendsyssel hjemme på MCH Arena søndag aften.

Da der er landskampspause, hvor mange spillere rejser afsted til nær og fjern, så har vi hele fem Superliga-kampe søndag, og det hele afsluttes med kampen mellem FC Midtjylland og Vendsyssel.

FC Midtjylland fører i øjeblikket Superligaen med 22 point efter 11 kampe, og er dermed fint på vej til at forsvare mesterskabet.

De får besøg af oprykkerne fra Vendsyssel, som ligger næstsidst med 12 point. Tre af disse point blev dog sikret i sidste weekends overraskende sejr imod FCK, så de har bevist, at de godt kan tage point fra topklubberne.

Der bør dog alligevel være stor klasseforskel på FCM og Vendsyssel. Midtjyderne er meget stærke hjemme på MCH Arena, hvor de har et målsnit på næsten tre kasser pr. kamp i 2018.

Læs også: Sådan live streamer man fodbold i Danmark!

Forventer mange mål i Herning

Derfor forventer vi en særdeles målrig kamp.

Der er scoret 34 mål i FC Midtjyllands 11 kampe i denne sæon, og de vandt hele 5-2 over Hobro i sidste weekends hjemmekamp.

FC Midtjylland og Vendsyssel har mødt hinanden fire gange. Tre af dem var ligegyldige venskabskampe, og så spillede de en pokalkamp tilbage i 2013, så den kan ikke rigtigt bruges til noget.

Vendsyssel-træner Jens Berthel Askou vil formentlig stille op i en relativt defensiv og meget fysisk stærk opstilling.

De ved, at FC Midtjylland er meget farlige på dødbolde, og det ville være underligt, hvis de ikke har trænet i at holde FCM væk i luften.

Læs også: Verdens største stadions!

Vendsyssel vendte nederlag til sejr imod FCK

Vendsyssel kom flot fra start med to sejre, men gik siden helt ned. Før kampen imod FC København havde Vendsyssel ikke vundet i to måneder, og det så endnu værre ud, da de kom bagud tidligt i kampen.

Vendsyssel gik dog ikke ned af den grund, og de vendte kampen i anden halvleg. Først scorede Jon Thorsteinsson på et frækt frispark, og kort efter scorede Morten Knudsen karrierens første Superligmål.

Sejren imod FCK har med garanti givet Vendsyssel et stort skud selvtillid, som de kan tage med til kampen imod FC Midtjylland.

Der venter dog 90 minutters stormvejr imod eget mål, og de har brug for både held og marginaler, hvis de skal have point med hjem fra Herning.

Læs også: Top 10: Flest mål i Superligaens historie!

FC Midtjylland – Vendsyssel: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Midtjylland – Vendsyssel:

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Alexander Scholz, Kian Hansen, Erik Sviatchenko – Joel Andersson, Jakob Poulsen, Tim Sparv, Marc Dal Hende – Awer Mabil, Paul Onuachu, Gustav Wikheim.

Vendsyssel: Nicolai Flø – Alexander Juel Andersen, Sander Fischer, Andreas Kaltoft – Lucas Jensen, Morten Knudsen, Mikkel Wohlgemuth, Moses Opondo, Daniel A. Christensen – Jon Thorsteinsson, Seyi Adekoya.

FC Midtjylland – Vendsyssel: Odds

FC Midtjylland er som sagt store, store favoritter til at vinde imod Vendsyssel, og det afspejler oddsene også i den grad. Du får følgende odds hos bet365 (pr. 05/10 – 14.35):

  • FC Midtjylland: 1.25
  • Uafgjort: 5.25
  • Vendsyssel. 13.00

FC Midtjylland – Vendsyssel: Live stream

Du kan live streame Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Vendsyssel hos Viaplay.

Opret dig hos Viaplay, og live stream FC Midtjylland – Vendsyssel her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk