Right to dream park i farum

FC Nordsjælland kommer på en svær opgave torsdag aften, når de møder AIK i Europa League-kvalifikationen. Læs mere her!

Sådan live streamer du FC Nordsjælland – AIK

Hvis du vil live streame FC Nordsjælland – AIK, så kan det gøres hos bet365. For at live streame hos bet365, skal du have en konto med penge på eller have foretaget et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Er det så gratis at live streame FC Nordsjælland – AIK hos bet365? Nej det er ikke helt gratis at live streame FCN – AIK, da man skal have penge på kontoen, men du skal absolut ikke betale noget.

Gå til bet365 og live stream FC Nordsjælland – AIK her!

FC Nordsjælland får svært ved at besejre AIK

FC Nordsjælland fik en relativt svær lodtrækning i den anden runde af Europa League-kvalifikationen. De møder førstepladsen fra Allsvenskan, AIK, over to opgør, og de må betegnes som underdogs.

FC Nordsjælland har med sit unge hold ikke ret meget international erfaring, mens AIK har mange rutinerede spillere med på holdet.

FCN har haft store problemer med skader i opstarten, og flere profiler på nok stadig sidde ude, men omvendt er der også gode nyheder på den front.

FC Nordsjælland mangler anfører

Til kampen imod AIK må FC Nordsjælland undvære deres anfører og vigtigste spiller, Mathias Jensen. Midtbanespilleren blev skadet i den første Superliga-kamp, og vil nok ikke deltage i de næste par uger.

Timingen er elendig for både FC Nordsjælland og Jensen selv, da de har et tætpakket program med en masse Europa League-fodbold, og Jensen har samtidigt været rygtet til flere store europæiske adresser.

Viceanfører og profil Mads Mini Pedersen blev nemlig skadet i deres seneste Superligakamp imod AGF, og det var frygtet, at han ligeledes ville sidde ude, men han er med i truppen, og bør spille fra start på den venstre wingback, hvor han har været fremragende.

Godsway Donyoh sad også ude imod AGF, men han er også med i truppen ligesom, der er mulighed for sæsondebut til Magnus Kofod.

AIK er ubesejret i Allsvenskan

AIK kommer ind til kampen i en meget god fortatning. Efter de første 15 kampe i Allsvenskan ligger AIK på førstepladsen med 33 point, og de har endnu ikke tabt en ligakamp i denne sæson.

I weekenden vandt de 5-1 imod Brommapojkarna, og de virker i det hele taget meget godt kørende. Deres seneste nederlag var den 18. marts, da de tabte 1-3 imod Helsingborg i den svenske pokalturnering.

AIK har en meget rutineret central midtbane med Kristoffer Olsson, Enock Kofi Adu, som tidligere har spillet i FC Nordsjælland og så Sebastian Larsson.

Selvom AIK har et væsentligt stærkere hold end FC Nordsjælland, så har danskerne fordelen af at spille på kunstgræs i begge kampe.

AIK spiller normalt på Friends Arena, hvor der er græs, men på grund af en koncert, så er returkampen rykket til Hammarbys og Djurgårdens hjemmebane, Tele 2 Arena, hvor der også kunstgræs.

FC Nordsjælland – AIK: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Nordsjælland – AIK:

FC Nordsjælland: Nicolai Larsen – Benjamin Hansen, Victor Nelsson, Andreas Skovgaard – Karlo Bartolec, Nicklas Strunck, Mathias Rasmussen, Mads Mini Pedersen – Mikkel Rygaard, Godsway Donyoh, Mikkel Damsgaard.

AIK: Oscar Linner – Aleksandar Milosevic, Per Jonas Karlsson, Robert Jansson – Daniel Sundgren, Sebastian Larsson, Enock Adu, Kristoffer Olsson, Rasmus Lindkvist – Nicolas Stefanelli, Tarik Elyounoussi.

Odds på FC Nordsjælland – AIK

FC Nordsjælland bliver vurderet som underdogs på trods af hjemmebanefordelen, og det lyder rigtigt. Du kan få følgende odds hos bet365 (fra 26/07 – 11.20).

  • FC Nordsjælland: 3.10
  • Uafgjort: 3.10
  • AIK: 2.37

Hvornår spilles FC Nordsjælland – AIK?

FC Nordsjælland – AIK spilles torsdag den 26. juli kl. 19.45.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder
1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen