FC Nordsjælland og FC Midtjylland mødes på Right to Dream Park, hvor der står meget vigtige point på spil. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland, find odds, og se kampen online med live stream.

FC Nordsjælland og FC Midtjylland plejer at lave mål

Der venter en fantastisk kamp mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland, som søndag aften mødes på kunstgræsset i Farum.

Foruden de ekstremt vigtige point der står på spil for FCN og FCM, som kæmper om bronze og guldmedaljer henholdsvis, så ligner det også en underholdende og målrig kamp.

Kigger man på Superliga-tabellen, så er der FC Nordsjælland og FC Midtjylland de to hold, der har været involveret i flest mål.

Der har været 110 mål i FC Nordsjællands 28 kampe, mens der er blevet scoret 95 mål i FC Midtjyllands kampe, og det er et målsnit på hhv. 3,93 og 3,39, så der er bestemt lagt op til endnu en målrig kamp.

Kigger man samtidig på klubbernes indbyrdes kampe, så har der også været masser af kasser. De to opgør i denne sæson er blevet 4-3 og 1-1, mens de fire kampe i sidste sæson endte med 16 mål i alt.

FCN er stærke på kunstgræsset

Det er værd at bemærke, at kampen spilles på FC Nordsjællands hjemmebane, som er belagt med kunstgræs. Den er gentagende gange blevet kåret til Superligaens dårligste bane, men skulle eftersigende været gjort bedre efter en udskiftning sidste år.

FC Nordsjælland får væsentligt bedre resultater hjemme i Farum end de gør på udebane. I denne sæson har de spillet 14 hjemmekampe, hvoraf 10 af disse er blevet vundet, mens kun en enkel er blevet tabt.

Fordelen ligger delvist i, at FCN-holdet træner på banen hver dag, mens gæsterne oftest skal vænne sig til det.

FC Midtjylland med forsvarsproblemer

FC Midtjylland-træner Jess Thorup har nogle store, defensive udfordringer før kampen imod FC Nordsjælland. Efter mandagens topkamp imod FC København, som i øvrigt var blandt sæsonens bedste kampe, så har tre FCM-spiller karantæne.

Det drejer sig om midtstopperne Kian Hansen og Bubacarr Sanneh og venstre wingback Marc Dal Hende. Særligt Hansen og Marc Dal Hende har været vigtige for FCM i denne sæson, og sidstnævnte har scoret vanvittige 10 mål.

De har samtidig også kvaler offensivt, hvor Rilwan Hassan og Paul Onuachu stadig sidder ude med skader. De har ikke været i kamp i foråret, og offensiven virker en smule tynd efter salget af Alexander Sørloth.

Odds på FC Nordsjælland – FC Midtjylland

Hvis du alligevel skal se FC Nordsjælland – FC Midtjylland, så kan du også overveje et spil på kampen. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 13/04 - 14.45

  • FC Nordsjælland: 2.30
  • Uafgjort: 3.50
  • FC Midtjylland: 2.90

Live stream FC Nordsjælland – FC Midtjylland

Du kan live streame Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland direkte hos Dplay. Opret en bruger med det samme, og se fodbold fra Superligaen, Europa League og meget mere hos Dplay.

Hvornår spilles FC Nordsjælland – FC Midtjylland?

FC Nordsjælland – FC Midtjylland spilles søndag den 15. april kl. 18.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

100% op til 600KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere