FC Nordsjælland forlænger med U21 landsholdsspiller

Der er fuld knald på kontraktforlængelserne iblandt de danske topklubber. Blandt andet hos FC Nordsjælland, hvor man netop har forlænget kontrakten med den 20-årige forsvarsspiller Mads ”Mini” Pedersen.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside onsdag.

– Mads Mini fortsætter hele tiden med at udvikle sig som spiller, og vi er meget glade for, at han også fremover har valgt at være en del af vores projekt med en Superliga-trup baseret på spillere fra egne akademier. Samtidig har han selv budt ind på flere områder i klubben og blandt andet taget ansvar for sit eget CSR-projekt.

– Kontraktforlængelser er altid noget særligt her i klubben, fordi det betyder, at det er to parter, som har været glade for hinanden, og den udvikling og det samarbejde, som har været tidligere, siger sportschef Carsten V. Jensen til FC Nordsjællands hjemmeside.

Det er to år siden, at ”Mini” blev forfremmet til Superligatruppen, hvor han i den netop overståede sæson har fået sit store gennembrud på det talentfulde mandskab, der sneg sig med i mesterskabsslutspillet og sluttede som nummer fem.

Drømmer om udlandet

Talenten er uomtvisteligt, og selv er Mads Pedersen også glad for at have en aftale på plads, men talentfabrikken i Farum, hvor han frem til 2020 skal have hjemmebane på Right to Dream Park, også selvom drømmen er at komme til udlandet.

– Det var dejligt at få sat underskriften og få styr på fremtiden. Jeg har et ønske om at forsætte min udvikling som spiller og menneske. Klubben har lagt en god plan for mig selv og holdet i fremtiden, og den vil jeg gerne være en del af.

– Jeg har selvfølgelig en drøm om at komme til udlandet og prøve kræfter med det, og det skal nok komme en dag, når jeg er klar til det udviklingsmæssigt og personligt, siger Mads ‘Mini’ Pedersen.

Med til U21 i Polen

Mads Pedersen er naturligvis med, når FC Nordsjælland tager hul på Superligaen i midten af juli. Her skal de i første runde møde OB på EWII Park i Odense mandag. 17. juli kl. 19:00. Du kan få det fulde overblik over de 26 runder i slutspillet her!

Men allerede inden da kan du se ham i aktion.

Forsvarsspilleren er en del af truppen, der er med landstræner Niels Frederiksen i Polen for at spille EM for U21 landshold.

Danmark har en kvartfinale fra 2015 at forsvare, men får det svært.

De danske U21 drenge er havnet i en pulje med to af favoritterne til at vinde hele turneringen og åbner imod Italien søndag d. 18. juni i Krakow.

Ud over Azzuris talenter kan du se morgendagens superstjerner i Bundesligaen, da de rød/hvide drenge også skal møde Tyskland.

Her har Brøndbys Hany Mukhtar været en del af holdet i kvalifikationen og var sidste i aktion i nationaldragten så sent som i marts 2017 i forbindelse med Tysklands kamp imod Portugal. Men da den endelige trup skulle sættesn blev Brøndby-spilleren vejet og fundet for let.

Danmark stiller med en spændende trup, hvor mange af spillerne til daglig optræder i Alka Superligan. FC Nordsjælland har fire mand med til U21 og er den klub, der har flest udtaget. Du kan streame alle kampe fra U21 EM direkte på tablet, mobil og computer og i høj kvalitet.