Ricardo Moniz er ny cheftræner i Randers FC

Det er top imod bund, når FC Nordsjælland tager imod Randers FC i Superligaen lørdag eftermiddag. Læs vores optakt her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og Randers FC, find odds, og se kampen på live stream.

Top mod bund i Superligaen

Det er i den grad top mod bund, når FC Nordsjælland tager imod Randers FC i Superligaens 12. spillerunde. FC Nordsjælland ligger på førstepladsen med 23 point, mens gæsterne fra Randers ligger på 14. pladsen med kun syv point.

På papiret ligner det derfor en hjemmesejr, men niveauforskellen på de to hold er slet ikke så stor, som tabellen fortæller. Efter de meget skuffende resultater har Randers FC og Olafur Kristjansson valgt at ophæve samarbejdet, og de har i stedet ansat hollandske Ricardo Moniz.

FC Nordsjælland har ikke været særligt overbevisende i de seneste par runder. Ganske vist fik de vendt kampen imod Silkeborg på en tallerken, men de spillede sæsonens ringeste halvleg i de første 45 minutter på JYSK Park, og de har kun fået et point ud af de seneste to hjemmekampe imod AGF og SønderjyskE.

Randers har haft det fint imod FC Nordsjælland

Generelt set har Randers FC haft overtaget imod FC Nordsjæland i de seneste par Superliga-sæsoner. FC Nordsjælland har kun vundet en af de seneste 10 indbyrdes kampe, mens Randers har vundet fem, og fire er endt uafgjort.

I sidste sæson endte kampen på Right to Dream Park i Farum med 1-1, og målene blev sat ind af Mikkel Kallesøe og Godsway Donyoh, som i øvrigt sidder ude med en skade til dette opgør. Randers vandt hjemmekampen 2-1, men der er virkelig sket meget i de to klubber over det seneste år.

Randers har været i en negativ udvikling lige siden kone-sagen, og spillertruppen er væsentligt dårligere end den var, da Colin Todd var chefen i klubben. Omvendt har FC Nordsjælland været i konstant udvikling, og de har været Superligaens bedste klub i 2017, målt på point.

Randers har skiftet cheftræner

Randers FC har netop ansat den hollandske træner Ricardo Moniz, der har en lang fortid i diverse europæiske klubber i forskellige roller. Han har blandt andet stået i spidsen for Red Bull Salzburg og Ferencvaros, så det er bestemt en mand med erfaring, der kommer til Randers.

Den tidligere cheftræner Olafur Kristjansson var ellers en vellidt mand i truppen, men han blev enig med administrerende direktør Michael Gravgaard om at stoppe samarbejdet. Det er ikke til at sige om det løfter holdet på den lange bane, men resultaterne kunne næsten ikke være værre, og det giver uden tvivl et frisk pust til truppen.

Randers FC må undvære Jonas Bager, Kevin Conboy, Joni Kauko og Brandur Hendriksson, mens FC Nordsjælland må se bort fra Emil Damgaard, Martin Frese, Mads ”Mini” Pedersen, Godsway Donyoh og Victor Nelsson.

Odds på FC Nordsjælland – Randers FC

FC Nordsjælland er selvfølgelig gjort til favoritter, men det er tvivlsomt om 1.83 er værdifuldt. På papiret er det et meget oplagt spil, men en ny manager giver ofte en trodsreaktion i truppen. Du kan få følgende kampodds hos bet365:

  • FC Nordsjælland: 1.83
  • Uafgjort: 3.40
  • Randers FC: 4.50

Se FC Nordsjælland – Randers FC på live stream

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og Randers FC direkte på live stream. Opret en bruger på Viaplay, og så kan du masser af god fodbold fra Superligaen, Champions League, Premier League og meget mere.

Hvornår spilles FC Nordsjælland – Randers FC?

FC Nordsjælland – Randers FC spilles lørdag den 14. oktober kl. 16.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder
1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen