Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 dec, 2018

FC Nordsjælland bør gå videre i Sydbank Pokalen

fc nordsjælland vendsyssel live streaming sydbank pokalen

Læs vores optakt til Sydbank Pokalen-kampen mellem FC Nordsjælland og Vendsyssel, og find odds, live streaming og meget mere!

FC Nordsjælland er storfavoritter imod Vendsyssel

FC Nordsjælland og Vendsyssel mødes onsdag aften i Sydbank Pokalen. Det ligner i den grad en hjemmesejr, men alt kan selvfølgelig ske i pokalturneringen.

FCN og Vendsyssel har mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson, og her vandt FC Nordsjælland 3-0 hjemme på kunstgræsset efter en overbevisende præstation.

FCN er gået ned i kadence siden da, men de bør være stærkere end Vendsyssel på de fleste positioner.

Foruden underlaget, som selvfølgelig er til FC Nordsjællands fordel, så kan bredden i spillertruppen også blive afgørende, og her har Vendsyssel nogle problemer, som vi kommer ind på senere.

– Se Superligaens dyreste spillere her!

FCN varmede op med vigtig udesejr

FC Nordsjælland har haft problemer i denne sæson. Efter sidste sæsons bronzemedaljer i Superligaen var der forventninger til det unge hold i denne sæson, men det har de ikke rigtigt formået at leve op til.

Folk udefra har nok undervurderet betydningen af, at FCN har sagt farvel til ni – mere eller mindre – faste spillere henover det seneste års tid, og det har selvfølgelig kostet.

Før weekendens kampe havde FC Nordsjælland eksempelvis ikke formået at vinde en kamp på udebane, men det fik de så lavet om på.

Takket været to mål af Andreas Skov Olsen vandt FC Nordsjælland 2-1 imod SønderjyskE, og de tog dermed et meget vigtigt skridt væk fra bunden.

FC Nordsjælland plejer at satse meget på pokalturneringen, og det kan være et godt afbræk væk fra Superligaen, hvis tingene ikke spiller.

Vi tror på, at Kasper Hjulmand vil stille i mere eller mindre stærkeste opstilling, men det er ikke sikkert, at Vendsyssel vil satse helt så meget på Sydbank Pokalen.

Vil Vendsyssel satse på pokalen?

Vendsyssel er nemlig blandt de tre mandskaber, som er blevet isoleret i bunden af Superligaen. Man kan selvfølgelig sige, at det er forventeligt og, at de nok også har budgetteret relativt konservativt, men derfor vil de selvfølgelig gøre alt for ikke at rykke ned.

Det står næsten klart, at Superliga-oprykkerne fra Vendsyssel ender blandt de nederste otte hold, som skal kæmpe om at undgå nedrykning, og med tanke på deres smalle trup, så er det tvivlsomt, hvor meget de satser på at vinde kampen i Farum.

Vendsyssel har haft skadesproblemer, og i den seneste ligakamp imod OB måtte de undvære Jakob Hjorth, Kasper Povlsen, Mikkel Frankoch, Marcus Solberg og Mads Mikkelsen, som alle var ude med skader, og de har en vigtig kamp imod Randers i weekenden.

Trupperne er ikke udtaget i skrivende stund, men vi forventer større engagement fra FC Nordsjælland end Vendsyssel.

FC Nordsjælland – Vendsyssel: Odds

FC Nordsjællands favoritværdighed bliver i den grad også afspejlet i oddsene. Bookmakerne holder nemlig FCN som store favoritter, og du kan få disse odds hos bet365 (fra 04/12 – 10.08):

  • FC Nordsjælland: 1.45
  • Uafgjort: 4.20
  • Vendsyssel: 7.50

– Få de bedste odds bonusser her!

FC Nordsjælland – Vendsyssel: Live streaming og TV

Der er ikke nogle TV-selskaber, som har valgt at købe rettighederne til kampen, som det ser ud nu. Det er derfor ikke muligt at live streame eller se FC Nordsjælland – Vendsyssel i TV, men vi satser på, at det ændrer sig.

Vi skal nok opdatere artiklen såfremt, rettighederne bliver købt.

– Læs mere om, hvordan du ser fodbold i TV!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.