fc nordsjælland vendsyssel live streaming sydbank pokalen

Årets sidste pokalkamp spilles onsdag aften i Farum, hvor FC Nordsjælland tager imod Vendsyssel. Læs vores optakt her!

Læs vores optakt til Sydbank Pokalen-kampen mellem FC Nordsjælland og Vendsyssel, og find odds, live streaming og meget mere!

FC Nordsjælland er storfavoritter imod Vendsyssel

FC Nordsjælland og Vendsyssel mødes onsdag aften i Sydbank Pokalen. Det ligner i den grad en hjemmesejr, men alt kan selvfølgelig ske i pokalturneringen.

FCN og Vendsyssel har mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson, og her vandt FC Nordsjælland 3-0 hjemme på kunstgræsset efter en overbevisende præstation.

FCN er gået ned i kadence siden da, men de bør være stærkere end Vendsyssel på de fleste positioner.

Foruden underlaget, som selvfølgelig er til FC Nordsjællands fordel, så kan bredden i spillertruppen også blive afgørende, og her har Vendsyssel nogle problemer, som vi kommer ind på senere.

- Se Superligaens dyreste spillere her!

FCN varmede op med vigtig udesejr

FC Nordsjælland har haft problemer i denne sæson. Efter sidste sæsons bronzemedaljer i Superligaen var der forventninger til det unge hold i denne sæson, men det har de ikke rigtigt formået at leve op til.

Folk udefra har nok undervurderet betydningen af, at FCN har sagt farvel til ni – mere eller mindre – faste spillere henover det seneste års tid, og det har selvfølgelig kostet.

Før weekendens kampe havde FC Nordsjælland eksempelvis ikke formået at vinde en kamp på udebane, men det fik de så lavet om på.

Takket været to mål af Andreas Skov Olsen vandt FC Nordsjælland 2-1 imod SønderjyskE, og de tog dermed et meget vigtigt skridt væk fra bunden.

FC Nordsjælland plejer at satse meget på pokalturneringen, og det kan være et godt afbræk væk fra Superligaen, hvis tingene ikke spiller.

Vi tror på, at Kasper Hjulmand vil stille i mere eller mindre stærkeste opstilling, men det er ikke sikkert, at Vendsyssel vil satse helt så meget på Sydbank Pokalen.

Vil Vendsyssel satse på pokalen?

Vendsyssel er nemlig blandt de tre mandskaber, som er blevet isoleret i bunden af Superligaen. Man kan selvfølgelig sige, at det er forventeligt og, at de nok også har budgetteret relativt konservativt, men derfor vil de selvfølgelig gøre alt for ikke at rykke ned.

Det står næsten klart, at Superliga-oprykkerne fra Vendsyssel ender blandt de nederste otte hold, som skal kæmpe om at undgå nedrykning, og med tanke på deres smalle trup, så er det tvivlsomt, hvor meget de satser på at vinde kampen i Farum.

Vendsyssel har haft skadesproblemer, og i den seneste ligakamp imod OB måtte de undvære Jakob Hjorth, Kasper Povlsen, Mikkel Frankoch, Marcus Solberg og Mads Mikkelsen, som alle var ude med skader, og de har en vigtig kamp imod Randers i weekenden.

Trupperne er ikke udtaget i skrivende stund, men vi forventer større engagement fra FC Nordsjælland end Vendsyssel.

FC Nordsjælland – Vendsyssel: Odds

FC Nordsjællands favoritværdighed bliver i den grad også afspejlet i oddsene. Bookmakerne holder nemlig FCN som store favoritter, og du kan få disse odds hos bet365 (fra 04/12 – 10.08):

  • FC Nordsjælland: 1.45
  • Uafgjort: 4.20
  • Vendsyssel: 7.50

- Få de bedste odds bonusser her!

FC Nordsjælland – Vendsyssel: Live streaming og TV

Der er ikke nogle TV-selskaber, som har valgt at købe rettighederne til kampen, som det ser ud nu. Det er derfor ikke muligt at live streame eller se FC Nordsjælland – Vendsyssel i TV, men vi satser på, at det ændrer sig.

Vi skal nok opdatere artiklen såfremt, rettighederne bliver købt.

- Læs mere om, hvordan du ser fodbold i TV!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk